Illinois Kongre Üyelerinden Adam Kinzinger " Türk Toplumuna Her Zaman Yardıma Hazırım.” - TADF - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









Illinois Kongre Üyelerinden Adam Kinzinger " Türk Toplumuna Her Zaman Yardıma Hazırım.” - TADF
Tarih: 06.08.2013 > Kaç kez okundu? 2346

Paylaş


Amerikan Kongresinde Türk Dostluk grubu üyesi olan Illinois Eyaleti Kongre Üyesi Adam Kinzinger, New York'ta Türk-Amerikan toplumunun bazı temsilcileri ile görüştü. Görüşmede, TADF Başkanı Ali Çınar, TADF Denetleme Kurulu Başkanı İbrahim Kurtuluş,Anadolu Klübü Başkanı Tayfun Selen,Türk-Amerikan aktivistlerinden Lydia Borland, Türk-Amerikan Giresunlular Derneği Temsilcileri,eski Kongre Üyelerinden Michael McMahon katıldı.





Kongre Üyesi Kinzinger “ Türk Amerikan toplumunda canlanma görüyoruz. 2015 yılında Ermeni tasarıları gelmemesi için Türk Amerikan toplumunun pro-aktif şekilde olması ve ses çıkaracak tepkiler vermesi gerekiyor" dedi. Eğer bu tür tepkiler doğarsa , birçok Kongre Üyesinin sözde Ermeni soykırımı tasarılarından uzak duracağını belirtti. Kinzinger , Türkiye'nin Ortadoğu’da çok önemli bir müttefik olduğunu açıkça belirtti.





Kinzinger, Amerikan Hava Kuvvetlerinde görevli olduğu dönemde Türkiye'de de bir dönem bulunduğunu ve Türk-Amerikan ilişkilerine son derece önem verdiğini söyledi.Türk toplumuna her konuda yardıma hazır olduğunu belirten Kongre Üyesi, ilişkilerin daha çok artması için her konuda öneri ve fikirlere açık olduğunu belirtti.





TADF Başkanı Ali Çınar, TADF hakkında kısa bilgiler verdikten sonra, Türk toplumunu ilgilendiren hassas konularda fikir alışverişinde bulundu.TADF Denetleme Kurulu Başkanı İbrahim Kurtuluş'ta Amerika'nın Türkiye'yi kaybetme lüksü olmadığını belirterek,Tükiye'nin Kore Savaşı dahil Amerika ile yakin iliskide olduğunu dile getirdi.Türk-Amerikan Aktivisti Lydia Borland’da Amerikan Kongresindeki Türk Dostluk grubu sayısının arttığını belirterek, yerel eyaletlerdeki aktivitelerin çok önemli olduğunu söyledi.





Kongre Üyesi Hakkında daha fazla bilgi için: http://kinzinger.house.gov/





------------------------------------------------------------------



New York Emniyet Müdürü Kelly,Federasyonumuza Üye Derneklerden Brooklyn merkezli Eyüp Sultan Camii ve Kültür Merkezinde......





NYPD'de görevli Müslümanlar Cemiyeti ve federasyonumuza üye dernek temsilcileri ve vatandaşlar ile beraber biraraya gelen New York Emniyet Müdürü Raymond Kelly bir saatten fazla Eyüp Sultan Camii ve Kültür Merkezinde kaldı.





Programa, TADF Başkanı Ali Çınar, Denetleme Kurulu Başkanı İbrahim Kurtuluş, TADF Başkan Yardımcıları Hcri Ataş,Cahit Oktay ve Mustafa Turan, NYPD Halkla ilişkiler Temsilcisi Erhan Yıldırım olmak üzere birçok temsilcide katıldı. Türk Günü Yürüyüşlerinde herzaman görev alan Eyüp Sultan Camii ve Kültür Merkezi Başkanı Kenan Taşkent'e ayrıca ödül verildi





Detaylar: http://www.tadf.org/index.php/tr/2011-08-19-13-59-20/item/560-ny-emniyet-mudurunden-turklere-ziyaret











Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu

" Halkımızın Sesi ve Yüreği"

600 3rd Avenue

New York,NY,10016



Tel: 212-682-7688

Faks: 646-290-6171



24 Saat Acil Telefon Vatandaş Hattı :1-888-352-9886





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 58
Dün Tekil 1947
Bugün Tekil 1126
Toplam Tekil 4077855
IP 3.144.93.73






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























17 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Tanr nasip eder, mr m vefa ederse; Musul, Kerk k ve Adalar geri alaca m. Selanik de dahil Bat Trakya'y T rkiye hudutlar i ine kataca m.
(Mustafa Kemal ATAT RK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.096 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu