“Başbakan Erdoğan haine dost, Türk’e düşman haline geldi…” - Necdet SİVASLI - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









“Başbakan Erdoğan haine dost, Türk’e düşman haline geldi…” - Necdet SİVASLI
Tarih: 29.06.2013 > Kaç kez okundu? 2295

Paylaş


MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, yaptığı yazılı açıklamada, bugünkü AKP Hükümeti tarafından PKK’ya verilen tavizler nedeni ile Türklüğün yok edilmeye çalışıldığını söylüyor. Korkmaz “Başbakan Erdoğan haine dost, Türk’e düşman haline geldi” diyerek tepkisini vurgulamaya çalışıyor.











KORKMAZ “IRAK’TA VE SURİYE’DE TÜRKMENLER,



ÇİN’DE UYGURLARA KATLİAMLAR YAPILIYOR, AKP



HÜKÜMETİNDEN ÇIK ÇIKMIYOR” DEDİ.







MHP MUĞLA İL BAŞKANI MEHMET KORKMAZ, BUGÜNKÜ



AKP HÜKÜMETİ DÖNEMİNDE TÜRK OLMANIN NEREDEYSE SUÇ HALİNE



GELDİĞİNİ İFADE ETTİ















MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, son olayları değerlendirdi ve özellikle Kerkük’te Türkmenlere, Suriye’de Suriyeli Türkmenlere ve Çin’de Uygur Türkleri’ne karşı girişilen katliamların Türk soyuna karşı bir insanlık sucu olduğunu söyleyip “Başbakan Erdoğan, suskunluğu ile haine dost, Türk’e düşman haline geldi” dedi.



Irak’ta son haftalarda Türkmenlere yönelik işlenen cinayetler ve Türk düşmanı Barzani’nin oyunlarına dikkat çeken Korkmaz “Kerkük bir Türk kenti olmasına rağmen, burada işlenen cinayetler, zorla göçe zorlamalar, tehdit ve korku imparatorluğuna karşı Başbakan bugüne kadar sesini çıkarmamıştır. Türklerin her tarafta katliamlara kurban gitmesi adeta seyrediliyor. Suriyeli Türkmenler de Esad’ın acımasızlığı karşısında erimektedirler. Çin zulmü Uygur Türkleri’ni sindirmekte, zulme k arşı çıkanlar infaz edilmekte ya da cezaevlerine tıkılmaktadır. Başbakan, Türklere sahip çıkmıyor. Ancak, aynı Başbakan hain PKK’lılarla kol kola girmekte, hainlere sahip çıkmakta ve Türklüğü ikinci sınıf haline getirmektedir”demiştir.



MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, PKK’lıların çekilmesi konusuna da değinerek şunları söylemiştir:



“Başbakan kendisi itiraf etti, PKK’lıların ancak % 15’inin çekildiğini söyledi. Bu hainler, oyun oynuyor. Türk’e düşman, hainlere dost olan Başbakan, hala bu oyunu görmüyor. PKK’lılar hiçbir zaman çekilmezler, çekilseler bile yine istedikleri anda silahları ile birlikte gelirler. Artık bu oyun bozulmalı, özümüze dönülmelidir.”







e.mail: necdetes@mynet.com





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 56
Dün Tekil 1349
Bugün Tekil 380
Toplam Tekil 4073657
IP 52.15.63.145






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























15 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Asil yetimler anadan babadan de il, ilim ve ahlaktan yoksun olanlard r. (HZ. AL )


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.120 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu