Dordrecht Ayasofya teşkilatı 8. olağan kongresini gerçekleştirdi - Murat GEDİK - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









Dordrecht Ayasofya teşkilatı 8. olağan kongresini gerçekleştirdi - Murat GEDİK
Tarih: 25.01.2016 > Kaç kez okundu? 1866

Paylaş


Vedat Özdal güven tazeledi

Dordrecht Ayasofya teşkilatı 8. olağan kongresini gerçekleştirdi.

Dört senedir Dordrecht Ayasofya teşkilatı başkanlığını yürüten Vedat Özdal yapılan seçimler ile tekrar başkan olarak görevlendirildi. Kongrede divan başkanlığını Hollanda Türk Federasyon genel sekreteri Erim Uğurlu ve üyeliklerini Schiedam Türk Kültür Derneği başkanı Ahmet Öneren ve Rotterdam Versam derneği başkanı Mustafa Şenyürek yaptılar.

Faaliyet ve muhasebe raporlarının okunması ve ibrası sonrası yapılan seçimlerde yeni yönetim oluşturuldu. Vedat Özdal’ın başkanlığında oluşan yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Şükrü Durusoy, Masum Kolkılıç, Şükrü Durkut, Umut Durkut, Kemal Tunç, Ali Kaya, Turan Altıntaş, İsmail Bağ, İsmail Tanrıseven, Hamza Şahan, Mümtaz Özdal, Zafer Karagöz, Ziya Safrantı.

Teşekkür konuşmasını yapan başkan Vedat Özdal konuşmasında inşallah daha da güzel hizmetlere imza atacaklarını ve başarıların sadece kendine ait olmadığını söyledi. Vedat Özdal: “Dordrecht Teşkilatı denince, bu başarılara imza atan Başkan Vedat Özdal değil, önceden de belirttiğim gibi, hepsi kendilerini sergilemekten kaçınan, maalesef akıllara gelmeyenleri de ben burada zikretmek istiyorum. Bu başarılara imza atanlar dört senedir bir sözümü iki etmemek için ellerinden geleni yapan yönetim kurulu, yol arkadaşlarım, ülküdaşlarımdır. Bu başarılara imza atanlar, Hanım Kolları yönetimdeki başkanlarım, ablalarım, bacılarım ve Ayasofya Cami Cemaatinin gonüllü hanımlarıdır. Bu başarılara imza atanlar, Dursun Önkuzu Gençlik Kollarındaki Gençlik Başkanımız, gelecek nesillerimize sahip çıkacak dik duruşlu, Bozkurt yürekli gençlerimizdir. Bu başarılara imza atanlar, Ülkü Gençlik Kolları Başkanlarımız, gelecek nesillerimizi yetiştirecek olan genç Asenalarımız, kızlarımızdır.”

Kongrede son konuşmacı olarak kürsüye gelen Hollanda Türk Federasyon Genel Başkanı Murat Gedik ise Dordrechtte hizmet eden bütün gönüldaşlarına teşekkür ederek söze başladı. Dordrecht teşkilatının çalışmalarını taktir ile takip ettiklerini dile getiren Gedik yeni seçilen yönetime de başarılar diledi. Murat Gedik özellikle tefrikaya dikkat edilmesini ve Dordrecht teşkilatının mevcut yönetim ile çok güzel işler yapacaklarına inandığını söyledi.

Kongreye Hollanda Türk Federasyon genel muhasibi Sadettin Şimşek ve Rotterdam Mimar Sinan Başkanı Aşur Aydın da katıldılar. Yeni yönetimde görev almayacak olan Şuayıp Özdal ve Hüseyin Tamtürk’e Başkan Vedat Özdal tarafından teşekkür plaketi verildi.





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 35
Dün Tekil 1388
Bugün Tekil 1118
Toplam Tekil 4062508
IP 3.145.191.214






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























7 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


K rler ar s nda ayna satma, sa rlar ar s nda gazel atma.
(MEVLANA)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.287 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu