DEVLET BAHÇELİ “AYTAÇ DURAK BERAAT EDİYOR. SEN DE ADALETE GİT” - Seyhan ÖZDEMİR - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









DEVLET BAHÇELİ “AYTAÇ DURAK BERAAT EDİYOR. SEN DE ADALETE GİT” - Seyhan ÖZDEMİR
Tarih: 27.03.2014 > Kaç kez okundu? 2096

Paylaş


DEVLET BAHÇELİ “AYTAÇ DURAK ADALETSİZLİĞİN KURBANI EDİLMİŞTİR. AMA ADALETSİZLİĞİ YAPANLAR ADALETSİLİĞE AYAKLARINI BAĞLAMIŞTIR”





Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün Adana’da yaptığı açık hava toplantısında halkın oylarıyla 5.kez belediye başkanlığına seçilen Aytaç Durak’a yapılan zulme değinerek “Aytaç Durak adalketsizliğin kurbanı edilmiştir” dedi.

Bahçeli dünkü konuşmasında şuzları söyledi;

“Bir şahsiyet vardı 25 yıldan beri Adana’da büyükşehir belediye başkanı olarak hizmet etmiştir. 5. Döneminde Milliyetçi Hareket Paritisi’ni temsil etmiştir. MHP bu şahsiyeti hizmetlerinden dolayı bağrına basmıştır. Beraber seçime girilmiştir ve Adana ‘da ilk defa Büyükşehir Belediye Başkanlığı kazanılmıştır. Ancak bu kazanım bir çok kişileri rahatsız etmiştir. MHP’nin bu dirilişi bir çok çevre tarafından kabullenmek istenmemiştir ve kısa dönem içerisinde bazı dedikodular çıkartılmıştır. Bu dedikodular karşısında MHP ile AKP arasındaki fark hissedilecektir. Bu şahıs Aytaç Durak Beyefendi idi. Kendisine denmiştir ki Sn.Başkan beraberce yüründü ve adana önemli bir başarı sağlandı. Ama şimdi bazı dedikodular dolaşıyor. Bunlar ne derece doğrudur ne kadar yanlıştır bilmiyoruz. Onun için istifa edeceksin aklanıp paklanıp geldiğinde başımızın üstünde yeriniz olacaktır. Aradan geçen süre içinde bir çok sorgulamalar yapılmasına rağmen iftiralar yasal yönden ispat edilememiştir. Adana’nın vicdanında en az 17 Aralıktaki ayakkabı kutularıyla karşılaştırıldığında Aytaç Durak beraat etmiştir. Aytaç Durak adaletsizliğin kurbanı edilmiştir. Bugün ki siyasi iktidarın ortaya koymuş olduğu hizmetlerde iyi değerlendirildiği vakit acıma yoktur, adalet yoktur. Fırsat fırsat diye talan vardır. Fırsat fırsat vardır diye çalan vardır, ve şimdi Recep Tayyip Erdoğan sıkışmıştır;ama Adaletsizliği yapanlar ayaklarını dolamıştır. Haydi gel Recep Tayyip Erdoğan Adana’ya sizinle çalışan Aytaç Durak beraata doğru gidiyor. Sen de beraate git bakalım. Bu sebepten dolayı Adana başlattı fakat adalette yolu kesilmek istendiği yere artık adaletle buluşarak yürüyecek. Bu sebepten dolayı Tayyip Erdoğan 17 Aralık senin için yüz karası olmuştur”





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 25
Dün Tekil 1238
Bugün Tekil 432
Toplam Tekil 4064640
IP 3.17.79.60






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























9 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Saraylarda s remem da larda s rd m , Bin cihana de i mem u ks z T rkl m .
(H seyin Nihal ATSIZ)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.120 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu