“KİMSE TÜRK MİLLETİNİN GÜCÜNÜ SINAMASIN” - Necdet SİVASLI - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









“KİMSE TÜRK MİLLETİNİN GÜCÜNÜ SINAMASIN” - Necdet SİVASLI
Tarih: 04.03.2013 > Kaç kez okundu? 2397

Paylaş


BAŞKENT GÜNLÜĞÜ / NECDET SİVASLI



e.mail: necdetes@mynet.com



“KİMSE TÜRK MİLLETİNİN



GÜCÜNÜ SINAMASIN”



PKK’ya silah bıraktırma amacı ile yola çıkanların, Türkiye’yi giderek bölünmeye ve uçurumun kenarına getirmeye çalıştıklarını görüyoruz. Başbakan, gittiği her yerde yaptığı konuşmalarda başlattıkları sürecin iyi işlediğini, PKK’lıların silah bırakarak bulundukları yerden başka bir ülkeye geçmeleri çağrısını yapıyor. Şimdi kafalardaki soru şu : “PKK silahı neyin karşılığı olarak bırakacak?”



Ortaya çıkan “şer ittifak” tutanakları, Başbakan’ın anayasada başkanlık sistemini getirmek için PKK’nın siyasi kanadı BDP’lilerin desteğini sağlayacağını, buna karşılık PKK’lıların isteklerini yerine getireceği gerçeğini öğrenmiş bulunuyoruz. PKK, ilk adımda “özerklik” istiyor. İmralı canisi Öcalan serbest kalmanın peşinde. Bunu da BDP’lilderle yaptığı açıklamada “Hepimiz hür ve özgür kalacağız” cümleleri ile dile getiriyor. Ortada bir pazarlık var.



TEPKİLER GİDEREK ARTIYOR



Başbakan, asıl yanıt vermesi gereken konulara hiç değinmiyor. Kamuoyunun beklentileri de boşta kalıyor. Kafaları daha da karıştıracak konulara değiniyor. Aslında yanıt vermesi gereken tek bir soru var: “ PKK, size Başkanlığı verecek. Bunu İmralı canisi de açıklıyor. Peki, siz buna karşılık olarak terör örgütüne ne vereceksiniz? Ne vermeyi vaat ettiniz?”



Dikkat ediniz, İmralı görüşmelerinin basına sızması ile birlikte ortalık toz duman oldu. AKP içinde çalkantı başladı. Muhalefet partileri ard arda açıklamalar yaparak, tutanakların açıklanmasını istiyor. MHP kanadı, Başbakan’a ateş püskürüyor. MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural “Gizli imzalanmış bir protokol ile Erdoğan ve Öcalan koalisyonu vardır, AKP ve BDP koalisyonu vardır.” Diyor. MHP Tokat Milletvekili Dr. Reşat Doğru ise, yaptığı açıklamada “Hiç kimse Türk milletinin gücünü sınamasın” diyerek oynanmak istenilen oyuna karşı çıkıyor.



Biz, MHP Tokat Milletvekili Dr. Reşat Doğru’nun açıklamasını milletimizin yüreğine su serpen bir ilaç gibi gördük. Bu nedenle de bu açıklamanın tamamını sizlerle paylaşıyoruz:



“TÜRK MİLLETİNİN GÜCÜNÜ SINAMSINLAR”



“ Milli Devlet ve yüce Türk milletine yönelik saldırıların her geçen gün artarak yaşandığı bir dönemdeyiz. Türk Devletini yıkmak ve Türk milletini dağıtmak için yeni yeni projeler ortaya konmakta ve uygulanmaktadır.



Son projede de demokratikleşme, çözüm, akan kanının durması ve kardeşliğin yeniden tesisi ve barış adı altında yapılan ihanetlerdir.



Türk insanının beynine girmiş ağır bir narkoz, hipnoz yapılmış, derin algılama yöntemleri ile doğru ve yanlışın ne olduğu sanki karıştırılmış gibi görülmektedir.



Yüce Türk milleti AKP ve BDP’nin başını çektiği PKK terör örgütünün arka planda durduğu düşmanca icraatlara doğru çekilmektedir. Türkiye lime lime ayrılmaya çalışılmakta psikolojik operasyonlar hızını arttırarak devam ettirmektedir.



Yaşanılan bunca tahribat karşısında kitlelerin uyandırması gereken basın başta olmak üzere, birçok kurum ses çıkarmamakta, yıkım propagandası faaliyetlerine yol vermektedir.



Türk milletinin hayati dönemeçte olduğu zamanımızda, yüce Türk milletinin temel değerleri yoğun saldırılar altındadır. Gazi Mustafa Kemal ve arkadaşlarının bize emanet ettiği vatanımız dâhil her değerimiz çiğnenmekte, yok edilmeye çalışılmaktadır.



Millet sevgisi olmayan vatan, tarih, Türklük şuuru kalmayanlar ülkemize ömür biçmekte ve sömürgecilere taş çıkartacak şekilde ülkemize zarar vermektedir.



Ancak Yüce Türk milleti bilmektedir ki onun her değerini savunan, onun yüreğinden çıkmış bir Milliyetçi Hareket Partisi vardır.



Katil Abdullah Öcalan İmralı’dan, Kandilden talimatlar yağdırsa, ülkeyi yönetmeye çalışsa da onlara müsaade etmeyeceğiz.



Türk milletinin kutsal emanetlerini, Yüce Türk Devletinin ayaklar altına alınmasına müsaade etmeyeceğiz, yanlışları kabul etmiyoruz. İhanet, rezalet mutlaka son bulacak. Milli direnç ve Türklerin demir yumruğu mutlaka galip gelecektir. “





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 67
Dün Tekil 1947
Bugün Tekil 1594
Toplam Tekil 4078322
IP 3.145.186.6






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























17 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Tanr nasip eder, mr m vefa ederse; Musul, Kerk k ve Adalar geri alaca m. Selanik de dahil Bat Trakya'y T rkiye hudutlar i ine kataca m.
(Mustafa Kemal ATAT RK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.597 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu