BBP GENEL BAŞKANI YALÇIN TOPÇU”NUN KURBAN BAYRAMI TEBRİĞİ - Yalçın TOPÇU - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









BBP GENEL BAŞKANI YALÇIN TOPÇU”NUN KURBAN BAYRAMI TEBRİĞİ - Yalçın TOPÇU
Tarih: 27.11.2009 > Kaç kez okundu? 2756

Paylaş


BBP GENEL BAŞKANI YALÇIN TOPÇU”NUN KURBAN BAYRAMI TEBRİĞİ 25 Kasım 2009 Çarşamba



Kurban ibadeti Allah”ın rızasını kazanma yolunda; kahramanlığın, fedakârlığın, gönüllülüğün, teslimiyetin, özgürlüğün ve özgürleşebilmenin adıdır. Kutsalı olmayanın özgürlüğü de olmaz. İşte kurban bunun adıdır. Bütün bağ, bağlantı ve aidiyetlerden sıyrılıp tek yaratıcıya dönmenin sembolüdür Kurban...



Malesef; Hırsızlık, yolsuzluk ve hukuksuzluğun ayyuka çıktığı, açların ve fakirlerin sayısının çığ gibi arttığı, işsizlik ve gelir dağılımı adaletsizliğinin rekorlar kırdığı, insanlar arasına atılan nifak tohumlarının yeşermesine katkıda bulunacak fitnelerin çoğaldığı, dâhili ve harici bedhahların gayretlerini daha da arttırdığı günümüz Türkiye ortamında bayramları idrak etmek, içimizdeki buruklukların dozunu az da olsa düşürmektedir.



Her türlü tartışma ve siyasi kimlik tanımı tartışmalarının ötesinde, tarih tecrübemiz ve müşterek kültür değerlerimizin üzerinde yükselen birlik ve beraberlik şuuru, bizi birbirimize ve Türkiye”ye bağlayan en güçlü barış bağı olmaya devam ediyor. Kurban Bayramı”nı yaşarken, bu ayrıcalıklı günlerimizi her zamankinden daha duyarlı ve uyanık bilinçle idrak etmeli, güzel ve derin anlamını yeniden keşfetmeliyiz.



Gerçek anlamda kurban ruhunu yakalayarak; dini, sosyal, manevi ve duygusal açılardan kurbanı idrak etmek ve kurbandan beklenen istifadelerin gerçekleşmesi dileğiyle, kurbanlarınız makbul olsun.



Bu duygu ve temenniler içinde nice bayramları sıhhat ve afiyet ile birlik ve beraberlik coşkusuyla idrak etmeyi Yüce Rabbimizden temenni ediyor, Büyük Türk Milletinin ve tüm din kardeşlerimizin Kurban Bayramını tebrik ederek içten sevgi ve saygılarımı iletiyorum.





Yalçın TOPÇU



Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı







Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 52
Dün Tekil 1947
Bugün Tekil 314
Toplam Tekil 4077043
IP 3.147.205.154






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























17 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Tanr nasip eder, mr m vefa ederse; Musul, Kerk k ve Adalar geri alaca m. Selanik de dahil Bat Trakya'y T rkiye hudutlar i ine kataca m.
(Mustafa Kemal ATAT RK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.406 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu