Bodrum MHP’de hedef Büyütülüyor… - Necdet SİVASLI - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









Bodrum MHP’de hedef Büyütülüyor… - Necdet SİVASLI
Tarih: 07.02.2015 > Kaç kez okundu? 1735

Paylaş


BAŞKENT GÜNLÜĞÜ / NECDET SİVASLI



e.mail: necdetes@mynet.com







Bodrum MHP’de hedef



Büyütülüyor…







Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanlığına Mehmet Tosun’un seçilmesi ile bu tatil beldesinde parti olarak hedef büyütülmesine gidilecek. İlçe Eski Başkanı Asım Başaran’ın parti oylarını yükseltmesi ile başlayan süreçte Tosun ve ekibinin bu oylara daha da katkı sağlamak için Bodrum’da en az 4.000 aktif üyeye ulaşılması hedefleniyor.



İki dönem Konacık Belediye Başkanlığı görevinde bulunan ve siyasette genç olmasına rağmen önemli deneyimlere sahip olan Tosun’un MHP Bodrum İlçe Başkanlığı’na seçilmesi ile yeni kadrosu ile önemli işlere imza atması bekleniyor. Belediye Başkanlığı dönemindeki deneyimlerinden de önemli ölçüde istifade ederek partisini Bodrum’da beklenen noktalara taşıyabileceği görüşündeyiz.



Particilikte gençlerin ve kadınların yeri hem büyük, hem de önemlidir. Geçmişte Asım Başaran bu konuda önemli çaba gösterdi. Tosun, şimdi daha da hedef büyütüyor. Gençler ve kadınlarla MHP’nin Bodrum’da beklenen noktalara gelebileceğine işaret ediyor. Bu konudaki görüşlerinizi sizlerle paylaşalım:



“Mütevazi olacağız insanları kişileştirmeden birlik ve beraberlik çatısı altında siyaset yapacağız. Birleştirici, bütünleştirici olacağız ve yolumuza devam edeceğiz. Kadınlarımıza Milliyetçi Hareket Partisinde önem veriyoruz. Bu süreçte daha aktif olarak çalışacaklarını göreceksiniz. Özelikle gençlerimiz bizim için Bodrum’da çok önemli geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizi siyaset içerisinde yetiştirmek hedefindeyiz ben belediye başkanlık dönemimde de gençlerimize çok önem verdim. Gençlerimizi parti çatısı altında görev ve sorumluluklar yükleyerek onları da kazanacağız. Özümüzden Türk milliyetçiliğinden, ülkücülükten taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz. Bizim ideolojimizi benimseyen bizim partimize ve çalışmalarımıza gönül verecek ,herkesi MHP çatısı altında görmek istiyoruz.Amacımız ülkemizin birlik ve beraberliğini korumak, tek devlet, tek bayrak ,tek millet çatısı altında Cumhuriyetimize sonuna kadar sahip çıkarak bize emanet olan bu toprakları korumak ve kollamak amacıyla çalışmalarımız devam edecektir. Ülkemizin bir çok sorunu var, hem yerelde hem genelde ama burada asıl olan birleştirici ve bütünleşici bir siyaset yapısıdır oda MHP çatısı altındadır.”



Eğer, MHP Bodrum’da 4.000 aktif üyeye ulaşırsa bu çok anlamlı ve heyecan verici olacaktır. Bu konuda atılacak her adım, partinin daha da güçlenmesi anlamına gelir. Tosun, bu konudaki hedeflerini şu sözlerle güçlendiriyor:



“Bizim hedefimiz Türk milletine hizmet etmek, ülkemiz insanı ve yüce Türk milletini seviyoruz yüce Türk milletinin içinde her etnik kökenden insanlar yaşamakta ama biz diyoruz ki hangi görüş ve inançtan olursa olsun Ne Mutlu Türküm diyen her kesimi partimize bekliyoruz. Belediye başkanlığım dönemimde parti rozetini çıkarıp hangi görüş ve fikirden olursa olsun biz her kesime eşit yaklaştık işte Konacık bir yanda cem evi diğer yanda cami inşa ederek bütünleştirici olduk. Bu vatanda yaşayan insanlara Türk milleti denmekte inanları ayrıntıcı ve ötekileşici bir anlayışa karşıyız , biz bütünleşici bir siyasi partiyiz.Ülkemizin birliğine bütünlüğüne misakı milliye inana Atatürk ve Cumhuriyetten taviz vermen Türk milliyetçiliği davasına inana herkese kapımız açıktır.”



Parti üyeliği, partiye olan bağlılığın bir sigortasıdır. Bir partinin ne kadar aktif üyesi olursa, göstereceği başarı oranı da artar. Geçmişte birçok partinin başarısının aktif üyelikten geçmiş olduğu görülmüştür. Bodrum MHP’de de aktif üyeliğin öne çıkarılması hiç kuşkusuz atılmış çok önemli bir adım olacak. Bunun için yapılacak çalışmaları da İlçe Başkanı Tosun şöyle anlatıyor:







“Partideki üyelikler ile açıklama yapan Başkan Tosun Türkiye genelinde , adrese dayalı nüfus sistemi ile kayıt sistemi uygulanmakta . Bir dönem ülkemizin seçmen sayısına uymayan bir tablo çıktı biz sayısal veri tabanına bağlı olarak aksaklıklar yaşanmakta ama bundan sonra tüm istatistik ve verileri alarak bu sorunu ortadan kaldıracağız. Bir kaç arkadaşımızı görevlendirerek bilgisayar ortamında genel merkez ile kontrolü sağlayacağız.”



Asım Başaran’dan bayrağı devralanların, eğer birleştiricilikte başarılı olurlarsa MHP’nin kısa zamanda Bodrum’da birinci parti konumuna gelebileceğini düşünebiliriz. Bir yandan her kesimi kucaklayan politikalar uygulanırken, öte yandan MHP’ye gönülden bağlı olanların da küstürülmemesi ve teşkilattan uzaklaştırılmamasına dikkat edilmesi gerekiyor. Bodrum MHP’de bu dengelerin kurulması partinin geleceği açısından da önemlidir.



necdetbuluz@gmail.com



necdetes@mynet.com





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 66
Dün Tekil 2050
Bugün Tekil 239
Toplam Tekil 4079017
IP 18.226.96.61






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























18 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Hepiniz birer T rk Bayra s n z. Bayra lekelemeyin, kirletmeyin yere d rmeyin.
(Alpaslan T RKE )


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.215 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu