Hep , aynı iğrenç senaryo … - Dr. Burhan ÖZFATURA - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









Hep , aynı iğrenç senaryo … - Dr. Burhan ÖZFATURA
Tarih: 01.04.2011 > Kaç kez okundu? 2841

Paylaş


Hep , aynı iğrenç senaryo …



01 04 2011 Cuma



Dr. Burhan ÖZFATURA





Ya Rabbim; bu iğrenç senaryolara , daha ne kadar süre ile şahit olacağız ?



Bu sömürü , bu katliam , bu yağma , bu vahşet düzeni , ne zaman sona erecek?



Ne zaman aklımızı başımıza alacak, birlikte hareket etmeyi öğrenecek, şahsi çıkar ve sahte iktidarlar uğruna Vatikan / AB / İsrail ve ABD ‘ye uşaklık etmekten vazgeçecek, gerçek demokrasiye inanacak , halkın çıkarlarını esas alacağız?



Şu İslam Aleminin perişanlığı , insanı kahrediyor. Cenab-ı Hak , muazzam imkanlar, zenginlikler lütfetmiş; ancak hepsi perişan , dışa bağımlı (bir avuç dış mihrakların uşağı dışında) fakir , cahil ve eğitimsiz. Demokrasinin D ‘si bile yok. Zulüm , baskı , vahşet kol geziyor.



1-) Tunus’ta ve Mısır ‘da halkın lehine ne değişti?



Nedir bu , Libya faciası? Niçin durmadan masum insanlar katlediliyor? Daha kısa bir süre önce Kaddafi’ye yalakalık eden , kompleksleri ile ünlü bücür Sarkozy ‘e ne oluyor?. Kendini bir matah sayıyor. Sarkozy Hükümetinin İç işleri Bakanı‘nın ifadesi ile “ Haçlı seferlerine öncelik ediyor”.



42 yıldır i Kaddafi’ye destek veren, yalakalık eden, silah satan , Libya’nın zenginliklerini sömürenler bunlar değil miydi? El öpen Berlusconi , kırmızı halı seren Sarkozy, petrolleri sömüren ABD , ne oldu da böyle çark ettiler.?



İspanya ‘ya , Katar’a - Danimarka / Belçika / Norveç vb. bücür ülkelere Kanada’ya ne oluyor ? Hangi hakla , masum halka bomba yağdırıyorlar? ( BM kararı imiş. Aman ne önemli . BM / Güvenlik Konseyi / NATO vs. , hep bu haçlı güruhunun , maşası değil mi ? Bunların adil ve tarafsız olması mümkün mü? (Rusya ve Çin şimdi konuşacaklarına karara engel olabilirlerdi yazık..)



Arap Birliği , niçin bu kadar pasif ve dönek ? Şua ana kadar doğru ve karalı tutumu ile , övgüye layık bir Türkiye var.



Bir taraftan da ( ABD - AB – İsrail – Vatikan ve İran işbirliği ile ) Şiiler kışkırtılıyor. Suudi Arabistan / Yemen / Suriye / Ürdün / Afganistan / Pakistan / Bahreyn / Irak / Cezayir / Sudan / Körfez emirlikleri vb. , ülkeler üzerinde oyunlar oynanıyor. Amaç İslam Alemine huzur vermemek. Zenginliklerini sömürmek. Birleşmelerine , güçlenmelerine , kalkınmalarına , iyi eğitim almalarına ve demokrasiye geçmelerine , engel olmak.



Hep aynı taktik; huzursuz et , mezhep / aşiret vb. farklılıkları istismar et , kendine uşaklık eden diktatörlere destek ver ; bol bol silah sat ve sömür, sonra parçala ve yut. (Korkarım , Libya’da asıl hedef , aşiretlere göre Libya’yı parçalara ayırmaktır.)



Elbette , sadece Haçlı güruhuna suç bulamayız. Asıl suçlu ; gözü doymayan , halkına sırtını dönen , zalim / baskıcı / sahte iktidar düşkünü / müsrif / ahlaksız / hırsız yöneticilerdir.

Nitekim Kaddafi denen psikopat da , bunların başında gelmektedir. Fakat olan zavallı halka olmaktadır. ( 42 yıl iktidarda kalacaksın , nüfusun 6,5 milyon olacak, oluk oluk para akacak ve sen Ülkeni Dünyanın en mamur , en gelişmiş ülkesi yapamayacaksın. Har vurup , harman savuracak ve sonunda da halkını katledeceksin.)





Peki , bu ( Tüm İslam Dünyasında yürütülen) operasyonların amacı nedir.?

Halka yararı ne olacaktır? Hedef nedir ? Yeni yönetim alternatifleri kimlerdir ? Sokağa dökülenlerin amacı nedir? Hepsi belirsiz!!





Karıştır , müdahale et , böl ve yut, yeni uşakları iktidara getir…





2-) Ne yazık ki , Türkiye’de aynı oyunlar oynanmaktadır.



İsrail / ABD / Vatikan / AB “ şer ittifakı “ , yıllardır Türkiye ‘yi bölmek , kardeşi kardeşe kırdırmak için elinden geleni yapmaktadır. Terörü koordine eden ve destekleye onlardır. K. Maraş , Sivas , Gazi Mahallesi vb. olayları tezgahlayanlar , onlardır. Türk – Kürt , Sünni – Alevi , Sağcı – Solcu , ihtilaflarını koordine edenler , onlardır.



Türkiye ‘nin Kürt sorunu yoktur. BDP , bu dış mihraklara hizmet etmektedir. İmralı’daki cani , onların adamıdır.



Amaç , Türkiye’yi bölmek ; Büyük Ermenistan projesini gerçekleştirmektir. Bunun için “ halkın vekili” olduğunu iddia eden ; aslında dış mihrakların / terör örgütlerinin / CIA ve MOSSAD ‘ın vekili olan tipler , her türlü provokasyonu yapmaktadırlar. Nevruz dahil , her olayı istismar etmektedirler. Çocukları ,Polise ve Askere tokat ve taş atmakta , her türlü hakareti etmektedirler. ( Patronları da , kurşun / mayın / bomba kullanmaktadır.)



İktidarın tavizkar tutumu , bunları iyice şımartmıştır. Gemi azıya almışlardır.



Elbette başarıya ulaşamayacaklardır. Elbette Türk Halkı , bu olayları alt edecektir.. Elbette bir avuç satılmış bölücünün gücü Türkiye’yi mağlup etmeye yetmez.



Siz şımartılmış ve satılmış azınlığın şamatasına değil , sessiz çoğunluğun gücüne önem verin…





Dr. Burhan ÖZFATURA



www.burhanozfatura.org















Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 31
Dün Tekil 1947
Bugün Tekil 936
Toplam Tekil 4077664
IP 3.139.86.56






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























17 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Tanr nasip eder, mr m vefa ederse; Musul, Kerk k ve Adalar geri alaca m. Selanik de dahil Bat Trakya'y T rkiye hudutlar i ine kataca m.
(Mustafa Kemal ATAT RK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 9.059 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu