DİKKAT; AJANLARIN HEDEFİ OLABİLİRSİNİZ! - Nurullah AYDIN - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









DİKKAT; AJANLARIN HEDEFİ OLABİLİRSİNİZ! - Nurullah AYDIN
Tarih: 08.08.2011 > Kaç kez okundu? 2729

Paylaş


Artık insanlar; korku endişe ve panik içinde yaşıyor. Öylesine ki, tehlikeli bilgiye ve zekaya sahip eylem yapabilecek kişiler, potansiyel suçlu olarak görülmektedir. Bu tiplerin itibarsızlaştırılması yanında etkisizleştirilmesi için yeni yöntemler uygulanmaktadır.







Bunların kullandığı silâhlar, ticarette öldürücü olmayan silâhlar veya sessiz silâhlar olarak vasıflandırılmaktadır. Bu silâhlar yeni değildir. 50 yıldan daha uzun süredir bunlar operasyonlarda ve toplumun masum bireyleri üzerinde ve mücadelede kullanılmaktadır.







İngiltere'de, MIT (Askerî İstihbarat), M.D (Savunma Bakanlığı), G.C.H.Q (Genel Haberleşme Karargahı), ve Menwith Hill, Nurth Yorkshire'de üslenen ABD. Ulusal Güvenlik ABD Ulusal Güvenlik Teşkilatı, halklar üzerindeki bu gaddarca saldırıların esas suçlularıdır.







Rusya Ordusu, 50'li yıllar boyunca yüksek standartlı teknoloji kullanarak günümüzde "Psy-Ops Mücadelesi" olarak adlandırılan hâdisede ilk liderdi. Bu sessiz silâhlar, Rusya Ordusu tarafından kendi ülkelerini savunmak için geliştirildi. Fakat bunlar durumdan şüphelenmeyen Rus halkı üzerinde deneyler yapılarak mükemmelleştirildi.







Bu aşırı olumsuz ve otoriter anlayış dünyada sessiz silah teknolojisinin liderleri olan ve bunu inanılmaz seviyede geliştiren İngiliz ve Amerikan askerî ve polis istihbarat ajanlarının hiyerarşik yapısı içinde bugün hâlâ mevcuttur.







Uzaktan beyin kontrolü ile davranış değiştirme deneyleri ve mevcut statükoyu değiştirmeye çalışan insanlara karşı suikastlar yapılması için, günümüzde birçok masum ve habersiz insan, kitlesel veya ferdi olarak bu zihniyetin neticelerinden zarar görmektedirler.







Düzen tarafından istenmeyen ve bu sebeple de gözden çıkarılan insan grupları olabileceği gibi, herhangi bir kişide istihbarat ajanları tarafından uzaktan beyin kontrolü deneyleri için hedef olabilirler. Bu hedefler içinde etnik azınlıklar da vardır. Fakat hedefler sadece bunlarla sınırlı olmayıp, psikolojik olarak dengesiz kişiler, mahkumlar, suçlular, yabancılar, cinsel sapmaları olanlar, uyuşturucu bağımlıları ve ölümcül hastaları da içermektedir.







Suikast teşebbüslerinde bu sessiz silahların asıl kullanılma sahası, düzenin statükosunu bozmaya çalışan veya çalışabilecek herhangi bir kişiye-kişilere karşıdır. Bu hassas sahalardaki ve medyada normal olarak açıklanamayan bilgilere ulaşan ve bunları açıklayan kişileri de kapsar.







Askerİ ve polis istihbarat personeli ve karanlık devlet görevlerinde çalışan fakat bu organizasyonların gerçek gündemini gören ve onların hareketlerini sorgulamaya başlayan kişiler de suikast hedefleri arasında yer alır.







Buna örnek olarak, intihar eden veya esrarengiz şartlarda ölen 30 veya daha çok sayıdaki, Marcuni'de çalışan bilim adamları gösterilebilir.







Birçok araştırmacı, bu öldürülen bilim adamlarının, gerçekte, topluma karşı davranış kontrolünde kullanılan, Uzaktan Mikrodalga Beyin Kontrolü Teknolojisini mükemmelleştirmeyi hedefleyen, karanlık hükümet projesinde çalışan kişiler olduklarına inanmaktadır.







Bu bilim adamlarının, insanlığa yapabileceği kuvvetli etkiden korkarak, kendi projelerinin gerçek gündemindeki hiyerarşilerini sorgulamaya başladıklarına inanılmaktadır. Bu bilim adamları, ironik bir şekilde, kendi geliştirdikleri Uzaktan Beyin Kontrolü silâhlarıyla sistematik biçimde suikasta uğradılar.







Bir çok kişi; gazetelerde, TV ekranlarında yer alan haber, yorum ve analizlere kuşkuyla bakmaktadır. Bir gün söylenenlerin ertesi gün rahatlıkla tersi söylenebilmektedir.







Yani kafa karışıklılığı hemen her kesimde var. Yönü, yolu ve rotası belirsiz bir süreç yaşanıyor. Bunda kuşkusuz ülkeyi yönetenlerin birikimsiz, bilgisiz olması temel etken. İdare-i maslahatçı anlayış hakim durumda. Neden ve niçin ise soruluyor.







Peki ama bu nasıl sağlanıyor, nasıl yapılıyor kimlerce yapılıyor?







Günün Sözü: Bilgiyle zekanı geliştir az hata yaparsın.







Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 53
Dün Tekil 2050
Bugün Tekil 481
Toplam Tekil 4079259
IP 3.139.90.131






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























18 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Hepiniz birer T rk Bayra s n z. Bayra lekelemeyin, kirletmeyin yere d rmeyin.
(Alpaslan T RKE )


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.287 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu