Den Haag Türk İslam Vakfı’nda yoğun katılımlı kongre - HATF - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









Den Haag Türk İslam Vakfı’nda yoğun katılımlı kongre - HATF
Tarih: 22.01.2014 > Kaç kez okundu? 3137

Paylaş


Hollanda Türk Federasyon’a bağlı Den Haag Türk İslam Kültür Vakfı 23. olağan kongresi birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirildi.



Den Haag Türk İslam Kültür Vakfı kongresine başta H.T.F. Genel başkanı Murat Gedik olmak üzere, H.T.F. icra kurulu üyeleri ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.



Kongreyi divan başkanlığına seçilen H.T.F. genel başkan yardımcısı Tuncay Bahtiyar yönetti. Üyeliklerine is H.T.F. genel sekreteri Erim Uğurlu ve genel muhasibi Sadettin Simsek getirildiler.

Kuran-ı Kerim’den ayetlerin okunmasıyla başlayan kongre, aziz şehitlere saygı duruşunu takiben birlikte İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile devam etti. Mali rapor ve faaliyet raporlarının okunması ve ibrazı sonrasında seçime geçildi.



Katılan üyelerin oy birliği ile başkanlığa tekrar Tahsin Çetinkaya seçildi. Tahsin Çetinkaya: “Üyelerimizin oy birliği ile tekrar Den Haag Türk İslam Kültür Vakfı başkanı olarak seçilmenin onur ve gururu içerisindeyim. Çalışma arkadaslarım ile beraber hizmetlerimize devam edeceğiz ve bu bayrak yarışında bir dönem daha gururlu ve şerefli kutsal davanın birer neferleri olmak bizi ve yönetici arkadaşlarımızı onurlandırmıştır. Bizlerde davamızın emrinde ve hizmetinde bulunmaktan ayrı bir gurur içersindeyiz, Cenab- ı Allah cümlemizi muvaffak etsin” dedi.



Hollanda Türk Federasyon genel başkanı Murat Gedik ise kapanış konuşmasında son güncel olaylar hakkında gorüşlerini dile getirdi. Gedik: “Değerli dava arkadaslarım, talip olunan yol meşakkatlerle doludur, zor, azim ve tahammül ister. Üstlenilen görevler çok ulvi ve kutsaldır. Hollanda Türk Federasyon’u ve bu bünyede faaliyet gösteren teşkilatlarımız azim, kararlılık, ve görev bilinciyle faaliyetlerine devam etmektedir. Hollanda Türk Federasyon’un temelinde insan sevgisi vardır ve insanlar ile inançlar arasında ayrım yapmaz. Biz Türkiye’nin olduğu kadar Hollanda’nın da menfaatlerini düşünmekteyiz, çünkü biz artık gurbetçi değil AVRUPA TÜRKÜ’YÜZ. Cenab-ı Allah’ın yardım ve himayesinin vatanlarını karşılıksız seven Türk milliyetçilerinin yanında ve üzerinde olacağına yürekten inanıyoruz. Den Haag Türk İslam Kültür Vakfı’nın varlılığı büyük önem arz etmektedir. Yeni alınıp ve içine taşınmış olduğumuz külliyenin hakkını vermek için elimizden gelen gayreti göstermeliyiz. Özellikle çocuklarımıza her türlü eğitimi vermek için yoğun bir çalışmaya girmemiz gerekir.” Murat Gedik ayrıyeten Hollanda’da yapılacak olan yerel ve Avrupa Parlamentosu seçimlerine konuşmasında önem verilmesi gerektiğini kongre katılımcılarına iletti.





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 39
Dün Tekil 1787
Bugün Tekil 808
Toplam Tekil 4068729
IP 18.116.63.236






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























11 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Sevgim - Millete!
Vurgunlu um - Azadl a ve adalete!
itaatim - Hocalar ma!
Borcum - Dostlar ma ve meslekta lar ma!
Nefretim - Yalanc lara ve iki y zl lere!

(Eb lfez EL BEY)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.287 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu