BASIN BÜLTENİ Erdoğan salı günü KKTC’ye resmi ziyarette bulunacak - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









BASIN BÜLTENİ Erdoğan salı günü KKTC’ye resmi ziyarette bulunacak
Tarih: 05.07.2018 > Kaç kez okundu? 966

Paylaş


Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 10 Temmuz Salı günü Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne resmi ziyarette bulunacak.

Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran’da Türkiye’de yapılan seçimlerin ardından ilk resmi ziyaretini KKTC’ye gerçekleştirecek.

Ziyaret, TC Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Türkiye Yüksek Seçim Kurulu ‘nun kesin seçim sonuçlarını açıklamasının ardından 9 Temmuz’da toplanacak TBMM’de yemin etmesinin ardından gerçekleşecek.





Spehar yarın liderlerle görüşecek



BM Genel Sekreteri’nin Kıbrıs Özel Temsilcisi Elizabeth Spehar yarın Kıbrıs Türk ve Rum liderle ayrı ayrı görüşme gerçekleştirecek.

Spehar yarın Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’yı ziyaretinden önce Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis ile görüşecek.





Turizm ve Çevre Bakanlığı, “Kuzey Kıbrıs Turizm Stratejisi 2024 Çalıştayı” düzenliyor



Turizm ve Çevre Bakanlığı, turizm sektörü için yol haritası oluşturma hedefiyle “Kuzey Kıbrıs Turizm Stratejisi 2024 Çalıştayı” düzenliyor. İki gün sürecek çalıştay yarın başlayacak.

“Durum Analizi”, “SWOT Analizi”, “Hedefler”, “Ürün Konumlandırma” ve “ İç Turizm ve Ulaşım” olmak üzere 5 ana başlıktan oluşacak çalıştayda, yasalardan tüzüklere, tanıtımdan pazarlamaya, kültürel mirastan eğitime, çevreden ulaşıma kadar birçok başlık da masaya yatırılacak.

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, çalıştayla ilgili değerlendirmesinde, “Temel amaç üretim, yönetim ve uygulama süreçlerinde turizm sektörünün önüne bir yol haritası koyabilmek ve yönlendirme” diyerek, emredici değil yönlendirici, statik değil dinamik bir çerçeve oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.















Enformasyon Dairesi







Facebook





Twitter





Instagram





Flickr





LinkedIn





Website













Dışişleri Bakanlığı







Facebook





Twitter





YouTube





Website













Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti

Başbakan Yardımcılığı ve

Dışişleri Bakanlığı

Enformasyon Dairesi



Tel: +90 (392) 601 1800 - 01

Faks: +90 (392) 228 4847

E-Posta: pio@mfa.gov.ct.tr

Adres: Selçuklu Caddesi, Lefkoşa KKTC

via Mersin 10 / TURKEY



Twitter: @trnc_pio

Facebook: @trncpio

Youtube: KKTCDisisleri





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 35
Dün Tekil 1388
Bugün Tekil 1530
Toplam Tekil 4062920
IP 18.118.7.85






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























7 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


K rler ar s nda ayna satma, sa rlar ar s nda gazel atma.
(MEVLANA)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.215 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu