ÜLKÜCÜ GENÇLİĞE SESLENİŞ - Aylin COŞKUN - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









ÜLKÜCÜ GENÇLİĞE SESLENİŞ - Aylin COŞKUN
Tarih: 12.09.2010 > Kaç kez okundu? 3262

Paylaş


Sevgili Ülküdaşlarım ve Sevgili Üyeler;

Referandum sonuçları göstermiştir ki bizler ülkücüler olarak kendimizi ve yaptıklarımızı yeterince topluma anlatamıyoruz. Daha önce defalarca söylediğimiz bir konuyu hatırlatmakta fayda var diye düşünüyorum. MHP halka kendini tanıtma ve anlatma konusunda zorluk çekmektedir. Ülkücüyüz, vatan için çok şehit verdik, Allah için savaştık, birlik için öldük evet; ama 90”ların başından itibaren solcular ve Milli Görüşçüler tarafından bize yapıştırılmış olan çirkin sıfatlar karşısında uzun süre sessiz kaldık. Birilerinin sırf ülkücü olduğumuz için bize iş, aş vermemeleri yüzünden fakir düştük. Artık bu devran dönmeli. Sermaye ortaklığı camiamızın gündemine girmelidir. Her ihtiyaç bu camianın üyelerince karşılanmalı, dışa sermaye kaçırılmamalıdır.

MHP bu referanduma kadar girdiği seçimlerde maalesef yukarıda saydığımız nedenlerden ve etkili bir şekilde yönetilmemekten dolayı %20”nin altında oy almış, mecliste 3. parti konumunda kalmaya boyun eğmiştir. Şimdi artık asıl üzerinde durulması gereken konu, MHP”nin bu makûs talihi yenmesinin yollarının üzerinde ne yapılabileceğinin düşünülmesidir. Açıkça bilinmelidir ki artık bu çalışma sadece parti tarafından yürütülemez... Tüm çaba bütün camiaya yayılmak MECBURİYETİNDEDİR. MHP çatısı altında birleşemeyen kim varsa bir an önce tekrar bu çatıya dâhil edilmeli, her koldan düşmana karşı koyulmalıdır. MHP büyük bir parti olduğunu göstermeli ve bilimsel olarak çalışma yapan kim varsa korumalı ve kollamalıdır. MHP Genel Başkanı artık meydanlara yanında akademik anlamda büyük çalışmalar yapmış kişileri alarak çıkmak zorundadır. Bugün Türkiye”de sorun olarak anılan hangi konu varsa bu konular karşısındaki konumunu bu bilim insanlarının yardımı ile belirlemek durumundadır. MHP kendi kemikleşmiş tabanıyla birlikte kendi çatısına dâhil olan tüm yeni üyeleri her anlamda memnun etmeye çalışmalı, onların hassasiyetlerini dikkate almalıdır. MHP başta üniversite öğrencileri olmak üzere tüm yurt gençliğine yönelik faaliyetlerde bulunmalı, onları Ülkü ile tanıştırmalı ve fikir dünyalarında Türk-İslam düşüncesini geliştirmelerini sağlamalıdır. MHP öğrencilere yönelik tüm öğrenci ihtiyaçlarını karşılayacak bir yapılanmaya gitmek zorundadır.

AKP, CHP, SP, TKP, BDP ve diğerleri kim olursa olsun; bu ülkenin Türk- İslam şuurundan ya tamamen yoksun ya da kısmen sapmış durumdadır. BBP rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu”nun ölümünden sonra AKP çizgisine doğru, oy uğruna kaymak zorunda kalmıştır. Bu partinin mensupları hiç vakit kaybedilmeden ne olursa olsun MHP tabanına dâhil edilmeli, Ülkücü camia bir araya getirilmelidir.

Arkadaşlar, Ülküdaşlar; bu devlet en son kurulmuş olan Türk devletidir. Dini İslam”dır. Dili Türkçedir. Bazıları her ne kadar kabul etmese de Kürt olduklarını söylerin büyük çoğunluğu Oğuz boyuna mensuptur ve Türk”tür. MHP MİLİYETÇİLİĞİNDE IRKÇILIK BARINDIRMADIĞINDAN bu Türklük meselesi üzerine yoğunlaşmalı Doğu ve Güneydoğu”da oy oranlarını arttırmak için çaba sarf etmelidir. MHP her şeyi ile BU BÖLGELERDE KALICI BİR İZ BIRAKMAK İÇİN ÇALIŞMALIDIR. Büyük bir tarihe sahip milletimizin her izini bu bölgelere anlatmak ve algılatmak mecburiyetindedir.

Ülküdaşlar huzurunuzda haddim olmayarak diyorum ki; artık meydana inmenin vakti gelmiştir. Artık insan kaybetmek gibi bir lüksümüz yoktur. Çok çalışmak, ortaya ürünler koymak ve ürünleri tüm millete ve dünyaya tanıtmak zorundayız. Kim faydalı bir adım atarsa Allah onunla olsun. Davamız ortadadır. Türk- İslam ülküsünden asla vazgeçmeyeceğiz. Gün çalışmak günüdür. Yusufiyelisi, Alpereni, Ülkü Ocaklısı ve diğerleri birleşmek zorundadır. Allah yardımcımız olsun.

ÜLKÜDAŞLAR ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMLERDE %20”NİN ALTINDA BİR OY ORANIYLA KARŞILAŞMAMAK VE ÜLKENİN BÖLÜNME YOLUNDA GİDEN BU VAHİM HALİNİ DÜZELTMEK İÇİN SİZLERİ AYNI ÇATIDA BİRLEŞMEYE ÇAĞIRIYORUM. Sürç_i lisan ettiysem af ola...





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 69
Dün Tekil 1947
Bugün Tekil 1749
Toplam Tekil 4078477
IP 18.118.150.80






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























17 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Tanr nasip eder, mr m vefa ederse; Musul, Kerk k ve Adalar geri alaca m. Selanik de dahil Bat Trakya'y T rkiye hudutlar i ine kataca m.
(Mustafa Kemal ATAT RK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.096 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu