GEZİ PARKI VE HİTAPTA EDEBİ AŞMAK! - Prof. Dr. Salih ŞİMŞEK - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









GEZİ PARKI VE HİTAPTA EDEBİ AŞMAK! - Prof. Dr. Salih ŞİMŞEK
Tarih: 17.06.2013 > Kaç kez okundu? 2494

Paylaş


Son günlerin meşhur ‘GEZİ PARKI’ vesilesiyle FACEBOOK ve TWITTER denilen ‘sosyal paylaşım’ sitelerinde her şey toz duman…



Bu ‘sanal’ dünyanın ‘gerçek’ insanlarının bir kısmı, fikirlerini ‘adam’ gibi söyleyip ifade ederlerken, büyük bir kısmı, belki de haklılıklarını örten ölçüde, fevri hareket ve söz yarışındalar. Birilerine küfrederek, hakaret ederek ve söverek insanlar ‘haklı’ olduklarını ispatlayamazlar. Hatta ‘haklı’ olanlar ‘haksız’ duruma bile düşebilirler.



Küfretmek, bir acizliğin ve çaresizliğin bir ifadesidir.



Kendilerini ‘adam’ gibi ifade edemeyenler, ancak küfrederler ve el kol hareketi yaparlar.



Bilinmelidir ki temiz ve güzel fikirler, çirkef, kötü ve argo ifadelerle ve hakaretlerle dillendiremezler.



Bakın sizlere, o ‘sanal’ dünyadan ‘gerçek’ kişilerin serdettikleri edep timsali(!) seçme fikirler (!) görüşler kavgasına özel örnekler:



* Yırtık condom mahsulü pezevenk...



* İpini koparan oraya gelmiş. Ne olacak.



* Bizim inanan salaklar da onların yanında…



* İktidara oy veren yüzde ellilik hainler nasılsınız?



* Türk milleti daha uyuyor uyanamadı tatlı uykudan, reziller!



* … Admin gelirsem yanına, ananın .mına koyarım, ..ktirgit ..ospu çocuğu!!!



* Ülkenin polislerinin fotoğraflarına yazılan yorum: hahhahah koyunlara bak ya!



* .rospu çocuğunun boynundakini görmüyor musun? Bilip bilmeden foto paylaşmayın ayıp size...



* Çok canımız yandı, ama tüm varlığım feda olsun, itlere meydanı bırakmayacağız.



* Peki, nerde bu ülkenin asıl evlatları? Demek ki bu eylem hep kanı bozukların organizesiymiş.



* AKP mitinginde MHP bayrağı açanlar; başbakan fahişeleri övse, ben zaten o. çocuğuyum diyecek, 3–5 şerefsizden başkası değildir.



* Türk milleti, bomba tepelerine inecek, sadece sabrediyor galeyana gelmiyor, bu itler, sadece ürüdüğü için susuyoruz, sabırlıdır Türk milleti.



* Yüzde elli oy alsa da, AKP vatan hainidir. Bunu ispatlamak Allah'a ve millete karşı görevimizdir. (Halkın yüzde ellisi vatan haini anlamına geliyor!)



* AK Parti karşıtları, AKP’liler için, yüzde ellilik ‘koyun sürüsü’, diyor. Karşı taraf da kalan yüzde ellisi için ‘it sürüsü’ diyor… Bu milletin tamamı ‘hayvan’ mı? Hiç ‘insan’ yok mu beya? Neyin kavgası veriliyor?



* İyi yapmış polis!! Ben bu sinirle atom bombası atardım yeter be....!!! İnsanı dinden imandan çıkarmayın.! Saman kafalı dümbükler hala anlamıyor musunuz oyunu? Yine sabır diyorum tövbe estağfurullah tövbe Allahım.



* Her şey var... İşporta pazarı gibi yalanlar... Çin malları kadar da salakça... En son hırsızları doktor diye birbirlerine yutturdular ya... Ya çok çoook salaklar ya da çok çoook art niyetli hainler… Başka bir olasılığı yok çünkü.



* Bi Daha Bi Daha Haydi Bi Daha... Bu milleti yeniden bi daha Ak Partili yapan asalaklara inata Bi Daha, Biçok kezz Daha AK PARTİ... Vatanını milletini satttıgını bilen bilmeyen salaklara inat, Hadi Bi Daha AK PARTİ...



Güzel ülkemizin güzel insanlarının tepkilerini ne güzel ifadelerle gösterdikleri işte böyle…



Bir başkadır benim memleketim.



Bir başkadır benim halkım.



Bir başkadır benim milletim.



Bir başka örneği yoktur dünyada onların.





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 41
Dün Tekil 1947
Bugün Tekil 8
Toplam Tekil 4076737
IP 18.218.172.249






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























17 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Tanr nasip eder, mr m vefa ederse; Musul, Kerk k ve Adalar geri alaca m. Selanik de dahil Bat Trakya'y T rkiye hudutlar i ine kataca m.
(Mustafa Kemal ATAT RK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.192 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu