Kafkas Üniversitesi’nden İsrail Parlamentosu’na Kınama - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









Kafkas Üniversitesi’nden İsrail Parlamentosu’na Kınama
Tarih: 25.07.2018 > Kaç kez okundu? 479

Paylaş


İsrail Parlamentosu’nda kabul edilen “Yahudi Ulus Devleti” kanunu, evrensel hukuk ilkeleriyle çatışmaktadır. Irkçı yasayla; Arapça resmi dil statüsünden çıkarılmakta ve İbranice tek resmi dil kabul edilerek Filistinlilerin, sosyo-kültürel hakları ve kazanımları yok edilmiştir.



Yarım asırdır işgal altındaki Kudüs şehri tek taraflı başkent ilan edilerek Filistinlilerin, siyasi hakları ve varlığı hiçe sayılmaktadır. İsrail Hükümeti’nin Siyonist politika ve adımları bölgedeki sorunları derinleştirerek içinden çıkılmaz hale getirmektedir. Söz konusu yasa Filistinlilerin, olduğu kadar bir arada yaşama inanç ve arzusunda olan Musevi vatandaşları da olumsuz etkilemektedir.



Kafkas Üniversitesi olarak, İsrail Parlamentosu tarafından kabul edilen kanundan dolayı, İsrail Hükümetini şiddetle kınıyor, İsrail’i temel insan haklarına, uluslararası hukuka ve Birleşmiş Milletler ilkelerine saygılı olmaya davet ediyoruz.







Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur..



Kaynak:

https://www.kafkas.edu.tr/kau/TR/duyuru/Kafkas-universitesi-nden-israil-Parlamentosu-na-Kinama





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 75
Dün Tekil 1947
Bugün Tekil 1914
Toplam Tekil 4078642
IP 18.226.169.94






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























17 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Tanr nasip eder, mr m vefa ederse; Musul, Kerk k ve Adalar geri alaca m. Selanik de dahil Bat Trakya'y T rkiye hudutlar i ine kataca m.
(Mustafa Kemal ATAT RK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 9.059 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu