TÜRKLER İÇİN ERMENİ SORUNU EL KİTABI - Dr. Tahir Tamer KUMKALE - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









TÜRKLER İÇİN ERMENİ SORUNU EL KİTABI - Dr. Tahir Tamer KUMKALE
Tarih: 09.01.2015 > Kaç kez okundu? 1826

Paylaş


Ermeni meselesi denilen ve Ermeni milletinin gerçek çıkarlarından ziyade dünya kapitalistlerinin ekonomik çıkarlarına göre halledilmek istenen mesele, Kars Antlaşması ile en doğru çözüm şeklini buldu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk(1922)



"Türkler İçin ERMENİ SORUNU Sorunu ve Çözüm Yolları El Kitabı" isimli kitabım 08 OCAK 2015 tarihinde AMAZON Yayınlarından çıkmış ve okuyucuların hizmetine sunulmuştur.



Halen amazon.com yayınlarından çıkan diğer 20 kitabım gibi ERMENİ SORUNU, kitapçılardan değil, internet vasıtasıyla aşağıdaki adresten temin edilebilir. Siparişler dünyanın her noktasına en geç üç gün içinde DHL kargo ile ulaştırılmaktadır.



http://www.amazon.com/s/ref=sr_pg_1?rh=i%3Aaps%2Ck%3Atamer+kumkale&keywords=tamer+kumkale&ie=UTF8&qid=1420734399



Bilindiği gibi Diaspora Ermenileri, tüm dünyada 24 Nisanda Ermeni Soykırımı olayının 100’üncü yılı münasebetiyle çok özel bir tanıtım programına hazırlanmaktadır. Tamamen haklı olduğumuz bir davada T.C. Devletine ve Türk milletine karşı dünya kamuoyunu yanlarına alarak topyekûn saldırıya geçip son noktayı koyarak Türkiye'yi dize getirmeyi plânlamışlardır. Bu gafillerin mutlaka önlenmesi gerekmektedir. Bu konuda yetkililerin tüm Türk halkının bilinçli desteğine ihtiyacı vardır.



Ben bir Türk aydını olarak bugüne kadar konu ile ilgili üzerime düşen görevleri karşılık beklemeden yapmaya çalıştım. 1982 yılında Türkiye'deki Ermeni vatandaşlarımızın yaşantılarını konu alan “BİZİM ERMENİLER” ve Doğu ve Güneydoğuda Ermeni mezalimine uğrayan vatandaşlarımızdan hayatta kalanlarla yaptığım röportajları içeren “CANLI TARİH” isimli belgesel filmleri TRT adına hazırlayarak TRT’den yayınlanmasını sağladım.



Ayrıca 2007 yılında Pegasus Yayınlarından “DİASPORA ERMENİLERİNİN SOYKIRIM YALANLARI” isimli 264 sayfalık bir kitap ile 2013 yılında Amazon Yayınlarından “ERMENİ DOSYASI” isimli 390 sayfalık bir kitap yayınlayarak Türk kamuoyunu az bilinen bu konu hakkında aydınlatmaya çalıştım.



Bu defa, 100’ncü yıl maksadıyla ülkemiz aleyhinde yapılacak faaliyetlere karşı tüm yurttaşlarımıza ulaşabilecek ve herkesin anlayacağı bir dil kullanarak, muhtemel saldırılara karşı halkımızı bilinçli kılacak bir elaltı kitabı hazırladım. Az yere çok bilgi sığdırmaya çalıştım. Ve kitabı tamamen maliyet fiyatı üzerinden satışa sunarak vicdani görevimi tamamladım.



Tarih şahittir ki; Türk milleti bilerek ve isteyerek, ne bin yıldır birlikte yaşadığı Ermenilere ve ne de başka bir millete soykırım uygulamamıştır. Bizim milli karakterimizde milletlere ve ırklara düşmanlık yoktur. Ayrıca dini değerlerimiz de bunu kesin olarak reddeder.



Bu el kitabı Tehcir’in (Plânlı yer değiştirme faaliyeti)100’ncü yılında Ermeni Soykırımı safsatasının geçersizliği hakkında halkımızı bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Bilinmelidir ki Türkiye bu davada tamamen haklıdır. Kitapta; haklı davamızda bilmek zorunda olduğumuz aşağıdaki şu soruların cevapları yer almıştır.



• Diaspora Ermenileri kimlerdir? Türkiye’ye yönelik hedefleri nelerdir?

• Küresel Güçlerin Ermeni iddialarındaki yeri ve rolü nedir?

• Soykırım yalanlarının belgelerle kanıtlanmış doğruları nedir?

• 24 Nisan 1915 neden özellikle “Soykırım Günü” seçilmiştir?

• Ermeni soykırım yalanları dış ülkelerde neden destek buluyor?

• Osmanlı Dönemi Ermeni terörünün sebep ve sonuçları nelerdir?

• Cumhuriyet Dönemi Ermeni terörünün sebep ve sonuçları nelerdir?

• Konuyla ilgili arşiv belgelerine dayalı bilgiler neden dikkate alınmıyor?

• İddia edildiği gibi Sevr Anlaşmasının bugün de geçerliliği var mıdır?

• Yabancı tarihçiler ve gerçek bilim adamları konuya nasıl bakıyorlar?

• Türkiye Ermenileri konuya nasıl bakıyorlar ve neler yapıyorlar?

• Küresel güçlerin denetimindeki diasporasının saldırılarını önlemek için;

-- TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ OLARAK NELER YAPILABİLİR?

-- TÜRKİYE CUMHURİYETİ HALKINA DÜŞEN GÖREVLER NELERDİR?



Kitabı bitirdiğinizde hem konu hakkında yeterli bilgiye sahip olacak, hem de bundan sonra size düşen görevleri düşünecek , tutum ve davranışlarınızın nasıl olması gerektiğini sorgulayacaksınız.





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 48
Dün Tekil 1505
Bugün Tekil 345
Toplam Tekil 4075127
IP 3.135.246.193






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























16 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


T rk milletindenim diyen insanlar her eyden nce ve mutlaka T rk e konu mal d r.
(Mustafa Kemal ATAT RK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.692 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu