BAK HAREKETİ VE BATI'NIN SÖZDE DEMOKRASİ SİLAHI - Fahrettin KORKMAZ - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









BAK HAREKETİ VE BATI'NIN SÖZDE DEMOKRASİ SİLAHI - Fahrettin KORKMAZ
Tarih: 27.11.2012 > Kaç kez okundu? 3085

Paylaş


Artık emperyalizmin ve kapitalist dünya kartellerinin omzuna asarak kullandığı öldürücü ve yok edici evrensel silahın adı “Demokrasi Silahı”dır. 1990’lı yılların başında ABD’ de icat edilen bu silah, ilk olarak Sovyetler Birliği bloğunun dağıtılıp çökertilmesinde kullanılmıştır. Çok sayıda opsiyonel aparatlara da sahip olan emperyalizm menşeli bu demokrasi adındaki ölüm teçhizatı; insan öbeklerini bir döver biçer azmanlığı ile bir çırpıda öldürebildiği gibi, devletleri dünya sahnesinden düşürebilmekte, ülkeleri üçer-beşer parçalara böle bilmekte, halkları birbirine kırdırmakta ve milletlerin kayıtlarını tarih vesikalarından silebilmek dedir.



"Arap baharı" modeliyle Orta doğu'da ilk kez tecrübe edilen bu demokrasi silahının performansı bu silah tüccarları tarafından oldukça başarılı bulunmuştur. Öyle ki, bu demokrasi silahının maharetleriyle, Orta doğu liderlerinden neredeyse bağırsağına odun doldurulmayan lider kalmamıştır. Yine öyle ki, kullanım konforu ve maliyet hafifliği nedeniyle, aynı silahın Türkiye piyasasında da denenmesi için proje eş başkanlıkları dâhil tüm alt yapı kurumsal çalışmaları neredeyse bitirilme aşamasına getirilmiştir.



Ne var ki, Türkiye'de bu günler itibariyle Batı ve Atlantik ötesi demokrasi tüccarlarının bu hesaplarını tersine çevirecek bir gelişme yaşanmıştır. Çünkü demokrasi silahı diye yutturulan, gerçekte ise, kan fıçıları olan bu müptezel silahın ithalatına bir kotadan öte, kesin kes yasak koyma kararlılığında olan bir medeniyet siyaseti, Anadolu coğrafyasında harekete geçtiğini ilan etmiştir. Şimdi kan emici, bu sözde demokrasi bezirgânlarını ve onların eş başkanlarını çok yakın bir gelecekte çok rahatsız edecek gelişmeler yaşanmaktadır Türkiye'de. Halkın barış ve kardeşlik parolası olan; BÜYÜK ANADOLU KALKINMA HAREKETİ, gerçek demokrasinin tesisini gerçekleştirmek ve halkın hak ettiği refah paylarını halkıyla buluşturmak üzere, Anadolu halkıyla beraber istikameti Çankaya'nın yamaçlarında bulunan TBMM olan bir yürüyüş başlatmıştır.



Saygı ve muhabbetle;

Fahrettin KORKMAZ





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 51
Dün Tekil 1947
Bugün Tekil 1039
Toplam Tekil 4077768
IP 3.141.2.96






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























17 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Tanr nasip eder, mr m vefa ederse; Musul, Kerk k ve Adalar geri alaca m. Selanik de dahil Bat Trakya'y T rkiye hudutlar i ine kataca m.
(Mustafa Kemal ATAT RK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.192 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu