Rasim KÜÇÜK - BBP Basın - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









Rasim KÜÇÜK - BBP Basın
Tarih: 26.10.2009 > Kaç kez okundu? 2920

Paylaş


BBP MKYK üyesi Antalya İl Başkanı Rasim KÜÇÜK, 31 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan Serik ilçe kongresinin hazırlıklarını yerinde inceledi ve bir dizi temaslarda bulundu Küçük, Serik halkının arasına karışarak esnaf ve vatandaşlarla sohbetler ederek gündemle alakalı açıklamalarda bulundu.



Ülke yönetimine gelen iktidarların “Küçük Amerika” olmak, “Avrupa Birliği”ne girmek sevdaları yüzünden Bugün her bakımdan emperyalist güçlerin kontrolü altına girmiş Bulunmaktayız. Bugün karşı karşıya bulunduğumuz durum bütün milli güçlerin milli ruhla milli cephede birleşilmesini zorunlu kılmaktadır. Bu milli ruhu Türkiye”ye ve milletimize kazandıracak Büyük Birliğimizi yeniden halkımıza kazandıracak bir tek Büyük Birlik Partisi kalmıştır. İnlerinden çıkan teröristlerin zafer işareti yaparak halkı selamlamaları, teslim olanlar için özel mahkeme kurulması ve bu mahkemede sözde liderleri Abdullah Öcalan”ın çağrısı ile geldiklerini söylemelerine rağmen, serbest bırakılmaları, kamuoyuna hükümetin sözde demokratik açılımının büyük barış planının önemli bir adımı olarak sunulması bizleri ve büyük Türk Milletini derinden üzmüş ve sarsmıştır.



Çok kıymetli hemşehrilerim sizlerinde bildiğiniz gibi Türkiye kritik bir yol ayrımına gelmiştir. Ne yazık ki Ülke yönetimine gelen iktidarların "Küçük Amerika" olmak, "Avrupa Birliği"ne girmek sevdaları yüzünden Bugün her bakımdan emperyalist güçlerin kontrolü altına girmiş Bulunmaktayız. Bugün karşı karşıya bulunduğumuz durum bütün milli güçlerin milli ruhla milli cephede birleşilmesini zorunlu kılmaktadır. Milli ruhla birleşilecek yalnızca Büyük Birlik Partisi kalmıştır.



Bizler umutsuzluğun olduğu yerde umudumuzu kaybetmeden yürüyenleriz en büyük referansımız Muhsin Yazıcıoğlu dur. Türk milletinin sevgisine ve saygısına mazhar olmuş bir liderin kadrolarıyız bizlerde ebedi liderimizin ayak izlerine basarak yürüyen alnı açık olanların kurduğu Büyük Birlik Partisi kadrolarıyız ebedi siyasi liderimizin şahadet sürecinin ardından Büyük Birlik Partisi genel Başkanı seçilen Sayın Genel Başkanımız yalçın Topçu da ebedi liderimiz merhum Muhsin Yazıcıoğlu ile yıllarca beraber siyaset yapmış, iyi gününde de kötü gününde de yanından hiç ayrılmamış çizgisinde yürümüş ve yürümeye devam eden devlet terbiyesi almış çilekeş Türk milletinin sorunlarını bilen bu sorunları çözebilecek, emperyalist güçlerin boyunduruğu altına girmeden Türkiye”yi yönetebilecek Anadolu”nun bağrından çıkmış şaibesiz elleri kire bulaşmamış bir insan.



Şimdiye kadar bütün siyasi partileri ve mevcut siyasi partilerin içinden ayrılarak ABD ve AB den icazet alıp parti kurarak bu ülkeyi ne hallere getirdiklerini gördünüz gelin artık övgüyle söz ettiğiniz dürüstlüğünden ve temizliğinden şüphe duymadığınız Büyük Birlik Partisi çatısı altında toplanalım Türkiye genelinde Partimize inanılmaz bir teveccüh var aziz milletimiz gidecek,güvenecek başka bir parti kalmadığını görmüştür akın, akın BBP saflarına katılmaktadırlar sizleri de 31 ekim cumartesi günü saat 14.00 da Serik akkoca düğün salonunda yapacağımız ilçe kongremize bekliyoruz







Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 56
Dün Tekil 1349
Bugün Tekil 144
Toplam Tekil 4073421
IP 3.133.79.70






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























15 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Asil yetimler anadan babadan de il, ilim ve ahlaktan yoksun olanlard r. (HZ. AL )


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.192 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu