BASIN BÜLTENİ EROĞLU-EIDE İLE GÖRÜŞECEK - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









BASIN BÜLTENİ EROĞLU-EIDE İLE GÖRÜŞECEK
Tarih: 21.11.2014 > Kaç kez okundu? 1728

Paylaş


Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri’nin Kıbrıs Özel Danışmanı Espen Barth Eide, Pazartesi günü Kıbrıs’a geliyor.

Kıbrıs’taki BM Barış Gücü Sözcülüğü’nden elde edilen bilgiye göre, Eide, Pazartesi akşamı geleceği Kıbrıs’ta yaklaşık 5 gün kalacak.

Eide’nin programı henüz kesinleşmedi ancak adada bulunduğu süre içinde liderler ve müzakerecilerle görüşmelerde bulunması bekleniyor.

Cumhurbaşkanlığı’ndan elde edilen bilgiye göre Eide, 26 Kasım Çarşamba günü saat 10.00’da Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nu ziyaret edip görüşecek.



DİNÇYÜREK, VEYSEL EROĞLU İLE KKTC’YE SU TEMİN PROJESİ’Nİ GÖRÜŞTÜ



Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hakan Dinçyürek, Türkiye’den KKTC’ye Su Temin Projesi’nin asrın projesi olarak adlandırıldığını, hem yaşam kalitesi, hem sosyo - ekonomik yapının güçlendirilmesi adına, tarımın güçlendirilip çeşitlendirilmesi adına çok büyük katkılar sağlayacak bir proje olduğunu belirtti.

Dinçyürek, Ankara’da Türkiye Cumhuriyeti Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile görüştü.

Türkiye Cumhuriyeti Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da, asrın projesi olarak adlandırılan KKTC Su Temin Projesi'nin maliyetinin yaklaşık 1,5 milyar lira olduğunu söyledi. Su ve ormancılıkla ilgili hususları görüşeceklerini aktaran Eroğlu, "Su gelince bu suyun sağlıklı bir şekilde hem içme kullanma suyu, hem de sulama suyu olarak dağıtımı için gerekeni yapacağız birlikte. En akıllıca yol neyse onu mutlaka birlikte bulacağız ve onu uygulamaya başlayacağız" değerlendirmesinde bulundu.



KKTC, BİRLEŞİK KRALLIK’TA TANITIM ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ



Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı, Birleşik Krallık’ta, Türk Hava Yolları ile işbirliğinde, “Road Show” adı altında tanıtım etkinliği düzenledi.

Bakanlıktan verilen bilgiye göre, Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı’nın katkıları ve Türk Hava Yolları’nın ulaşım sponsorluğunda organize edilen “Road Show”, 3 farklı merkezde gerçekleştirildi.

Tanıtım etkinliğinin ilk ayağı Edinbourg’ta, ikinci ayağı Belfast’da, son ayağı ise Dublin’de yapıldı.Road Show toplantılarında, yabancı tur operatörlerine, ülke turizm güzelliklerini tanıtan çeşitli özel ilgi turizmi broşürleri, genel turizm tanıtım broşürleri gibi tanıtım malzemeleri ve ipek böceği kozasından hazırlanan tablolar hediye edildi. Tanıtım etkinliği, bölgede aktif satış yapan seyahat acentelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 29
Dün Tekil 1505
Bugün Tekil 1940
Toplam Tekil 4076721
IP 3.145.74.54






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























16 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


T rk milletindenim diyen insanlar her eyden nce ve mutlaka T rk e konu mal d r.
(Mustafa Kemal ATAT RK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.096 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu