İçişleri Bakanı Soylu KKTC'de Denktaş ailesine taziye ziyaretinde bulundu - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









İçişleri Bakanı Soylu KKTC'de Denktaş ailesine taziye ziyaretinde bulundu
Tarih: 07.02.2019 > Kaç kez okundu? 676

Paylaş


AA - Lefkoşa - 07 Şub 2019 04:27





Kategori: Genel





İçişleri Bakanı Soylu KKTC'de Denktaş ailesine taziye ziyaretinde bulundu





İçişleri Bakanı Soylu, KKTC'nin kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş ve eşi Aydın Denktaş'ın kabrine karanfil bırakarak dua etti, Denktaş ailesine taziye ziyaretinde bulundu.





LEFKOŞA (AA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş ve eşi Aydın Denktaş'ın kabirlerini ziyaret etti. Soylu, Denktaş ailesine taziye ziyaretinde bulundu. 

Soylu, temaslarda bulunmak için geldiği KKTC'nin başkenti Lefkoşa'daki Ercan Havalimanı'nda KKTC İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars, Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri ve diğer ilgililer tarafından karşılandı.

Bakan Soylu ve beraberindekiler, buradan KKTC'nin kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın ailesinin yaşadığı eve geldi.

Soylu, Denktaş'ın oğlu KKTC Maliye Bakanı Serdar Denktaş ile bir süre sohbet ederek, geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden annesi Aydın Denktaş için taziyelerini iletti. 

Büyük dava adamlarının yolculuklarına eşlik eden eşlerinin de bu davaların lideri haline geldiğini belirten Soylu, Aydın Denktaş'ın sadece Kıbrıs için değil, mazlum milletler ve Türkiye için de önemli bir şahsiyet olduğunu ifade etti.

Soylu'ya ziyareti için teşekkür eden Denktaş, babalarının yokluğunda annesinin kendilerine hem annelik hem de babalık yaptığını, annelerini kaybetmelerinin kendilerinde büyük eksiklik yarattığını aktardı.

Soylu ve beraberindeki heyet, daha sonra Rauf ve Aydın Denktaş'ın kabirlerini ziyaret etti.

Rauf Denktaş'ın anıt mezarına karanfil bırakan Soylu, Denktaş çifti için dua etti. 

Türk Mukavemet Teşkilatı Anıtı'na da çelenk bırakan Soylu, Kıbrıs Türk Kuvvetleri Alayı Şehitliği'ne gelerek şehitlerin kabirlerine karanfil koydu, dua etti.  

KKTC temaslarında Soylu'ya Sahil Güvenlik Komutanı Tuğamiral Ahmet Kendir, Göç İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Sinan Yıldız ile Bakanlık, Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünden bazı daire başkanları eşlik ediyor.











Muhabir: Orhan Onur Gemici

Yayınlayan: Arif Konak





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 29
Dün Tekil 1238
Bugün Tekil 1681
Toplam Tekil 4065888
IP 3.135.219.166






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























9 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Saraylarda s remem da larda s rd m , Bin cihana de i mem u ks z T rkl m .
(H seyin Nihal ATSIZ)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 2.789 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu