Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı – Konya Milletvekili Sayın Mustafa KALAYCI’nın yapmış olduğu yazılı basın açıklaması. 1 Nisan 2018 - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı – Konya Milletvekili Sayın Mustafa KALAYCI’nın yapmış olduğu yazılı basın açıklaması. 1 Nisan 2018
Tarih: 01.04.2018 > Kaç kez okundu? 548

Paylaş


Milliyetçi Hareket Partisi tarih yazmakta, ülküleri bir yıldız gibi parlamaktadır.



Allah’a şükürler olsun ki, 18 Mart 2018 tarihinde 12’inci Olağan Büyük Kurultayı’mızı muazzam bir katılım, eşsiz bir heyecan atmosferi içinde gerçekleştirdik. Ne kadar sevinsek azdır, ne kadar gururlansak eksik kalacaktır.



18 Mart’ta, tarihi ruhuna muvafık olacak şekilde, Çanakkale aşılmaz iradesi Milliyetçi-Ülkücü Harekette tecelli etmiş, aynısıyla temsil edilmiştir. Çünkü Milliyetçi Hareket, Çanakkale’de devleşen gücün bu zamandaki varisidir.



103 yıl önce, Çanakkale kıyılarına bedenleriyle adeta duvar ören kahramanların hayranlık uyandıran fedakârlıkları Milliyetçi-Ülkücü Hareket’te vücut bulmuştur.



Aynı gün beka mücadelemizin kritik yerlerinden birisi olan Afrin’in denetim ve kontrol altına alınması, sonuçta ay yıldızlı al bayrağın hükümet konağına asılması Kurultayımıza anlam katan, heyecan kazandıran bir başka gelişme olarak dikkat çekmiştir.



Milliyetçi Hareket Partisi; milli duruşuyla gönüllere girmiş, şühedaya vefasıyla manevi görevini yerine getirmiş, millete beka hissiyat ve hedefiyle Türklüğün ana çatısı olmuştur.



Büyük Kurultayımız milli gönüllere ümit aşılamış, millet düşmanlarının, milliyet yoksunlarının uykularını kaçırmıştır.



Nitekim, başta Sözcü olmak üzere bazı gazetelerin malum köşe yazarları; mayalarının, meşreplerinin, tıynetlerinin gereğini yapmak için sıraya girmişlerdir.



Türkiye düşmanlığının, Türk düşmanlığının, MHP düşmanlığının sözcüleri yine Milliyetçi Hareket Partisine yönelik saçma sapan iddialarını dile getirmişlerdir.



Hep aynı masal, hep aynı hava, hep aynı ezber.



Bunlar; FETÖ’ye kur yaparlar, PKK’ya arka çıkarlar, Türkiye düşmanlarıyla saf tutarlar, Kıbrıs’ta Rum, Ege’de Yunanlı, Karabağ da Ermeni, Kudüs’te Siyonist, Irak’ta Barzani peşmergesi, Suriye’de PYD’li olurlar.



Brüksel’de jurnalci, Vaşington’da mandacı olarak karşımıza çıkarlar. Bunlar her kılığa girerler de, ne hazindir ki bir tek Türk olmazlar.



Bunlar; hüsranlarına, haklarında ezeli hüküm verilmiş mahluklardır.



Bunların kalpleri vardır ama onlarla kavrayamazlar; gözleri vardır ama onlarla göremezler; kulakları vardır ama onlarla işitemezler.



Ve işte onlar o gafillerin ta kendileridir. Tam anlamıyla gafil diye işte bunlara denilir. Zira beyinleri ve kalbleri var, fakat şuurları yoktur. Nefislerine karşı şahit olmuşlardır da kendi özlerinden haberleri olmaz, fıtratlarındaki misak ve taahhüdü duymazlar, aldırmazlar.



Milliyetçi Hareket, milli ve manevi emanetlerine gözü gibi bakan; ilkeli, iradeli, tutarlı, ahlaklı, ülküleriyle var olan bir millet şaheseri, milli duruşuyla zamanlar üstü bakabilen köklü bir partidir.



Biz muazzam bir fikre dayanan, varlığını Türk varlığına adayan, gücünü ve ülkülerini Türk milletinden alan Milliyetçi Hareket Partisi’yiz. Üç Hilal’dir sancağımız, Kızılelma’dır kararımız, Ötüken’dir kaynağımız, Türk-İslam Ülküsü’dür kaderimiz.



Herkesin bilmesini özellikle tavsiye ederiz ki; “sayılmayız parmak ile, tükenmeyiz kırmak ile.” Çünkü biz millet mukadderatının bekçisi, milli ülkülerin takipçisi, Türk asırlarının sadık emanetçisi Milliyetçi-Ülkücü Hareketiz.



Kaynak:

http://www.mhp.org.tr/htmldocs/mhp/4400/mhp/Milliyetci_Hareket_Partisi_Genel_Baskan_Yardimcisi___Konya_Milletvekili_Sayin_Mustafa_KALAYCI__nin_yapmis_oldugu_yazili_basi.html





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 27
Dün Tekil 1927
Bugün Tekil 1633
Toplam Tekil 4067767
IP 18.226.96.61






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























10 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


T rk hakanlar ve T rkmen Padi ahlar devlet i lerinde hatunun fikirlerini st n tutar.
(N ZAM L-M LK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.192 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu