SESSİZ SİLAHLA HALKIN UYUTULMASI - Prof. Dr. Nurullah AYDIN - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









SESSİZ SİLAHLA HALKIN UYUTULMASI - Prof. Dr. Nurullah AYDIN
Tarih: 30.09.2011 > Kaç kez okundu? 2762

Paylaş


Halk; çeşitli iç ve dış konularla, yöneticiler, gazeteciler ve aydınlarca uyutulurken, bunları da yönlendiren ve uyutan güçleri bilmek gerekir.







Gerçekte herhangi bir duygusal, zihni veya duyarlı algılama suni olarak oluşturulabilir ve kişi nerede olursa olsun uzak bir yerden olumsuz manipule edilebilir, yönlendirilebilir.







Bunlar kimlerdir? Bunların toplumun masum fertlerini gizli bir şekilde öldüren ve sakatlayan silahları nelerdir? Bu silâhların kullanımı niçin halkın bilgisi dışındadır?







Cevap basittir. Bu teröristler, gerçekte gazeteci, aydın politikacı görünümlü çalışan istihbarat ajanlarıdır. Evet bu doğrudur. Bunlar büyük ihtimalle toplumumuzu terörist saldırılardan korumak için varolan aynı istihbarat ajanlarıdır.







Tuhaf ve inanılmaz olduğu kadar, şu bir gerçektir ki, bu silahlar mevcuttur ve toplumlara karşı kullanılmaktadır. Bu gerçek ABD ve İngiltere gibi ülkelerde kendilerine psikotronik saldırılar yapıldığını iddia eden çok sayıda kişinin iddialarıyla beraber tetkikler sonucu elde edilen delillerle desteklenmektedir.







İngiltere'de, MIT (Askerî İstihbarat), M.D (Savunma Bakanlığı), G.C.H.Q (Genel Haberleşme Karargahı), ve Menwith Hill, Nurth Yorkshire'de üslenen A.B.D. Ulusal Güvenlik A.B.D Ulusal Güvenlik Teşkilatı, İngiliz halkının üzerindeki bu gaddarca saldırıların esas suçlularıdır.







Bunların kullandığı silâhlar, ticarette öldürücü olmayan silâhlar veya sessiz silâhlar olarak vasıflandırılmaktadır. Bu silâhlar yeni değildir. 50 yıldan daha uzun süredir bunlar operasyonlarda ve toplumun masum bireyleri üzerinde ve mücadelede kullanılmaktadır.







Rusya Ordusu, 50'li yıllar boyunca yüksek standartlı teknoloji kullanarak günümüzde Psy-Ops Mücadelesi olarak adlandırılan hâdisede ilk liderdi. Bu sessiz silâhlar, Rusya Ordusu tarafından kendi ülkelerini savunmak için geliştirildi. Fakat bunlar durumdan şüphelenmeyen Rus halkı üzerinde deneyler yapılarak mükemmelleştirildi.







Bu aşırı olumsuz ve otoriter anlayış dünyada sessiz silâh teknolojisinin liderleri olan ve bunu inanılmaz seviyede geliştiren İngiliz ve Amerikan askerî ve polis istihbarat ajanlarının hiyerarşik yapısı içinde bugün hâlâ mevcuttur.







Uzaktan beyin kontrolü ile davranış değiştirme deneyleri ve mevcut statükoyu değiştirmeye çalışan insanlara karşı suikastlar yapılması için, günümüzde birçok masum ve habersiz insan, kitlesel veya ferdi olarak bu zihniyetin neticelerinden zarar görmektedirler.







Düzen tarafından istenmeyen ve bu sebeple de gözden çıkarılan insan grupları olabileceği gibi, herhangi bir kişide istihbarat ajanları tarafından uzaktan beyin kontrolü deneyleri için hedef olabilirler. Bu hedefler içinde etnik azınlıklar da vardır. Fakat hedefler sadece bunlarla sınırlı olmayıp, psikolojik olarak dengesiz kişiler, mahkumlar, suçlular, yabancılar, cinsel sapmaları olanlar, uyuşturucu bağımlıları ve ölümcül hastaları da içermektedir.







Suikast teşebbüslerinde bu sessiz silahların asıl kullanılma sahası, düzeni bozmaya çalışan veya çalışabilecek herhangi bir kişiye-kişilere karşıdır. Bu hassas sahalardaki ve medyada normal olarak açıklanamayan bilgilere ulaşan ve bunları açıklayan kişileri de kapsar.







İstihbarat ve karanlık görevlerde çalışan fakat bu organizasyonların gerçek gündemini gören ve onların hareketlerini sorgulamaya başlayan kişiler de suikast hedefleri arasında yer alır.







Buna örnek olarak, intihar eden veya esrarengiz şartlarda ölen 30 veya daha çok sayıdaki, Marcuni'de çalışan bilim adamları gösterilebilir.







Birçok araştırmacı, bu öldürülen bilim adamlarının, gerçekte, topluma karşı davranış kontrolünde kullanılan, Uzaktan Mikrodalga Beyin Kontrolü Teknolojisini mükemmelleştirmeyi hedefleyen, karanlık projesinde çalışan kişiler olduklarına inanır.







Güç odakları, bilim adamlarının, insanlara yapabileceği etkiden korkarak, kendi projelerinin sorgulanabileceği endişesi duyarlar. Bilim adamları, ironik bir şekilde, kendi geliştirdikleri Uzaktan Beyin Kontrolü silâhlarıyla sistematik biçimde etkisizleştirilirler.







Günün Sözü: Yalakalar insanı kısa sürede yüceltir ama sonu aşağılık ve rezil durumdur.