“17 yıldır Türkiye’de sadece hizmet ettik, eser ortaya koyduk” 22.02.2019 - TC Cumhurbaşkanlığı - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









“17 yıldır Türkiye’de sadece hizmet ettik, eser ortaya koyduk” 22.02.2019 - TC Cumhurbaşkanlığı
Tarih: 23.02.2019 > Kaç kez okundu? 726

Paylaş


Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Muğla mitinginde yaptığı konuşmada, “17 yıldır Türkiye'de sadece hizmet ettik, yatırım yaptık, eser ortaya koyduk. Biz eserlerimizle varız. Muğla'ya bugüne kadar 20 katrilyon lira tutarında yatırım yaptık” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Mahallî İdareler Seçimleri kampanyası kapsamında, Muğla mitingine katıldı. Kışla Gençlik Merkezi’nde düzenlenen mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir konuşma yaptı.





Konuşmasında; Muğla’ya AK Parti belediyeciliğinin, Cumhur İttifakı’nın yakışacağını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlardan Muğla büyükşehir ve 11 ilçesinde AK Parti, 2 ilçesinde de Cumhur İttifakı’nın MHP’li adaylarına destek vermelerini istedi.



“MUĞLA’YA 20 KATRİLYON LİRA TUTARINDA YATIRIM YAPTIK”



Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muğla’nın yıllar boyu CHP zihniyetince yönetildiğine dikkati çekerek, Muğla’nın ve başta Bodrum olmak üzere CHP’li yönetimlerin olduğu ilçelerin her zaman için alt yapı eksiklikleriyle haberlere konu olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “17 yıldır Türkiye'de sadece hizmet ettik, yatırım yaptık, eser ortaya koyduk. Biz eserlerimizle varız. Muğla'ya bugüne kadar 20 katrilyon lira tutarında yatırım yaptık” dedi.



Muğla’ya AK Parti iktidarları döneminde 3 bin 79 adet yeni derslik, yükseköğrenim öğrencileri için 3 bin 710 kişi kapasiteli yurt binaları, spor salonları, Fethiye ve Milas’a gençlik merkezleri kazandırdıklarını anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bodrum gençlik merkezi ve spor salonunu ile Marmaris gençlik merkezi ve spor salonlarının ise yapım ve proje çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.



Muğla’ya yeni bir stat kazandırma ve mevcut stadın yerini millet bahçesi yapma çalışmaların sürdüğüne değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehirdeki ihtiyaç sahipleri ile şehit yakınları, yaşlılar ve engellilere de 1,1 milyar lira destekte bulunduklarını vurguladı.



“OECD, ÜLKEMİZİN ÇEVRE PERFORMANSINDAN ÖVGÜYLE BAHSEDİYOR”



Muğla’ya sağlık, toplu konut, restorasyon, ulaşım, altyapı, sulama alanlarında yapılan yatırımları anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti: “Gelin bu dönemde Bodrum’u AK Parti belediyeciliğiyle tanıştıralım. Ve Tahir kardeşimizle doktor inceliğinde inşallah Bodrum’a yeni bir nefes aldıralım. Bunlar lafa gelince çevreciliği, yeşili, ağacı, ormanı dillerinden düşürmezler, ama bu ülkeye dikili bir ağaçlarının nasip olduğu görülmemiştir. Hâlbuki bizim bu konularda yaptığımız çalışmalar dünya çapında takdir topluyor. OECD 10 yıllık değerlendirme raporunda ülkemizin çevre performansından övgüyle bahsediyor. Ağaçlandırmadan biyoçeşitliliğin korunmasına ve atık yönetimine kadar pek çok konuda dünyada örnek gösteriliyoruz. Sağ olsun eşim sıfır atık projesiyle yoğun bir çalışma başlattı ve o çalışmayla tüm devlet kurumlarında her yerde sıfır atık projesini yaygınlaştırdık, yaygınlaştırıyoruz.”



Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muğlalı çiftçilere son 17 yılda 1,3 milyar lira tarımsal destek verildiğini sözlerine ekleyerek, Muğlalı iş insanlarına, girişimcilere ise toplamda yaklaşık 11 milyar liralık yatırım teşviki; Muğla’daki 105 bin iş yerine de 1,3 milyar lira tutarında SGK prim teşviki sağladıklarının altını çizdi.



Muğla merkez, Menteşe, Yatağan, Ula ve Bayır’a da doğal gazın yine AK Parti iktidarı döneminde getirildiğini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye genelinde 81 vilayete ve ilçelerin yarısına doğal gazın ulaştırıldığını, diğer yarısına da ulaştırma çalışmaların sürdüğünü kaydetti.



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemini anımsatarak, kendisinden önceki CHP döneminde İstanbul’un hava kirliliği, çöp dağları ve patlayan Ümraniye çöplüğüyle anıldığını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’li belediyeler döneminde 50 bin olan doğal gazlı ev sayısının kendisi cezaevine girene kadar 1 milyon 250 bine ulaştığını, bugün ise İstanbul’da 6,5 milyon eve doğal gazın ulaştığını aktardı.



“CUMHUR İTTİFAKI’NI MİLLETİMİZ İSTEDİĞİ SÜRECE DEVAM ETTİRECEĞİZ”



Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti ve MHP’nin Cumhur İttifakında bir araya geldiklerini, karşılarındaki partilerin ise “zillet ittifakı, illet ittifakı” yaptıklarına dikkati çekerek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Milletimiz işte bu ikisi arasında bir karar verecek. Belediye başkanlıkları bu kararın sadece bir boyutunu oluşturuyor. Asıl karar, bu ittifakların neyi temsil ettiklerine bakılarak verilecek. Zillet ittifakının partileri yaptıkları işten kendileri bile utandıkları için adaylarının arkasında aslanlar gibi duramıyorlar. Parti amblemlerini gizleyerek birlikteliklerini saklayabileceklerini sanıyorlar. Parti amblemlerini koymuyorlar, bu enteresan. Bunlar herkesi kör, âlemi sersem yerine koyuyor. Hâlbuki CHP, bunun yanında HDP ve diğerleri, ya sizin ittifakınız gün gibi ortada, biz sizi sesinizden tanırız sesinizden. HDP’nin nerelerde kimi desteklediğini biz de biliyoruz, milletimiz de biliyor, kendileri de zaten açıkça söylüyorlar.”



Cumhur İttifakı’nın nasıl kurulduğunu, bugüne nasıl geldiğini anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu iş ruh meselesi, bu birlik beraberlik başka bir şey. Cumhur İttifakı’nı Meclis’te hukuki dayanağa kavuşturduk diyoruz. Cumhur İttifakı’nı milletimiz istediği sürece devam ettireceğiz diyoruz. Ama ben ne diyorum? Pazar’a kadar değil, mezara kadar devam edeceğiz” dedi.



“BU MİLLET ÖNÜNE KURULAN TUZAKLARI 31 MART’TA BİR KEZ DAHA BOZACAKTIR”



İllet ittifakının bölücü terör örgütünce desteklendiğine işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ülkemize husumet besleyen ne kadar çevre varsa bu ittifakın arkasında saf tutuyor. Buna rağmen zillet ittifakı liste kavgalarının, ayak oyunlarının, dövüşün, çekişin içinde boğulmuş durumda. Üstelik İzmir’den Beyoğlu’na kadar pek çok yerde öyle adaylar gösterdiler ki tam evlere şenlik. Zillet ittifakının adaylarının içinde 12 Eylül darbecilerinin celladı babasını yere göğe sığdıramayan da var, bölücü örgütün eylemlerine her türlü desteği verenler de var. Bizim onlara bir şey söylememize gerek yok, birbirlerine söylediklerine baktığınızda zaten ortada nasıl bir oyun döndüğünü rahatça görebilirsiniz” değerlendirmesinde bulundu.



Cumhurbaşkanı Erdoğan, bölücü terör PKK’nin tüm yöneticileri ve onlara destek verenlerin de tüm ümitlerini 31 Mart seçimlerinde “zillet ittifakının” başarısına bağladığını yineleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu millet önüne kurulan tuzakları, arkasından çevrilen dolapları, sinsice oynanan oyunları 31 Mart’ta bir kez daha bozacaktır” ifadesini kullandı.



Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin istiklaline, istikbaline kast edenlere, ekonomisine saldıranlara, milletin ekmeğine, kesesine göz dikenlere 31 Mart’ta hadlerinin millet tarafından bildirileceğine olan inancını vurgulayarak, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın adaylarına destek istedi.



Kaynak:

https://www.tccb.gov.tr/haberler/410/102106/-17-yildir-turkiye-de-sadece-hizmet-ettik-eser-ortaya-koyduk-





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 33
Dün Tekil 1927
Bugün Tekil 273
Toplam Tekil 4066408
IP 3.22.248.208






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























10 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


T rk hakanlar ve T rkmen Padi ahlar devlet i lerinde hatunun fikirlerini st n tutar.
(N ZAM L-M LK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.502 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu