KORKU İMPARATORLUĞU - Dahi GEDİK - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









KORKU İMPARATORLUĞU - Dahi GEDİK
Tarih: 12.07.2010 > Kaç kez okundu? 2873

Paylaş


dahigedik@hotmail.com



23 Mayıs 2010 Pazar



Hayatımızı tayin eden yönlendiren yön veren nedir?



Korku



Aç, işsiz, güçsüz, sosyal güvencesiz, eş ve çocuklarından yoksun kalma, tek başına kalma, fakir yahut güçsüz kalma sonuç olarak parasızlık korkusu. Bu korku ve bu korku ile yön verdiğimiz hayatta birçok şeyden uzak kalıp birçok şeyden vazgeçmediniz mi. Karşı gelebilecekken, gücünüz yettiği halde eliniz kolunuz bağlı kalmadı mı? Ekmeğinizin hatırına.

Emekli sürünüyor yerlerde paspas oldu, fakir iyice fakir, millet bunalımdan bunalıma giriyor, birbirini kırmaya başladı. Siz ne yapıyorsunuz? Kriz ortamında 6 Milyon Liraya Televizyon kuruyor yetmiyor gibi, onlarca milyar Gap”a, Map”a carta curta para aktarıyorsunuz sebep Güneydoğunun ekonomisi düzelirse Dağa çıkma oranı azalırmış. Niğde ve Bor”da kaç kişi tanıyorsunuz işsiz güçsüz kaldı diye dağa çıkan. Veya başka bir ilde, ilçede Var mı? YOK

Türkiye”nin neresinde olursa olsun sokağa çıktığınızda ne olacak bu ülkenin hali sesi yankılanmıyor mu her köşe başında?

Sokağa çıkın kime oy verdiniz diye sorun on kişiden iki kişi söyleyebilir iktidar partisine oy verdiğini. Adalet bizim köyde bir ablanın adı peki kalkınmaya ne oldu? Seçimden önce işsiz olanlar hala işsiz, birçok insan işinden oldu, Türk insanı aşırı değişime uğradı, bencil, çıkarcı fesat koltuk sevdalısı ve yaltakçı insanlar aramızda dolaşmaya ve çoğalmaya başladı. Bir lokma ekmek için mi? Yoksa KORKU yüzünden mi? Yahudi”den daha Yahudi olanlar var. Melek kılığında dolaşan şeytanlar da çoğaldı.

Boşuna suçlu aramayın, Aynaya bakın yeterli, ne Amerika ne de İsrail bizi bu hale getirdi, Bizi biz bu hale getirdik. Onlar sadece olayları ve süreçleri hızlandırdı o kadar. Başrol de siz varsınız. Ve KORKU ile attığınız Oylarınız.

Evet, bu korkunun gerçek yüzüdür, bu KORKU ile verilmiş panik atak bir heyecan ve titreme ile atılmış bir oyun pişmanlığıdır. Bu Korku yüzünden verilmiş oyun vebalinin köşeye sıkışmasının yansımasıdır. Türkiye”de Demokrasi var biz Muhafazakâr-Demokratız naraları atan Bilinçsizler Güruhu size sesleniyorum ve soruyorum hangi demokrasi de halkın Parti Genel Merkezinin seçtiği adaya oy verme mecburiyeti var? Ve siz neyi muhafaza ediyorsunuz bizim muhafaza edemediğimiz neyi muhafaza ettiğinizi sanıyorsunuz? Siz kimsiniz? Muhafazakârlıkla Demokrasinin bağdaştığını bırakın Türk Siyasi Tarihini, Dünya Siyasi Tarihi yazmaz? Siz kimden nerden böyle şeyler ezberleyip, devşirip, iki lokmaya muhtaç bıraktığınız halkın karşısına geçip k usuyorsunuz, bu saçmalıkları. El İnsaf

Bakınız Diğer Demokrasi yaşayan ülkelere iki veya üç turlu referandum usulü seçimler söz konusu Aday adayları çıkar halk kendi arasında seçimini yapar adayını çıkarır Parti Genel Merkezi de o adayı seçim yarışına çıkarır. Ben buna çoğunluk demokrasisi ben buna Demokrasi derim. Sizin ki ise Zorlamacı, Baskıcı, Dikta rejimi ile eşdeğerdir ben buna prim vermedim OY VERMEDİM. Sizin istediğiniz sizin seçtiğiniz aday benim Demokrasi Kriterlerimle eşleşmiyor. Ekmeğinin hatırına size oy vermek ZORUNDA kalan ve bunu SUÇLULUK duygusuyla saklayan insancıkların seçtiği siz HAK ETMEDİĞİNİZ halde ve vatandaşın değil Parti Genel Merkezinin TAYİN ettiği ATANMIŞLARSINIZ. Geçmişte de bu böyleydi maalesef günümüzde de.







Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 49
Dün Tekil 2050
Bugün Tekil 767
Toplam Tekil 4079545
IP 3.128.199.88






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























18 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Hepiniz birer T rk Bayra s n z. Bayra lekelemeyin, kirletmeyin yere d rmeyin.
(Alpaslan T RKE )


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.311 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu