Malatya kükredi - Ramazan DURMUŞ - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









Malatya kükredi - Ramazan DURMUŞ
Tarih: 14.04.2013 > Kaç kez okundu? 2434

Paylaş




Malatya'da Ülkücüler, AKP Hükümetinin İmralı ile yürüttüğü çözüm sürecini protesto etti.





MALATYA (Ülkücü Haber) – Malatya’da Ülkücüler, Türk milletinin önüne dayatılan bebek katilleriyle çözüm sürecini Başbakan Tayip Erdoğan’ın seçtiği “Doğu Anadolu Bölgesi Akil Adamlar Grubu”nun Malatya ziyaretini protesto gösterisi yaptı. Heyet Malatya’da bulunurken MHP’liler de sokağa çıkarak İmralı ile yürütülen çözüm sürecini protesto etti.

AKİL’LERİN TEMASLARI

Edinilen bilgiye göre Malatya’ya gelerek sivil toplum kuruluşları ile görüşen “Akil Adamlar Grubu” daha sonra Alevi vatandaşların katıldığı bir toplantı da çözüm sürecini anlattılar. İl Özel İdare Toplantı Salonunda yapılan görüşmeye Doğu Anadolu Bölgesi Grubundan heyet başkanı Can Paker, Sivil Dayanışma Platformu Başkanı Ayhan Ogan, Cem Vakfı Genel Başkanı Prof. Dr. İzzettin Doğan, Gazeteci-Yazar Sibel Eraslan, AKP Diyarbakır eski Milletvekili Abdurrahman Kurt, Zübeyde Teker, Mehmet Uçum ve Mahmut Arslan katıldı. Buradaki toplantının ardından heyet, Malatya sokaklarında esnaf gezisi yaparak sürece ilişkin görüşleri aldılar. Heyet, akşam saatlerinde de Belediye Konferans Salonunda halkın katıldığı bir toplantıda süreci anlattı.

BARIŞ ZIRVASINA PROTESTO

Heyet, sözde barış süreci zırvasını anlatırken şehir merkezinde protesto vardı. MHP ve Ülkü Ocakları tarafından yapılan eylemde heyetin Malatya ziyareti sert bir şekilde eleştirilerek çözüm süreci protesto edildi.

MHP binası önünde toplanan yaklaşık 500 kişi, MHP İl Başkanı Arif Yıldız, Ülkü Ocakları Şube Başkanı Göksel Oğuz Tutlu, öncülüğünde ellerinde Türk bayrakları ile PTT önüne kadar yürüyüş yaptı. Polis ekiplerinin geniş güvenlik tedbiri aldığı yürüyüş sırasında grup sık sık ziyareti protesto eden sloganlar attı.Tekbirler getirerek alana gelen grup burada önceden toplanan kalabalıkla buluşunca sayıları bini geçen ülkücüler, akil adamları ve barış sürecini protesto etti.

“BU BİR ŞEREFSİZLİK PROJESİ”

Gruba hitaben konuşma yapan MHP İl Başkanı Arif Yıldız, ‘Şerefsizlik’ projesinin AKP Hükümeti ve PKK önerisi ile hayata geçirildiğine dikkat çekerek, milletin bölücülükle ve terörün hain talepleriyle yüz yüze bırakıldığını ifade etti. Yıldız “Şerefsizler heyetinde yer alanlar büyük bir vebal altına girdi. Heyet Türk milletini kandırmak üzere ülkenin dört bir yanına dağıldı. Kendilerini akil yada akıllı sanıp Türk milletini aptal yerine koymaya ve topyekün 76 milyonu küçümsemeye ve hafife almaya hiç kimsenin haddi yoktur” dedi.

“KÜRT KARDEŞLERİMİZLE KAVGAMIZ YOK”

Malatya Ülkü Ocakları Başkanı Göksel Oğuz Tutlu da yaptığı konuşmada, sözde çözüm sürecini anlatmak üzere Malatya’ya bir grup heyetin geldiğini belirterek, “Bu heyet şunu hiçbir zaman unutmasın. Bu devletin esas taşlarından biri olan Kürt kardeşlerimizle ne bir kavgamız, ne bir husumetimiz vardır. Bin yıldır devam eden bu kardeşliğimizi, çözüm ve barış safsatasıyla kimse yıpratamaz ve incitemez” diye konuştu. Tutlu, konuşmasında daha sonra şunları söyledi:

“Bugün buraya şanlı Türk Bayrağını alıp gelen Battalgazi diyarının yiğit Bozkurt balaları. Hepinizin malumu üzerine ülkemizde sözde çözüm adı verilen yıkım projesinin ne olduğunu anlatmak için toplandık.

Evet birileri çözüm ve barış diyor. Bu devletin esas taşlarından biri olan kürt kardeşlerimizle ne bir kavgamın nede bir husumetimiz vardır. Bin yıldır devam eden kardeşliğimizi çözüm ve barış safsatalarıyla kimse yıpratamaz.

Hele hele sözüm ona kendilerine akil sıfatı takan hâlbuki akılca fakir olan 63 atlı aklı evvel mi barış temsilcisi olacaktır. Bu akil denilen aklı evvellerden bazıları sanat adına yaptıkları çirkinlikleri anlatıp mı milleti kandırmayı düşünüyorlar.

Siz hükümetin akil adamları olabilirsiniz

Siz büyük Ortadoğu Projesinin taşeronları olabilirsiniz

Siz yıkım ve bölünme projesinin misyonerleri olabilirsiniz ve öylesiniz de.

Ama hiçbir zaman bu milletin aydını olamazsınız ve olamadınız. Bu milletin derdinden anlamadınız ve anlayamazsınız. Bu milletin değerleriyle oynayamazsınız ve oynatmayız.

Şunu aklınızın bir köşesine kazıyın; Türk milliyetçileri ve Ülkücü gençlik sizin gibi bölücülük taşeronluğu yapanlara müsaade etmedi ve etmeyecektir.

Konuşmamı rahmetli Başbuğumuzun söylediği bir sözü ile kapatmak istiyorum.

‘Ben Türk Milletini; sokaklarda ıspanak fiyatına satılan demokrasiye rüşvet ve hile, çiğnenen çiğnetilen hukuk düzenlerine, ahlaktan mahrum bir hürriyete, tefeciliğe, karaborsaya yer veren bir iktisadi yapıya çağırmıyorum.

Türklük gurur ve şuuruna, İslam ahlak ve faziletine yoksullukla savaşa, adaletle yarışa birliğe kardeşliğe kısaca Hak yolu, Hakikat yoluna Allah yoluna çağırıyorum.’

Allah Müslüman Türk’ü korusun ve yüceltsin. Ne Mutlu Türküm diyene…”





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 74
Dün Tekil 1947
Bugün Tekil 2041
Toplam Tekil 4078769
IP 18.118.144.69






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























17 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Tanr nasip eder, mr m vefa ederse; Musul, Kerk k ve Adalar geri alaca m. Selanik de dahil Bat Trakya'y T rkiye hudutlar i ine kataca m.
(Mustafa Kemal ATAT RK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.120 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu