Başbakan, Ahmet Kaya için ağlamış - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









Başbakan, Ahmet Kaya için ağlamış
Tarih: 06.03.2010 > Kaç kez okundu? 3047

Paylaş


Yavuz Bingöl Başbakan Erdoğan’ın sanatçıları davet ettiği kahvaltıda Ahmet Kaya için Kaya’nın eşiyle birlikte ağladığını söylediğini açıkladı.

ntvmsnbc

Güncelleme: 10:46 TSİ 06 Mart. 2010 Cumartesi



İSTANBUL - Yavuz Bingöl son albümü “Kül”ün içindeki şarkılarının hikayelerini anlattığı bir programda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın demokratik açılım süreci için sanatçıları davet ettiği kahvaltıdan da izlenimler aktardı.



Bingöl, “Ben sayın başbakanın bu daveti siyaseten yapmadığına, kalben yaptığına inandığım için vicdanımın sesini dinleyerek oraya gittim. Ve kendisiyle son derece dürüst, açık, samimi konuştum” dedi.



Davete katıldığı için mahalle baskısı görüp görmediğinin sorması üzerine de şunları söyledi; “Çok büyük tepkiler aldım, hala da alıyorum. Saygı sınırını aşan şeyler duyuyorum, buna hakaret de dahil. Aslına bakarsanız ben AKP kurultayına gitmedim ki. Sanatçıların çağrılı olduğu bir davete gittim. Başbakan’a da ‘Dünya görüşünüze katılmıyorum, partinize de oy vermedim. Ama yapacaklarınıza katkı vermek için geldim. Cesaretinizi kaybetmeyin bu işi sonlandırmak için ne gerekiyorsa yapın’ dedim.”

Haberin devamı ↓reklam



Bingöl, aynı toplantıda Başbakan Erdoğan’ın, Ahmet Kaya’ya yapılanlardan bahsettiğini, kendisi ve eşinin o görüntüleri seyrederken nasıl ağladıklarını anlattığını ve Erdoğan’ın bu sözlerinden sonra salondaki sanatçılar arasında beş dakika süreyle bir sessizlik olduğunu söyledi ve ekledi; “Ahmet Kaya’ya o utanç verici hareketlerin yapıldığı gece orada olanlar ve hatta buna katılanlar da vardı o kahvaltıda. Başbakan öyle deyince herkes sustu kaldı. Bazıları için çok büyük utançtı tabii.”



KAYNAK: http://www.ntv.com.tr/id/25065895/#storyContinued







Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 84
Dün Tekil 1947
Bugün Tekil 1403
Toplam Tekil 4078131
IP 13.59.61.119






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























17 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Tanr nasip eder, mr m vefa ederse; Musul, Kerk k ve Adalar geri alaca m. Selanik de dahil Bat Trakya'y T rkiye hudutlar i ine kataca m.
(Mustafa Kemal ATAT RK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.192 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu