Enschede’de kültür gecesi - Murat GEDİK - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









Enschede’de kültür gecesi - Murat GEDİK
Tarih: 27.03.2015 > Kaç kez okundu? 2321

Paylaş


Hollanda Türk Federasyon bünyesinde faaliyet gösteren Enschede Türk Kültür Derneği uzun bir aradan sonra düzenlemis olduğu, çevre illerden ve teşkilatlardan yoğun bir katılımın görüldüğü, Türk Kültür Şöleni programını büyük bir başarı ile gerçekleştirmiştir.

Programın açılış konuşmasını yapan Enschede Türk Kültür Derneğı başkanı Alpaslan Adıbelli, gençlerin içinde bulundukları sorunlara ve bunların çözümü ile ilgili çalışmalara dikkat çekmiştir. Özellikle hanım kollarının canlandırılmasi için çalışmalar yapıldığını ve yakın bir zamanda hanımlar için özel bir programın yapılacağı müjdesini vermiştir. Ayrıca Türkiye’deki seçimler münasebetiyle vatandaşlarımızdan oylarını mutlaka kullanmaları gerektiğini ve mührü Üç Hilal’e basarak memleketin geleceği noktasındaki kötü gidişata dur demeleri için önlerinde büyük bir fırsat olduğunu vurgulamıştır. Çanakkale Zaferi’nin 100. yılı ve İstiklal Marşı’mızın kabulünün 94. yılı münasebetiyle milletimizin bir daha böyle acıları yaşamamasını Cenab-ı Allah’tan niyaz eden başkan Alpaslan Adıbelli Yüce Türk milletinin gerektiği an çok daha büyük zaferlere imza atacağının da bilinmesinin gerekliliğini vurgulamıştır.

Daha sonra söz alan Hollanda Türk Federasyon Hanim Kolları başkanı Neslihan Büyükhan yapmış oldukları çalışmalar hakkında kısa bir bilgilendirme yapmıştır. Programa hanımların yoğun katılımından dolayı çok memnun olduklarını ve bunun daha da geliştirilmesini arzu ettiklerini belirtmiştir.

Programın müzik eğlence bölümünde sahne alan Ozan Ömer Kadan ve uzun yıllar sonra tekrar sahnelere dönen HTF sanatçısı Esat Koçyiğit özellikle şehit Fırat Çakıroğlu için yapmış olduğu beste ile bütün salonu hüzne boğarken hareketli parçaları ile salonu coşturmuşlardır. Gecenin sonunda Türkiye’den programa katılan değerli sanatçı Yıldırım Yıldızdoğan ile coşku tavan yapmıştır.



Yoğun sponsor katkısının olduğu gecede yapılan çekilişlerle birbirinden güzel hediyeler katılımcılara sunulmuştur. Program katılımcıların en kısa zamanda bu tür programların devamının olması dilekleri ile kapanmıştır.







Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 41
Dün Tekil 1927
Bugün Tekil 1342
Toplam Tekil 4067476
IP 3.144.113.30






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























10 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


T rk hakanlar ve T rkmen Padi ahlar devlet i lerinde hatunun fikirlerini st n tutar.
(N ZAM L-M LK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.692 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu