MHP OLARAK HER YERDEYİZ! - Av. Özcan PEHLİVANOĞLU - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









MHP OLARAK HER YERDEYİZ! - Av. Özcan PEHLİVANOĞLU
Tarih: 14.04.2015 > Kaç kez okundu? 1582

Paylaş


Malumunuz MHP’nin 2.Bölge Milletvekili Adayıyım. Gerçi aday olmasakta Türk Milletine hizmet için aynı şeyleri yapıyorduk. Şimdi ise bir kat daha fazlasını yapmak için çalışıyoruz.



İlk durağımız Marmara Vakfı’nca 18.cisi düzenlenen “Avrasya Ekonomi Zirvesi” idi. Özellikle Türk Dünyası ile Balkanlardan gelen dostlarla birlikte olduk ve gelecek vizyonu hakkında ilginç bilgiler edindik.



İkinci durağımız ise TBMM’ce yasa çıkartılarak “Milli Şehit” ilan edilen Boğazlıyan Kaymakamı Kemal Beyi şehadetinin 96.yılında kabri başında anmak oldu.



Birileri Ermenilere soykırım yapıldı diye milletvekili adaylığına soyundu. Biz ise mazlum ve mağdur Türk Milletinin şehadet şerbetini içmiş Kaymakam Kemal Bey ve diğer asil evlatlarını anıyoruz. Aradaki ufak ama bariz fark bu!



Üçüncü durağımız ise Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi(HÖH/DPS)’nin verdiği yemeğe davetli olarak katıldık.



Onlarla Türk Milletinin, Türkiye’de ve Bulgaristan’daki gidişatını konuştuk. Ve özellikle de İstanbul 2. Bölgede MHP dışında hiç bir siyasi partinin, 800.000 üzerinde Balkanlı, Rumeli ve Trakyalı seçmen olmasına rağmen Balkanlı, Rumelili ve Trakyalı aday göstermeyişine üzüldüğümü söyledim. Bu sebeple oyların MHP’de toplanarak siyasete cevap verilmesi gerektiğini belirttim.



Atatürk’ün, memleketin idaresini teslim edeceğiniz adamların aslına bakın deyişi ne kadar önemliymiş değil mi? Bu gün bunu, siyasi partilerin milletvekili adaylarına bakarak her geçen günden daha fazla düşünmemiz gerekiyor.



Av.Özcan PEHLİVANOĞLU

MHP İstanbul 2.Bölge 5.Sıra Milletvekili Adayı

MHP MYK Üyesi





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 75
Dün Tekil 1947
Bugün Tekil 1845
Toplam Tekil 4078573
IP 13.59.136.170






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























17 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Tanr nasip eder, mr m vefa ederse; Musul, Kerk k ve Adalar geri alaca m. Selanik de dahil Bat Trakya'y T rkiye hudutlar i ine kataca m.
(Mustafa Kemal ATAT RK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.096 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu