GÜNDEME UYGUN ÇEŞİTLEMELER - Prof. Dr. Salih ŞİMŞEK - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









GÜNDEME UYGUN ÇEŞİTLEMELER - Prof. Dr. Salih ŞİMŞEK
Tarih: 07.08.2014 > Kaç kez okundu? 1865

Paylaş


Bizim gibi 'saflar', olup bitenleri ‘zamanında’ fark edebilselerdi ne iyi olurdu...



Hitler’in, zamanında, bu Siyonistlerin kökünü niye kazımadığına üzülüyorum.



En iyisini siz bildiğinize göre, siz gösterecektiniz, diğerleri de TIPIŞ TIPIŞ ona vereceklerdi.



Usta! Desti kırıldı. Emanetin korunamadı. Kıranlar değilse bile ‘özür dileyen’ ben olayım!



Her şeyi iyi bilen bazıları bildiklerini okumaya devam etsinler... Biri sol elini, diğeri orta parmağını, diğeri arka ayağını göstererek seçim sathı mailine girin. Hayırlı seçimler...



Türkiye’de bir kesimin karanlık rüyası var… RTE, TAYYİP, AKPARTİ GENEL BAŞKANI ve BAŞBAKAN… Dünyadaki tüm kötülüklerin sebebi, EŞ-BAŞKAN olup, başka suçlu aramaya gerek yoktur! Hatta şu anda kullandığın Internet kesilse, kesin EŞ-BAŞKAN kesmiş olur! Korkular dağları sarmış… Allah hiç kimseyi, vehimlerle hemhâl etmesin ve fasit daire içine hapsetmesin.



Birileri, Ekmeleddin İhsanoğlu’nun ‘milletin adayı’ olduğunu ve başka hiç bir kimsenin(!) adayı olmadığını söylüyor. Büyük bir ilimizin Büyük Birlik Partisi Başkanı dostum, Ekmeleddin’in ‘Küresel Güçlerin Cumhurbaşkanı Adayı’ olduğu belirtiyor. Böyle söylemesine rağmen kendisinin oyu, İhsanoğlu'na... Cellâdına âşık olmak böyle bir şey olsa gerek!



Şu garip FACEBOOK sayesinde öyle şeylere ‘KOLİK’, meselâ ‘MESAJ-KOLİK’ olduk ki, sormayın! Hastalanıyoruz, acilen hastaneye kaldırılıyoruz, serum takıyorlar ve biz serumun bitmesini beklerken, serum takılı kolumuzu zorlayarak telefonumuzdan Facebook’a giriyor ve ‘acildeyim, bana serum taktılar, kendinize iyi bakın!’ diye mesaj yazıyoruz. Herhalde öte dünyaya gittiğimizde de bu dünyada kalanlara mesaj göndereceğiz. Olmaz demeyin, teknoloji bir gün bu işi de hallederse, o zaman görürsünüz!



Dün birbirlerini ‘FAŞİST’, diğeri diğerini ‘KATİL’, ‘KOMÜNİST’, ‘MAOİST’, ‘MARKSİST’, ‘LENİNİST’, ‘TROÇKİST, ‘STALİNCİ’ ve benzeri sıfatlarla nitelendiren, 40 yıl boyunca binlerce gencimizin katilleri, bugün kol kola girip bir ÇATI ADAY belirlemişler. Madem birleşmek bu kadar kolaydı da niye milleti yıllarca düşman kamplarına böldüler? Buldukları aday, kendilerinden biri olsa yine gam değil. İçlerinden 'namuslu' bir aday bile çıkaramayan, başka çevreden birini bulan liderler (!). Liderler siz çok yaşayın. Bu millete çok lazımsınız. Sizin gibi değerler dünyanın hiçbir yerinde bulunmaz! Bulduğunuz aday da milletin adayı imiş. Görecekler Hanya’yı Konya’yı... Bir daha temenni ediyorum, Muhalif liderler, siz çok yaşayın olur mu? Bu millete daha çok lâzım olacaksınız!



AK Parti üçüncü defa, %50 civarında oy alıp, güven tazeleyerek tekrar iktidar olunca, muhalifler AK Parti seçmenine uzun süre ‘KOYUN’ diye hitap ettiler. Bir süre sonra Cumhurbaşkanlığı gündeme geldi ve tüm muhalefet grubu, bir blok halinde (toplumun yaklaşık %50’si) bir ÇATI ADAY belirledi. Kendi içlerinde, kendi tabirleriyle ‘NAMUSLU’ bir aday bulamadıklarından, Ak Parti’nin bir süre önce şutladığı ‘namuslu’ bir aday bulmuşlar. Muhaliflerin temsilcisi KILIÇDAROĞLU, farkında olmadan bir konuşmasında ağzından kaçırdı: Sizler, TIPIŞ TIPIŞ gidip, bizim adaya oy vereceksiniz! Dedi. İşte bakın mesele şimdi anlaşıldı: Kendilerinin temsil ettiği seçmen kitlesi de meğer KOYUN’muş. Şimdi gelin de şu meşhur yazar George Orwell’i ve onun meşhur eseri ‘HAYVAN ÇİFTLİĞİ’ni birlikte anmayın! Ne oluyoruz yahu? Hepimiz, tüm toplumumuz HAYVANLAŞTI MI ne? Ya da birileri hep öyle mi görüyor?



Seçim sürecinin başından beri, uzaklardan da olsa bakıyorum da 10 Ağustos 2014 günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde 1. aday TAYYİP ERDOĞAN güçlü görünüyor. Bakın, eğer öyle olmasaydı, Muhalefet Cephesi’ni oluşturan mevcut 7 parti yetmez miydi? Demek ki 7 partinin ittifakı yetmemiş; Cephe 8'incisi de ortak muhalefet cephesine dâhil etmişler. Yani bu seçim çok orantısız bir seçim olacak… Bunu gören Sayın Devlet Bahçeli,"adil seçim ortamı yok" demiş bugün... Doğru… Ama ‘Adilliğin’ nasıl olacağını da bir tanımlasa idi bari... Be kardeşim, 8 parti ile 1 partinin yarışı ‘adil’ olur mu? Demokratik bir ülkede böyle garip ve ‘orantısız’ bir uygulama olur mu? Silahsız Filistinlilerin, son model silahlara sahip, TÜM ŞER GÜÇLERİN destekledikleri Siyonistlerle yaptıkları savaştaki NÜFUS VE SİLAH ORANTISIZLIĞI gibi… Bir taraftan 8 parti ve çok sayıda sivil toplum örgütü, diğer tarafta bir ReTeE ve partisi… Adalet bunun neresinde? Orantısız güç diye işte buna denir.



Hülâsa:

Mevla’m nasıl eylerse eyler, ama hep güzel eyler…

Az kaldı…

Görmek üzereyiz…





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 30
Dün Tekil 1388
Bugün Tekil 638
Toplam Tekil 4062028
IP 3.145.55.169






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























7 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


K rler ar s nda ayna satma, sa rlar ar s nda gazel atma.
(MEVLANA)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.287 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu