Kerkük Türkmen Heyeti Bodrum’da… - Necdet SİVASLI - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









Kerkük Türkmen Heyeti Bodrum’da… - Necdet SİVASLI
Tarih: 07.09.2013 > Kaç kez okundu? 3338

Paylaş






Kerkük Türkmen heyeti Bodrum’da…







Kuzey Irak Kerkük şehrine bağlı Yeni Tisin Belediye Başkanı Necdet Akkoyunlu beraberindeki heyet ile birlikte Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun’u makamında ziyerat etti. Konuk ekip daha sonra ilk kez geldikleri Bodrum’un tarihi ve kültürel yerlerini gezdi.







KONACIK BELEDİYE BAŞKANI MEHMET TOSUN’UN



DAVETİ ÜZERİNE BODRUM’A GELEN TÜRKMEN HEYETİ



TARİHİ VE TURİSTİK YERLERİ GEZDİ







KERKÜK ŞEHRİNE BAĞLI TİSİN BELEDİYE BAŞKANI



NECDET AKKOYUNLU VE BERABERİNDEKİ HEYETİ



KABUL EDEN TOSUN “SİZLER UZAKTA DA OLSANIZ



BİZLERİN İÇİNDE VE KALBİNDESİNİZ”DEDİ











Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun’u, Irak’ın Kerkük şehrine bağlı Yeni Tisin Belediye Başkanı Necdet Şükrü Akkoyunlu ziyaret etti. Ziyarette çok duygusal anlar yaşandı. Kuzey Irak’ta çok zor günler geçiren Türkmenler’e yapılan zulümlerin de gündeme geldiği görüşmede Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, konuklarına “Sizler yalnız değilsiniz, bizlerin kalbindesiniz” dedi.







Konacık Belediyesi Meclis Salonu’nda samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Kerkük’lü Türkmen Heyeti Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun ile bir süre sohbet ettiler.







Türkmen heyeti olarak Bodrum’a ilk defa geldikleri için mutlu olduklarını ifade eden Kerkük Yeni Tisin Belediye Başkanı Necdet Akkoyunlu şunları söyledi:







“Türkmen heyeti olarak Bodrum’a ilk defa gelmek ve sizin gibi bir Belediye Başkanı ile tanışmak bizleri oldukça memnun etmiştir. Bizleri Bodrum Yarımadası’nda ağırladığınız ve tarihi yerleri görme imkanı sağladığınız için başta Konacık Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tosun’a ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.”







Bodrum Yarımadası’nın, Dünya’nın en önemli turizm merkezlerinden birisi olduğunu söyleyen Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Türkmen Şehri’nden Bodrum Yarımadası’na ve Konacık’a ziyarete gelen Başkan Necdet Akkoyunlu ile beraberindekilere hoş geldiniz diyerek, şöyle devam etti:







“Türkmen şehrinden Bodrum Yarımadamıza ve Konacık Beldemize hoş geldiniz. Her ne kadar coğrafya olarak uzak olsak da şunu bilmenizi isterim ki, Bodrum Yarımadası gibi Dünya’nın en önemli turizm merkezlerinden birisindeyiz şuanda ve buradaki insanlarımızın da kalpleri sizlerle birlikte atıyor. Orada yalnız değilsiniz. Sizleri çok seviyoruz. Bodrum Yarımadası coğrafyası, iklimi, tarihi ve kültürel değerleri olarak Dünya’nın en önemli turizm merkezlerinden bir tanesi. Hakikaten Dünya’dan tatil yapmak &uu ml;zere insanlarımızın son dönemlerde daha çok tercih ettikleri bir yer. Sizleri de Bodrum Yarımadamızda ağırlamaktan dolayı son derece çok mutluyuz.”







Ziyarette Kerkük Yeni Tisin Belediye Başkanı Necdet Akkoyunlu, Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun’a plaket takdim etti. Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun ise, Başkan Necdet Akkoyunlu’ya bağımsızlığımızın sembolü Türk Bayrağı ve Konacık Belediyesi özel logolu kahve fincanı hediye etti.







Ziyaret sonunda Yeni Tisin Belediye Başkanı Necdet Akkoyunlu ve beraberindekiler, Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.







Kerkük Yeni Tisin Belediye Başkanı Necdet Akkoyunlu ve beraberindekiler daha sonra sırayla Pedasa Antik Kenti’ni ve Bodrum Kalesi’ni ziyaret ettiler.



e.mail: necdetes@mynet.com





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 27
Dün Tekil 1238
Bugün Tekil 1009
Toplam Tekil 4065216
IP 3.147.73.35






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























9 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Saraylarda s remem da larda s rd m , Bin cihana de i mem u ks z T rkl m .
(H seyin Nihal ATSIZ)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.502 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu