BÖCEKLEŞEN İNSANLAR - Prof. Dr. Nurullah AYDIN - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









BÖCEKLEŞEN İNSANLAR - Prof. Dr. Nurullah AYDIN
Tarih: 12.07.2012 > Kaç kez okundu? 2550

Paylaş


Gerçekte korkaklar



Bilgisizler



Zihinsel özürlüler



Kompleksliler



Acizler



Zavallılar



Ama çok hızlı üredikleri için çoğunluk oluyorlar.



Kapalı alanlarda beyinleri yıkandıkları için robotlaşıyorlar.



Güç ve yetki sahibi de olunca acımasız oluyorlar. Savundukları değerlerin tam tersini yapıyorlar.



Şeytanın/iblisin dünyadaki sözcüleri oluyorlar.



Fitne çıkarmak, fesatlık yapmak, yalan söylemek, haksızlık adaletsizlik yapmak, soymak, katletmek genine sahipler.







Tarih boyunca insanın insan, hayvanın ise hayvan olarak anlam kişilik ve kimlik kazanması için mücadele eden insanlar olmuştur. İnsan gibi insanlar büyük bedeller ödemişlerdir.







Ancak kemirgen türü özellikle taşıyan insanımsı hayvanlar; DNA’larında bulunan kozmik bozulma nedeniyle genetik mutosyona uğruyorlar. Yani kimlik ve kişilik olarak insandan hayvanlaşamaya doğru evrim devam ediyor.







İnsanlarla aynı biyolojik yapıda olmasa da Hayvanlar aleminde isimlendirdiğimiz ancak aynı özellikleri kimlik ve kişilikleri taşıyan haşere ve kemirgenler vardır. Bunlar; Fare, Sıçan, Arı, Kara Sinek, Hamamböceği, Kalorifer Böceği, Bit, Akrep, Karınca, Pire, Örümcek, Cırcırböceği, Kene, Tahtakurusu, Kırkayak, Güve, Kızılgöz, Kulağakaçan, Yarasalardır.







Şöyle bir çevremize bakalım. Biyolojik olarak bunların asıllarını görürüz. Ama bir de biyolojik olarak değil de, insan suretinde ama davranış kodları açısından aynısını görürüz.







Birçok ucube tiplerde benzeri sapmalar görülür.







İnsan ve insanımsı hayvan karakterine sahip insanlar arasında iletişim sürmektedir. Kertenkele, yılan, akrep, çıyan, kırkayak, kene, çekirge, arı, at sineği, yarasa vb. tüm kan emen, kemiren zehirli haşerat türleri etkili ve yetkilidir artık.







Kalorifer böceği, karınca, bey böceği, hamam böceği, tesbih böceği gibi kabuklu böceklerden başka bit, pire, tahtakurusu gibi kan emen haşeratta toplumda üremektedir.







Fabrikalarda gece çıkan yangınların en büyük nedeni farelerdir. Elektrik kablolarının içindeki pudrayı keşfedip kemirirler ve kısa devre oluşup, genellikle gece de müdahale edecek kimse bulunmadığından maalesef fabrikalar kısa sürede kül olur.







Gıda imalathaneleri, hem farelerin ve hem de böceklerin en çok sevdiği mekanlardan biridir. Her gün ilaçlansa bile duvar içleri ilaçlanamayacağı için, böcekler üremeye devam ederler.







Bilinçli insan, merkezi bir yerde olduğu andan itibaren fare böcek girişi tamamen kesilir







Haşere önleme sistemine sahip insanlar; farelerde ve diğer kemirgenlerin, beyin otomatik reflekslerini birkaç saniye içinde bozarak, etki alanına girme eylemlerine son verebilir.







Bu ani etki mekanizması sonucu, içerde önceden yuvalanmış fare ve diğer kemirgenler, hastalanmakta, üreme, uyku, beslenme, düzenleri bozulmaktadır.







Kın kanatlı yürüyen ve uçan böcek türlerinde, böceklerde etkili olan, havadaki dalga salınımının karakteristik gücü, onları uçamaz, yürüyemez, çiftleşemez, uyuyamaz hale getirir.







Fare zehirleri hemen öldürmez. Bu sürede içerideki fareler yavrulayabilir ve dışarıdan da sürekli yeni fare girme ihtimali vardır.







Böcekler iç mekâna girmek için sadece kapı ve pencereyi kullanmazlar. Daha ziyade elektrik tesisatının içinden tüm binayı dolaşırlar.







Bilinçli insan; duvar içlerinde yaptığı bilgilendirme ile bu dolaşmaya vize koymalıdır. Betonarmeyi de etkileyerek böceklerin duvar içlerindeki barınma ve üremesine son vermelidir. Onların tamamını ortaya çıkartmalıdır.







Bit, pire, tahtakurusu gibi kan emen haşeratın ilaçlamayla bitirilmesi nerdeyse imkânsızdır. Nedeni; yumurtadayken zehir tesir etmez ve yumurtanın içinde uzun süre çıkmadan dayanabilirler.



Bilinçli insan; kısa süre de haşereler topluluğunun tüm yumurtalarını patlatarak yavruları çıkartmalı ve yapılacak sıkı bir ilaçlamayla da tamamiyle bitirilmesini sağlamalıdır.







Günün Sözü: İnsanın insan olması, akıl, bilim sahibi olması ile mümkündür.





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 20
Dün Tekil 952
Bugün Tekil 460
Toplam Tekil 4090304
IP 3.21.231.245






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























29 Sevval 1445
May s 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


Benim Hayatta yegane fahrim, servetim T rkl kten ba ka bir ey de ildir.
(Mustafa Kemal ATAT RK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.001 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu