“TÜRK IRKI SAĞOLSUN!” DİYEBİLENLER BİRLEŞMELİDİR! - H. Alperen BURAK - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









“TÜRK IRKI SAĞOLSUN!” DİYEBİLENLER BİRLEŞMELİDİR! - H. Alperen BURAK
Tarih: 01.12.2013 > Kaç kez okundu? 2687

Paylaş


Bayburt Üniversitesi Düşünce Akademisi Kulübü tarafından Prof. Dr. Gökhan Budak Konferans Salonu’nda önceki gün düzenlenen 'Yeni Ortadoğu Ekseninde Mısır ve Suriye' konulu konferansa konuşmacı olarak Stratejik Düşünce Enstitüsü Başkanı ve AK Parti MKYK üyesi Prof.Dr. Yasin Aktay katıldı. Prof. Dr. Aktay, bir öğrencinin "Sosyal devlet olmak için çoğunluğu oluşturan bir milletin milliyetçiliğinin ayaklar altına alınması sizce doğru mudur?' sorusuna, “Sana demişler ki, ‘Sen Türksün’. Ne demek Türklük? İşte Orta Asya'dan gelmişsin. Bir bakıyorsun, kaçımızın dedesi Orta Asya'dan gelmiş? Bir sor bakayım gerçekten. Var mı böyle bir şey? O milletin yavaş yavaş zaten etnografyası da işlenmeye başlanıyor. Gerçekten de böyle bir şey. Türk nedir mesela? İsmet Özel'in çok ilginç, çok güzel tahlilleri vardır. Türk dediğin bir sentezdir zaten. Türk diye bir ırk yok." diye cevap veriyor.



Türk'e düşmanlıktan, Türklüğü inkara doğrı giden bu yolun müsebbibi bizatihi mevcut yönetimdir. Her seçimde oy'unu artıran ve gücünü artırdıkça Türk düşmanlarına daha çok imkan ve fırsat veren bu yönetim devam ettiği sürece, yarınlar Türk Milleti için daha da karanlık olacaktır.



"Oy verecek alternatif mi var, ehven-i şer" diyerek toplumun umudunu kırmak, siyasal iktidarın ekmeğine yağ sürmektir. Vebali büyüktür.



Milleti nefsinden daha fazla sevenler birleşmelidir.

Gün; kolluk-koltuk düşünme günü değildir.

Oy oranına, güç dengesine, meşhurluğuna bakılmaksızın, Türk Milliyetçiliğini ortak değer görenler ve milletin istiklalini, kişisel ikbal ve istikbalinden değerli görenler birlikte hareket etmelidir.



Milletin bekası tehlike altındayken, "O varsa ben yokum" diyenler, egolarına yenilenler, nefislerine mahkum olanlar, mensubu oldukları büyük millete ihanete göz yummuş olurlar.



Siyaseti milliyetçi eksende yürüten partiler, dernekler, vakıflar, sendikalar velhasıl bütün sivil toplum örgütleri, Türk Milliyetçiliği adına ve sevdasını taşıdıkları bu milletin varlığını sürdürmesinin yegane sahipleri olan atsız kahramanlar hürmetine bir araya gelmelidirler.



Bir araya gelmeli ve Türklüğü yok sayan bu açıklamadan hareketle köy köy, kasaba kasaba dolaşarak Türk milletini bilgilendirmelidirler.



Aksi halde, Türk düşmanlığı ve Türklüğü inkar yayılacaktır.



Namık Kemal’in : “Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini; Yok mudur kurtaracak baht-ı kara mâderini?” dizelerine, Mustafa Kemalce “Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini; Bulunur kurtaracak baht-ı kara mâderini!” diyebilmek gerekir.



Dün olduğu gibi yarın da, “benim partim”, “benim liderim”, “benim adamım” denilerek kişisel beklentiler milletin menfaatinin önüne geçerse, gidişat kötüye, çok kötüyedir.



Gönüllerin birleşmesi için herkes fedakarlık yapmalıdır. Bu büyük millet, kendisine uzanan eli boş çevirmez ve Türk Milliyetçileri, milletin bekası yolunda zafere ulaşır..



Selam ve dua ile

Türk Irkı Sağolsun!



H. Alperen BURAK



alperenburak67@hotmail.com





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 41
Dün Tekil 2050
Bugün Tekil 741
Toplam Tekil 4079519
IP 3.141.100.120






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























18 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Hepiniz birer T rk Bayra s n z. Bayra lekelemeyin, kirletmeyin yere d rmeyin.
(Alpaslan T RKE )


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.192 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu