“Kendimize güvendiğimiz takdirde, hiçbir yaptırım tehdidi bizi durduramaz” 09.05.2019 - TC Cumhurbaşkanlığı - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









“Kendimize güvendiğimiz takdirde, hiçbir yaptırım tehdidi bizi durduramaz” 09.05.2019 - TC Cumhurbaşkanlığı
Tarih: 09.05.2019 > Kaç kez okundu? 842

Paylaş


Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ankara’nın Enleri” Ödül Töreni ve iftar programında yaptığı konuşmada, “Sanayide çarkların daha hızlı döndüğü, ticarette sirkülasyonun genişlediği, üretimin ve kazancın bereketinin arttığı bir döneme giriyoruz. Türkiye’yi başka türlü durduramayacaklarını görenler, umudumuza, moralimize, hedeflerimize ulaşma inancımıza saldırıyorlar. Faizi ve enflasyonu tetikleyen kur operasyonlarının gerisindeki en büyük amaç budur” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Ticaret Odası tarafından düzenlenen “Ankara’nın Enleri” ödül töreni ve iftar programına katılarak bir konuşma yaptı.





Ankara Ticaret Odası tarafından “kurumlar vergisi, istihdam, ihracat ve değer katanlar” dalında ödüle layık görülen firma ve kurum temsilcilerini kutlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhuriyetle yaşıt olan Ankara Ticaret Odası’nın 157 bin üyesiyle, Türk ekonomisinin en önemli temsilcileri arasında yer aldığını söyledi.



“İSTİHDAMDA ÇOK CİDDİ BİR YÜKSELİŞ BEKLİYORUZ”



Cumhurbaşkanı Erdoğan, iş dünyasıyla birlikte bir istihdam seferberliği başlatıldığını, 2019 yılı için 2,5 milyon ilave istihdam hedeflendiğini hatırlatarak, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz, 365 odası ve borsasıyla bu konuda yoğun bir hazırlık içindedir. Yılın ilk 3 ayında olumlu yönde ama yetersiz bir istihdam artışı yakalamayı başardık. İlerleyen süreçte istihdamda çok ciddi bir yükseliş bekliyoruz” dedi.



Sanayide çarkların daha hızlı döndüğü, ticarette sirkülasyonun genişlediği, üretim ve kazancın bereketinin arttığı bir döneme girildiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye’yi başka türlü durduramayacaklarını görenler, umudumuza, moralimize, hedeflerimize ulaşma inancımıza saldırıyorlar. Faizi ve enflasyonu tetikleyen kur operasyonlarının gerisindeki en büyük amaç budur” şeklinde konuştu.



“GİRİŞİMCİLERİMİZ VE İŞ ADAMLARIMIZ İÇİN, ÜLKEMİZİN VE DÜNYANIN HER KÖŞESİNDE AYRI FIRSATLAR VARDIR”



Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İlgili ilgisiz her gelişmeyi bahane ederek döviz kurunu harekete geçirenler, istikrar ve güven iklimimizi zedeleyerek, milletimizi atalete sürükleme peşindeler. Bu oyunu bozmakta kararlıyız” ifadesini kullandı.



Türkiye’nin potansiyeli ve imkânlarının, tüm bunların üstesinden gelmeye yetecek düzeyde olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kendimize güvendiğimiz takdirde, hiçbir yaptırım tehdidi, hiçbir ek vergi uygulaması, hiçbir açık-gizli ambargo bizi durduramaz. Girişimcilerimiz ve iş adamlarımız için, ülkemizin ve dünyanın her köşesinde ayrı fırsatlar vardır. Önemli olan gidip bunları keşfetmek ve harekete geçirmektir” dedi.



Kaynak:

https://www.tccb.gov.tr/haberler/410/105299/-kendimize-guvendigimiz-takdirde-hicbir-yaptirim-tehdidi-bizi-durduramaz-





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 33
Dün Tekil 1927
Bugün Tekil 846
Toplam Tekil 4066980
IP 3.141.100.120






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























10 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


T rk hakanlar ve T rkmen Padi ahlar devlet i lerinde hatunun fikirlerini st n tutar.
(N ZAM L-M LK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.215 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu