‘’Bir elin nesi var, binlerce elin gücü var’’ - Prof. Dr. Ata ATUN - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









‘’Bir elin nesi var, binlerce elin gücü var’’ - Prof. Dr. Ata ATUN
Tarih: 29.04.2014 > Kaç kez okundu? 1926

Paylaş


Turkish Forum Kampanyası ile Ermeni Yalanlarına Son Verelim



Turkish Forum, Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan Türklerin, Türk asıllı Amerikalıların ve Amerikalı Türk dostlarının 1993 yılında temelini attığı ve şu anda dünyanın beş kıtasına dağılmış, birçok ülkede yerel çalışma grupları ile örgütlenmiş Türkiye dışında yaşayan Türk’lerin büyük bölümüne ulaşan gönüllü çalışan bağımsız bir sivil toplum örgütüdür. Turkish Forum, kar amacı gütmeyen, döner sermayesi olmayan, kurulduğundan bu yana Türkiye ve Türk toplumunun hizmetinde olmuş, nice başarılı projelerin ve kampanyaların gerçekleşmesinde basrolü oynamış, moral ve heyecanı yüksek, toplumun maddi ve manevi desteği ile ayakta duran ABD’de kayıtlı Türkiye Cumhuriyeti tarafından da tanınan bir organizasyondur.



Turkish Forum’un misyonu Türkiye Cumhuriyetinin dünyaya tanıtılmasında öncü rol oynamak olduğu kadar tarihe ışık tutmak ve kitleleri bilgilendirmektir. Turkish Forum dünyayı saran haber ağı ve pek çok ülkedeki alt örgütleri sayesinde, Türkiye ile ilgili haberlerden dünyaya dağılmış Türkler ve dostlarını haberdar edip, yerel yönetimlerde daha aktif hale gelmelerini amaçlar. Bulunduğu bölge ve ilgili konularda araştırmalar yaparak, fikirler geliştirir. Türk toplulukları arasındaki irtibatı ve iletişimi güçlendirerek farklı ülkelerde dağınık vaziyette bulunan Türk'lerin ve dostlarının örgütlenerek güçlenebilmesini hedefler.



Bu amaçları doğrultusunda Turkish Forum, ERMENI YALANLARINA ve bu yalanları ABD de kanunlaştırma çabalarina son vermek için dünyada tüm kitlelere

ulaşmak ve desteğini almak üzere bir kampanya düzenlemistir. Amerikada kökleşmiş Türk kuruluslari yıllardır kendilerini savunacak kampanyalar uretmektedirler .. Ve her kampanyanin sonunda Amerikan Ermeni lobisi, dünya çapındaki diasporasından destek alarak yeni bir karşı kampanya ile ve daha sağlam bir sekilde harekete gecmektedir.



Ermenilerin dünyayı aldatan bu tavırlarına ‘’sözde soykırım’’ın 100. yılı gelmeden bir son vermek için Turkish Forum seri halinda kampanyalar düzenlemiştir .. Bu üretilen yalanlara son vermek hepimizin en önemli görevlerinden birisidir. Kampanyamızın birincil amacı Türk tezini kabul ettirmek ve dünyaya gerceği bir kere daha haykırmaktır. Ermenilerin 1915 de katlettigi ve kemikleri bulunmus 600 bin Türkün ve Karabağda şehit olan kardeslerimizin, tecavüze uğrayıp öldürülen kadınların, doğmadan öldürülen bebeklerin suçluları toplu katliam işlemisler ancak dünyanın gözü önünde inkar etmektedirler.



Bu acımasız katliamlarda yaşamlarını kaybedenlerin sizden bekledigi bir görevdir bu kampanyalara katilim. Bu sizin onlara olan seref ve yasam borcunuzdur. Bu sizin cocuklarinizin alınlarının açık yürümeleri için yapacağınızz en kutsal gorevdir.



Kampanyanın sonuçları Beyaz Sarayia ve Amerikan senatosuna sunulacak ve bu şekilde Ermeni lobisinin baslattigi kanun tasarısının Senatoda red edilmesi sağlanacaktır. Bunu gerçekleştirmek için 5 Mayıs’a kadar 100 bin imzaya erismemiz gerekmektedir.



LÜTFEN BUGÜNÜN BU İŞİNİ YARINA BIRAKMAYIN .. ZAMANA KARŞI YARIŞIYOR VE DESTEĞİNİZLE BASARMAK ISTIYORUZ.

AŞAĞIDAKİ ADRESDEN KAMPANYAYA ISMINIZI VE KISA ADRESINIZI YAZARAK KATILIN .. Bilgisayarınızın tarayıcısına bu adresi girmeniz yeterli: Kampanya linki sizi yönledirecektir.



www.turkishforum.com.tr

Değerli Kıbrıs Türk Toplumu, bununlada yetinmeyin bu yaziyi ve bu adresi, adres listenizde olan tum tanıdıklarınıza katilmalari için iletiniz .. 5 Mayisa kadar ve bir kac defa mumkunse .



Bu kampanyanin metni ingilizcedir, Olayları özet olarak ve daha çok batının kendi kaynaklarını kullanarak tüm çıplaklığı ile ABD Senatosuna acıklamaktadır.

Hakkın haklı ile olmasi, şehitlerimizin mezarlarinda rahat uyumalari, ve bizden sonra gelecek kuşakların alnı açık olarak yetismesi dileklerimizle Turkish Forum ve Dunya Turklerı Birliği adına vereceğiniz destek için teşekkürlerimizi ve saygilarimizi sunuyoruz.

Dr. Kayaalp Buyukataman, Baskan





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 46
Dün Tekil 2050
Bugün Tekil 799
Toplam Tekil 4079577
IP 3.17.162.247






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























18 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Hepiniz birer T rk Bayra s n z. Bayra lekelemeyin, kirletmeyin yere d rmeyin.
(Alpaslan T RKE )


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 3.218 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu