A TAKIM - Emrah BEKÇİ - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









A TAKIM - Emrah BEKÇİ
Tarih: 30.04.2015 > Kaç kez okundu? 1546

Paylaş


Yaklaşık olarak 1993’lü senelerin başından beri bilgisayar kullanırım. Teknolojiye ilgim sadece ihtiyaç duyduğum hususlarda olmuştur. Aradan geçen 22 sene zarfında dünyada çok şey değişti. Bilginin servis edildiği alan önceleri kağıtlar vasıtasıyla çoğunlukla yapılıyordu. Şimdi ise dijital (sayısal) dediğimiz teknoloji ile daha rahat ve hızlı bir şekilde sağlanıyor.



Dünyada tüm olup bitenleri internet aracılığı ile gerek teknolojinin günümüzde ki son modeli olan cep telefonlarımız, gerek ise avuç içlerine kadar küçültülen bilgisayarlarımızda okuyoruz. Kısacası teknoloji demek güç demek, bu gücü kullanan beyinler ise gücü elinde tutan güçlüler demek.



Son günlerde yaşadığım bir hadise ile yola çıkarak A TAKIM denilen ‘’Varlığını Türk Varlığına Adayan’’ İSİMSİZ KAHRAMANLAR’dan bahsetmek istiyorum.



Bendeniz 25 seneye yakın hayat ömrünü ‘’Türk Kültür-Tarih-İnanç’’ konularını araştırmaya vakfetmiş, 41 yaşına basmış fikir işçisiyim. Doğuşumda ki en önemli ve üstün yan ‘’Yüce Allahın Asil ve Aziz Türk Milletine Tahsis Etmesi’’ olarak görmekteyim. Bundan dolayıdır ki, doğarken aile fertlerimle Allah tarafından tahsis edilen milletimi seçemedim (Kader). İlk vazifemin kendime ‘’Ben kimim ?’’ sorusunu sormak. İnancımı, milletimi tanımak olduğuna karar verdim. ‘’Kendini bilen Rabbini bilir’’ hadis-i şerifini kendime kılavuz edindim/ edinmekteyim.



Atalarımı tanıdıkça övündüm. Onlar kadar olamaz isem de, neler yapabilirimin yolunu aradım. Rabbim nasib etti ve ‘’Mevlana, Yunus EMRE, Ermeni Yalanları ‘’ÇIĞLIK’’ isminde üç kitabı gelecek hafızalarımıza hatıra olarak bırakma olanağı yakaladım. Her kitabın gelecek asırlara yollanan birer mektup olduğunu şuuru açık bir yazar olarak biliyorum.



Sizlerle paylaşacağım hadise, son kitabım olan ‘’Ermeni Yalanları ÇIĞLIK’’ın yazımını tamamlayıp, baskıdan çıktığı, 24 Nisan gününe yakın bir vakitte cereyan etti. Türkiye Kamu-Sen Kültür San’at Yayınlarından çıkan kitap. Ermeni çetelerin Anadolu’da ‘’Müslüman-Türk-Kürt-Çerkes-Musevi’’lere yaptığı ‘’Katliam’’ın tarihsel belgelerini içeriyordu. Kitabın çıkmasını sağlayıp Anadolu’nun en ücra köşesine kadar ücretsiz dağıtımını yapan Türkiye Kamu-Sen’in internet sitesine tepki olarak ‘’Siber Saldırı’’ yapıldı. Tepki olarak Türkiye Kamu-Sen yetkilileri sosyal medyadan açıklamada bulundular.



İşte tam bu anda. Kendilerine A TAKIM ‘’Türkiye Aşıkları’’ diyen, bilgisayar ve yazılımdan son derece anladıkları belli ‘’Varlıklarını Türk Varlığına Adamış’’ isimsiz kahramanlar belirdi. Ve saldırının, İstanbul ilçesinden, kağıt üzerinde yasal, politika ve siyasetlerinde ‘’Etnik Kürt ve Ermeni milliyetçiliği’’ yapan mecliste uzantısı bulunan partinin ilçe başkanlığından düzenlendiğini ( IP Adres ve teknik detayları vererek) sosyal medyada kamuya duyurdular. Siber saldırıya maruz kalan Türkiye Kamu-Sen internet sitesini koruma altına aldıklarını beyan ettiler. Tüm bu olanları hayranlık ve gururla izledim… Misilleme ve tepki olarak da saldırıyı gerçekleştiren ilgili partinin uygun gördükleri basın ve propaganda organlarını kullanılmaz hale getirdiler.



Burada şunu ifade etmek istiyorum !



21. Yüzyıl sayısal teknolojilerin rekabetinin ve savaşının olduğu bir asır. Gönüllü olarak zihinlerini milli hadiselerin muhafazasına verip, tam vaktinde yani, Anadolu’da Ermeni çeteler tarafından katledilen 3.5 milyon insanımızın 100’ün cü sene-i devrinde. Emperyalist ülkelerin ve yardakçılarının, yıkıcı ve tahripkar ruhunu her daim muhafaza edip, Osmanlı Devletine ve Türk Milletine dil uzattığı anda. İsimleri ‘’A TAKIM’’ olan kahramanlar belirdi.



Ülkemiz ve ülkeyi yöneten erkler bu gücün ne kadar farkındalar bilmiyorum. Lakin gönüllü olarak ‘’Türk Tarihine/ Milletine/ İnancına/ Bayrağına/ Atatürk’e’’ yapılan sanal saldırıları engelleyip, saldırı yapan yere gerekli dersi vermekteler.



Bendeniz şahsım ve Kitabımın adında bulunan ‘’Sessiz ÇIĞLIKLAR’’ adına, ‘’A TAKIM’’a Teşekkürlerimi sunuyorum. Umarım bu yazımı okurlar. Rabbim sizlerden razı olsun. Bendeniz gibi ‘’Varlığını Türk Varlığına Adayan Kardeşlerim Olduğunuzdan Kesinlikle Eminim’’.



Ülkemizi yöneten ve yönetim erkinde bulunan daktilo kullanmayı bile zor bilen kişilerin olduğu günümüz zamanında sizlerin varlığı ‘’Toroslar da Çoban Ateşlerinin Tüttüğünün Habercisidir’’.



Rabbim Türk Milletini Korusun Ve Yüceltsin.!



AMİN.



Emrah BEKÇİ

Araştırmacı/ Yazar





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 49
Dün Tekil 1947
Bugün Tekil 843
Toplam Tekil 4077572
IP 3.14.15.94






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























17 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Tanr nasip eder, mr m vefa ederse; Musul, Kerk k ve Adalar geri alaca m. Selanik de dahil Bat Trakya'y T rkiye hudutlar i ine kataca m.
(Mustafa Kemal ATAT RK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.311 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu