2.ULUSLARARASI FARKLI ŞİDDET BOYUTLARI VE TOPLUMSAL ALGI KONGRESİ - Hakan Murat KORKMAZ - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









2.ULUSLARARASI FARKLI ŞİDDET BOYUTLARI VE TOPLUMSAL ALGI KONGRESİ - Hakan Murat KORKMAZ
Tarih: 25.12.2014 > Kaç kez okundu? 2614

Paylaş




http://www.toplumsalsiddetalgikongresi.org/



2. Uluslararası Farklı Şiddet Boyutları ve Toplumsal Algı Kongresi 03/04 Eylül 2015 Tarihinde Trakya Üniversitesi , Kocaeli Üniversitesi ve Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi destekleri ile İstanbul da yapılacaktır. Biz bu kongrede 26 farklı başlık altında şiddetin genel olarak tüm boyutlarını incelemek, belirlenen konu başlıkları altında hazırlanan çalışmalar ve araştırma sonuçları ile ortaya çıkan bulgular doğrultusunda çözüm önerileri sunmayı, şiddet mağduru olanlar için yapılabilecekleri tartışmayı hedefliyoruz. Ayrıca birçok farklı disiplinin şiddet kavramına yaklaşımlarını, çözüme yönelik görüş ve katkılar doğrultusunda geleceğe ilişkin politika önerilerini paylaşmayı amaçlıyoruz. Bir diğer amacımız ise; yapılan araştırmalara dayanarak kamu ve özel sektörün şiddetin çözümü ile ilgili uygulamalarını ve bu uygulamalardan elde edilen yararlılıkların paylaşılmasını, deneyimlerin aktarılmasını sağlamaktır.

Dileğimiz; kongrenin sonucunda ortaya çıkacak olan çözüm ve politika önerilerinin huzurlu, sağlıklı, mutlu, gülen bir toplumda yüksek bir yaşam kalitesinin inşa edilmesine katkı sağlamasıdır.

Bu amaçla konuyla ilgilenenleri kongreye katılmaya davet ederken; şiddetin azaltılması ve önlenmesi için iş birliği zemini yaratacak girişimlerin desteklenmesi bilinci ile birlikte olmayı temenni ederiz.

Saygılarımızla….

Kongre Başkanı

Prof. Dr. Şengül HABLEMİTOĞLU

Kongre Eş Başkanı Kongre Eş Başkanı Kongre Eş Başkanı

Prof. Dr. Emine DEMİRAY - Prof. Dr. Ümran SEVİL - Prof. Dr. Yavuz TAŞKIRAN



***



1.MULTİDİSİPLİNER YAKLAŞIMLAR ÇERÇEVESİNDE ULUSLARARASI TÜRKİYE DE VE DÜNYADA SOSYAL SORUNLAR KONGRESİ

“Uyuşturucu, Gıda Takviyesi Ürünler, Doping”

http://www.toplumsalsorunlarkongresi.org/

İlkini 2015 yılı 23/24 Ekim Tarihinde Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Umuttepe Kampüsünde yapacağımız kongremizin bu seneki ana temasını “Uyuşturucu, Gıda Takviyesi Ürünler, Doping”. Birçok dünya ülkesinde olduğu gibi Türkiye açısından da önemli bir sorun haline gelmiş, uyuşturucu, sporda doping kullanımı, gıda takviyesi ürünler gibi sosyal sorunlara ilişkin çalışmalar değerlendirilecek ve ele alınacaktır. Günümüzün en önemli sorunlarının başında ciddi boyutlara ulaşmış olan uyuşturucu tüketiminin toplumsal açıdan oluşturduğu yara, sorun, hukuki problemler, ailevi sorunlar, bireysel sorunlar, ekonomik boyut, politik yaklaşımlar, sosyal bakış açısı, sağlık açısından önemi, alınması gereken önlemler gibi daha birçok alt faktör üzerinde yapılan araştırmalara ve çözüm önerilerine değinilecektir. Ayrıca bilinçsizce tüketilen, birçok merdiven altı hiçbir denetim ve kontrole tabi olmayan gıda takviyesi adı altında satılan ürünlerin toplumsal açıdan oluşturduğu sorunlar yine birçok farklı alt faktör ile başlık altında değerlendirilecektir. Uluslararası bir sorun ve hukuki açıdan yaptırımları olan sporcularda Doping kullanımı ve buna bağlı olarak ortaya çıkan diğer olumsuzluklara ilişkin çalışmalarda kongremiz içerisinde değerlendirilecek üçüncü ana konu başlığımızı oluşturmaktadır. Kongremizi Trakya Üniversitesi ve Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi desteklemektedir.

Kongre Başkanı

Prof. Dr. Yavuz TAŞKIRAN

Kongre Eş Başkanı Kongre Eş Başkanı Kongre Eş Başkanı

Prof. Dr. Emine DEMİRAY - Prof. Dr. Ümran SEVİL - Prof. Dr. Şengül HABLEMİTOĞLU







Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 75
Dün Tekil 1947
Bugün Tekil 758
Toplam Tekil 4077486
IP 3.140.186.241






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























17 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Tanr nasip eder, mr m vefa ederse; Musul, Kerk k ve Adalar geri alaca m. Selanik de dahil Bat Trakya'y T rkiye hudutlar i ine kataca m.
(Mustafa Kemal ATAT RK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.311 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu