Avrupadaki Müslümanlar Bavulunuzu Çabuk Toplayın! - İ. GÜLKARA - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









Avrupadaki Müslümanlar Bavulunuzu Çabuk Toplayın! - İ. GÜLKARA
Tarih: 01.11.2010 > Kaç kez okundu? 2921

Paylaş


Aslen yahudi olan ve Amnesty Internantional’in Gazze şubesinde iki yıl staj yapan Hollandalı Eva Ludemann’ın Hollanda’da günlük bedeva dağıtılan Dagblad de Pers gazetesinde yayınlanan bir makelesini okuyunca, burda bizi bekleyen tehlikenin ne kadar yaklaştığına bir kez daha şahit oldum.

Makalenin başlağı şöyle ”İslama nefret artık durdurulamaz”. Yazının ilk cümlesi de aynen şöyle :” Avrupada yaşayan müslümanlar, bavulunuzu toplayın ve de hemen burdan uzaklaşın.”

Avrupada yaşayan yahudiler daha bundan 60 yıl önce uğradıkları soykırımın acısını henüz unutmamışlar. Ya bunu bizzat yaşamışlar veya büyüklerinden canlı olarak dinlemişler. Çünkü hâlâ o acıyı yaşayanlardan bu olanları dinlemek mümkün.

Avrupa tarihi soykırımlarla doludur. En son örneği ise Bosna’da uygulanmıştır. Bosna’ya gidince bunu gördük. Tüm Avrupanın gözleri önünde yüzbinlerce müslüman soykırımdan geçirilmiş, ne zaman ki müslümanlar kaybettikleri kaleleri tekrar kazanmaya başlamışlar ve cephelerde üstün gelmeye başlamışlar, işte o zaman baskı yaparak savaşı durdurmuşlar.

Hollanda anayasasının 1. maddesi açık olarak, “hiçkimse inançlarında dolayı ayrımcılığa uğrayamaz” demesine rağmen, maalesef bu kural sadece müslümanlara uygulanmamaktadır.

Bu hastalık sadece Hollanda ile sınırlı kalsa mesele yok. Ancak tüm Avrupada var. Daha geçtiğimiz günlerde, yıllardır peçe takmanın selbest olduğu Fransa’da, artık peçe takanlara cezayı müeyyide uygulanmaya başladı. Yine içinde yaşadığımız Hollanda’da hergün İslama ve Müslümanlara hakaret eden parti 150 vekilin bulunduğu parlemontoda 24 milletvekili çıkardı. İsviçre, Belçika derken tüm Avrupadaki ırkçı partiler girdikleri seçimlerde oylarını artırarak çıkıyorlar.

Almanlar 2. Dunya savaşında Yahudilere yaptıklarından dolayı tüm dünyada yüzleri kızararak dolaşıyorlardı. Onlarda artık bu utangaçlığı atmış olsalar gerek 2 Ekimde ırkçı bir partinin Berlinde resmi açılışını yapıyorlar.

Burda yayılmaya çalışılan korku şu; Müslümanlar, Avrupanın kültürünü ve geleceğini parçalayacaklar. Çünkü çok hızlı bir şekilde sayıları artıyor. Genel söylem bu. Daha bu yıl, Hollanda’da emeklilik yaşı 67 yaşına çıkarıldı. Hollanda nüfusu giderek yaşlanıyor, böyle devam ederse ilerdeki yıllarda çalışacak iş gücü bulamayacağız dediler. Bir yandanda müslümanlar çoğalıyor diyorlar.

Biz Allah’a inan insanlarız. Kur’an da açık olarak Saff 8”de “Onlar ağızlarıyla Allah’ın nurunu söndürmek istiyorlar. Hâlbuki kâfirler istemeseler de Allah nurunu tamamlayacaktır. Biz bunun gerçekliğine inanan insanlarız. Ancak burdaki tehlikenin boyutlarını bilmek ve buna göre tedbir almakta bizim boynumuzun borcu.

Bosna’da yüzbinlerce şehit, rabbimin cennetinde. Şimdi Bosna’da budanan dallardan daha bilinçli ve ihlaslı müslumanlar fışkırmış. Rabbim inşallah burdaki müslümanları böyle bir imtihandan geçirmez. Çünkü bu imtihan, milyonlarca kadın ve kızımızın tecavüzü demek, binlerce gencimizin soykırımı demek.

Görelim bakalım mevla neyler, neylerse güzel eyler.

Selam ve dua ile,











Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 77
Dün Tekil 1947
Bugün Tekil 1614
Toplam Tekil 4078342
IP 18.221.112.220






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























17 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Tanr nasip eder, mr m vefa ederse; Musul, Kerk k ve Adalar geri alaca m. Selanik de dahil Bat Trakya'y T rkiye hudutlar i ine kataca m.
(Mustafa Kemal ATAT RK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.215 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu