Büyük Birlik Partisi(BBP)’den “Her Yer Filistin, Hepimiz Filistinliyiz” platformuna destek - Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









Büyük Birlik Partisi(BBP)’den “Her Yer Filistin, Hepimiz Filistinliyiz” platformuna destek - Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu
Tarih: 16.01.2009 > Kaç kez okundu? 2937

Paylaş


Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin YAZICIOĞLU’ndan “Her Yer Filistin, Hepimiz Filistinliyiz” Platformuna tam destek geldi.

““Gazzelilerin göz göre yok edildiğini”“ ifade eden Yazıcıoğlu, dünyanın bu duruma sessiz kalmasına anlam veremediğini, BM ve ABD’nin istemesi durumunda saldırıları çok kısa sürede durdurabileceğini söyledi. Yazıcıoğlu, “İsrail vuruyor, dünya susuyor, Filistin dramı devam ediyor’ dedi.

Hükümet sözcülerinin beyanatlarının yürekleri serinlettiği belirten Yazıcıoğlu, fakat bunun yeterli olmadığını, diplomatik adımlar atılması gerektiğini kaydetti.

BBP lideri Yazıcıoğlu, MEMUR-SEN Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu,Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı İlyas Tongüç ve MAZLUM-DER Genel Başkanı Ömer Faruk Gergellioğlu, Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Aslan’ı parti genel merkezinde kabul etti.

Platform adına söz alan Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, “Sözün bittiği yerdeyiz. Eyleme geçmenin tam zamanı diyoruz. Gecekondu terörist devlet İsrail elçisinin Türkiye’den kovulmasını, İsrail ile yapılan askeri anlaşmaların kaldırılmasını, İsrail’li pilotların kovulmasını, terör devletinin hava sahamızı kullanmamasını, katliama ortak olan Yahudi mallarının boykot edilmesini isteyeceğiz. Bundan sonra her yer Filistin, hepimiz Filistinliyiz. Akan kan durana kadar her yer Filistin, hepimiz Filistinliyiz” diye konuştu. Gündoğdu, HAK-İŞ, MEMUR-SEN, MÜSİAD, MAZLUMDER ve AGD’nin oluşturduğu “Her Yer Filistin, Hepimiz Filistinliyiz” Platformu’nun bu Pazar günü Sıhhiye yapacakları “İsrail’i kınama” mitingi için Yazıcıoğlu’ndan destek istedi.

BBP lideri Yazıcıoğlu, böylesi bir platform oluşturarak haklı bir davaya sahip çıktıkları için katılımcılara teşekkür etti. Yazıcıoğlu, şunları aktardı: “İnsanlık gelecekte bu çağın güçlü devletlerini lanetleyecek ve suçlayacak. Çünkü hür dünyanın gözü önünde bir millet adeta yok oluyor. İsrail hiçbir ayrım yapmadan cami, okul, mülteci kampı, sivil yerleşim alanları, çocuk, kadın, yaşlı, asker ayırmıyor. Bu bir katliamdır. Bu bir mezalimdir. Bu yapılan soykırımdır. Geçmişte kendilerinin maruz kaldığı acılarda onlara sadece bir İslam ülkesi olan Osmanlı Devleti sahip çıkmıştı, ama görüyoruz ki İsrail tam anlamıyla bir terör devletidir. Terörizmin bütün gereklerini yerine getiriyor.”

Yazıcıoğlu, İsrail’in saldırılarında yaralanan ve Türkiye’ye getirilerek Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi edilen Filistinli 10 yaralıyı ziyaret ettiğini anlattı. Yaralıların dramatik hikayeleri olduğunu belirten Yazıcıoğlu, ““Bu vahşete hala seyirci kalan, hala İsrail’e karşı zulmü durduracak yaptırım uygulamayan BM’yi ve Arap Birliğini kınıyorum. BM, Arap Birliği, İslam Konferansı bu saldırıları durdurmaya yönelik niye kararlı adım atmıyor?”“ diye konuştu.

Muhsin Yazıcıoğlu, Platformun mitingine Almanya’da olması münasebetiyle katılamayacağını belirterek, “Fakat arkadaşlarımız 18 Ocak Pazar saat 13’te Sıhhıye Meydanı’nda olacak” dedi.

Toplantıda, BBP Genel Sekreteri Yalçın Topçu, BBP Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Destici ve Üzeyir Tunç, BBP Kadın Kolları Genel Başkanı Fürüzan Tanrıkulu hazır bulundu.

15 Ocak 2009

KAYNAK: (http://www.bbp.org.tr/?doc=haber_detay&id=1663&kategori=HABER)





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 53
Dün Tekil 1947
Bugün Tekil 1073
Toplam Tekil 4077801
IP 3.17.173.165






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























17 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Tanr nasip eder, mr m vefa ederse; Musul, Kerk k ve Adalar geri alaca m. Selanik de dahil Bat Trakya'y T rkiye hudutlar i ine kataca m.
(Mustafa Kemal ATAT RK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.597 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu