BATTAM”DAN BURSA VALİSİ”NE ZİYARET - Dr. Özkan HÜSEYİN - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









BATTAM”DAN BURSA VALİSİ”NE ZİYARET - Dr. Özkan HÜSEYİN
Tarih: 03.01.2010 > Kaç kez okundu? 4746

Paylaş


BATI TRAKYA TÜRKLERİ ARAŞTIRMA MERKEZİ

ZENTRUM FÜR DIE STUDIEN DER WEST-THRAKISCHEN TÜRKEN

RESEARCH CENTER FOR WESTERN THRACE TURKS

Κέντρο Σπουδών Τούρκων της Δυτικής Θράκης



Familienverein der West - Thrakischen Türken in Bayern e. V 10157 Gründung: 22.03.1981. Pelkoven Str. 86 80992 München Tel: 00 90 536 312 24 66 saricali1947@hotmail.com www.battam.com





BATTAM

(Batı Trakya Türkleri Araştırma Merkezi)



BATTAM BASIN DUYURUSU

(Batı Trakya Türkleri Araştırma Merkezi)

Bursa 27.12.2009

İlgili Makama / Kişiye

Sayın İlgili

BATTAM”DAN BURSA VALİSİ”NE ZİYARET

BATTAM Başkanı Dr. Özkan Hüseyin yapmış olduğu faaliyetler kapsamında Bursa Valisi sayın Şahabettin Harput”u makamında ziyaret etti. Ziyaretin çok olumlu geçtiği belirtildi.



Kısa adı BATTAM olan “Batı Trakya Türkleri Araştırmaları Merkezi” Başkanı Dr. Özkan Hüseyin emekli olması nedeniyle belli bir süre Bursa”da ikamet ediyor. Özkan Hüseyin, Bursa”da ikamet ettiği sürece Bursa”da gerekse diğer illerde kurum, kuruluş, STK”nı ziyaret ederek, etkinliklerine katılmakta, Batı Trakya Türklerinin tarihini, bu günkü sıkıntılarını ve kültürel etkinliklerini tanıtma girişimlerinde bulunmaktadır.



Bursa”da ve diğer illerdeki şairler ve yazarların düzenlediği etkinliklere katılarak, Batı Trakya ile ilgili şairleri-yazarları ve bu etkinliğe katılan izleyicileri de bilgilendirmektedir. Buralarda BATTAM”ın yayımlamış olduğu kitaplar da hediye edilmektedir.



Dr. Özkan Hüseyin Bursa”da kendisine ait olan binanın bir katını BATTAM”a tahsis etmiş olup (“özel bir kütüphane” konumuna getirerek) kamuoyunun istifadesine sunmuştur. Uluslar arası bir nitelikte akademik çalışmalarını sürdürerek Batı Trakya”ya hizmetlerini hızlandırmıştır. Akademisyenlere yüksek lisans, doktora çalışması yapanlara da gereken ilmi desteği sağlamaktadır.



2010 yılında yapacakları faaliyetleri arz etmek üzere Bursa Valisi Sayın Şahabettin Harput Beyefendi ziyaret edildi. Bursa Valisi Şahabettin Harput, BATTAM Başkanı Dr. Özkan Hüseyin, Bursa İLESAM Temsilcisi Şaziye Çelikler, Sanatçılar Çalışma Grubu Turgut Tüfekçibaşı”yı huzuruna kabul etti.



Katılımcılar, önümüzdeki yıl yapacakları çalışmalarla ilgili bilgiler arz ettiler. BATTAM Başkanı Özkan Hüseyin 2010 yılında BATTAM adına yapacağı çalışmalarla ilgili bilgiler sundu.



Bursa Valisi Şahabettin Harput Beyefendiye Batı Trakya Tarihini ihtiva eden hediyeler takdim etti. Ayrıca, BATTAM”ın 14 ayrı konuda (bu güne kadar eşi ve benzeri olmayan) yayımlamış olduğu 14 ayrı kitabını da Bursa Valisi Sayın Şahabettin Harput”a takdim etti.



Bursa Valisi Şahabettin Harputlu bu ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getirdi. Bu güzel hizmetlerinde ötürü de BATTAM Başkanı Dr. Özkan Hüseyni ve diğer katılımcıları kutladı, yapacakları faaliyetlerinde de başarılar diledi. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.



BATTAM

Haber Merkezi







Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 30
Dün Tekil 1787
Bugün Tekil 1529
Toplam Tekil 4069450
IP 18.117.142.128






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























11 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Sevgim - Millete!
Vurgunlu um - Azadl a ve adalete!
itaatim - Hocalar ma!
Borcum - Dostlar ma ve meslekta lar ma!
Nefretim - Yalanc lara ve iki y zl lere!

(Eb lfez EL BEY)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.883 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu