TÜRK YÖNETİM TARİHİNDE DARBE KÜLTÜRÜ ve GÜÇLÜ TÜRKİYE - Yrd. Doç. Dr. Elnur Hasan MİKAİL - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









TÜRK YÖNETİM TARİHİNDE DARBE KÜLTÜRÜ ve GÜÇLÜ TÜRKİYE - Yrd. Doç. Dr. Elnur Hasan MİKAİL
Tarih: 25.07.2016 > Kaç kez okundu? 1479

Paylaş


10 bin yıllık TÜRK Yönetim Tarihine baktığımız zaman, KUT anlayışına rastlamaktayız. Yani Devletin İdarecisine her zaman bir saygı söz konusudur ve Kutsal hesap edilmektedir. 10 bin yıllık TÜRK Yönetim tarihi töresinde hiç bir zaman halk Devletin başını indirmeye kalkışmamıştır.. Birkaç defa askeri darbe mevcut şanlı tarihimizde, bu da Osmanlı Döneminde Yeniçeri tarafından ve Türk Siyasi Hayatında 1960, 70 ve 80 lerde yaşanmıştır.

Terör örgütünün Devlete karşı darbe yapma girişiminde bulunması da 10 gün önce yaşandı tarihimizde. Ayağını denk al ey FETÖ, Ey ABD ve İsrail.. Türkiye senin bildiğin eski Türkiye değildir artık. TÜRKİYE'miz AKP idaresinde ve Güçlü bir Türkiye'dir. Güçlü Lider, Güçlü Türkiye, gerisi ise teferrüattır. Eski yönetimleri de gördük bu ülkede, hepsi ceplerini doldurup yurt dışına kaçtılar.

AKP geldi, ne mi oldu? Her ilimizde Üniversitemiz oldu, Her şehirimize birer tane havaalanı yapıldı veya yapılmaktadır. Ekonomimiz dünya 26. lığından 17. sıraya yükseldi, daha yazayım mı? Eğitime ayrılan bütçe 0,00025 lerden %5 e yükseltildi. Ayrılmış yollara kavuştuk. Daha ne istiyorsunuz? Ey FETÖcüler, ey muhalefet? Türk Lirasıyla dalga geçilen günleri ne çabuk unuttunuz? 1 milyon lira 1 lira oldu ve değerlendi... Neyse, anlayana sivrisinek saz, anlamayana ise anlatmaya gerek bulunmuyor bile.

Bu Ülkede, Dünyayı Yöneten güçler tarafından Adnan Menderes gibi Vatanını seven birisinin, Türk İslam Konfederasyonu isteyen Turgut Özal gibi Vatan evlatlarının başını yediler. Şimdi de bu güçler, ERDOĞAN'ı, Türkiye'yi 13 yılda ekonomisini 10 kat büyüten, siyasi istikrar sağlayıp ülkede faizleri indiren bir seçilmiş Cumhurbaşkanını yemeye çalıştılar ama ALLAH'tan fiyasko ile sonuçlandı bu girişiminiz ey hainler.

Bana özelden girip, sen AKP'ye mi satıldın diyenlere de diyecek bir çift lafım var. Hani Milliyetçiydiniz diyenlere, sesleniyorum. Ben zaten halen de milliyetçiyim, sadece milliyetçilik sözde kuru sıkı milliyetçilikle atıp tutmakla olmuyor maalesef. Hakiki milliyetçilik bence Erdoğan'ın yaptıklarıdır. Yiğidi öldürün ama hakkını da yemeyin bence. Türk Atasözü.





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 62
Dün Tekil 1505
Bugün Tekil 1851
Toplam Tekil 4076632
IP 3.138.175.180






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























16 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


T rk milletindenim diyen insanlar her eyden nce ve mutlaka T rk e konu mal d r.
(Mustafa Kemal ATAT RK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.597 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu