Adalet anlayışı var - Zeynure İsa - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









Adalet anlayışı var - Zeynure İsa
Tarih: 11.09.2009 > Kaç kez okundu? 3172

Paylaş


Adalet anlayışı var





Türkiye’nin Devlet Bakanı Sayın Zafer Çağlayan ve beraberindeki heyet için Çin gümrük polislerinin saygısızlığını esefle kınıyoruz.

72 milyon Türk halkı ve liderlerinin hep doğrunun, haklının, ezilenin yanında yer aldığını görüyoruz.

Olaylar duyulduğu an Sayın Onur Övmen, Sayın Devlet Bahçeli, Ahmet Endican ve Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Çin’in Uygurlara yaptığı soykırımını kınadı.

Allah’tan başka kimseden korkmayan 72 milyon halk ve onun başbakanı “soykırıma” “soykırım” dediler. Çin’den başka beş buçuk milyar insanın hem soykırıma, soykırım diyeceğine, hem de Çin’e karşı tedbir geliştireceğine, cezalandıracağına inanıyoruz.

Çin’in soykırımını lanetleyen Macaristan, İran gibi çok sayıdaki ülkelere teşekkür ediyoruz.

Nikson Kızıl Çin’e yola çıkmak üzereyken Amerikan alimleri; “Değişik bir ülkeye gidiyorsunuz. Çinliler hiç de insanı insan yerine koymazlar, ya yalaklık yapıp göklere çıkartırlar, ya da horlayıp azarlayıp, yerin dibine batırırlar….” demişti.

Çinliler insan eti yemekten tut, bir sürü konularda dünya insanlarından farklıdırlar.

Çinliler, demokrasi isteyen kendi Çinli öğrencisinden 4 bini Tianmin’de tanklar ile ezerek kıyma yaptı.

Kıymayı kazma kürekle kamyona yükleyip, gömülecek yerlere taşıdı. Üstelik bu yaptığının, hata olduğunu bildiği yok… İşte o, Çinlilerden demokrasi isteyenler var… Kelin yağı olsa, kendi başına sürmez mi? (Merhem yapmaz mı?)

Allah’tan başkasından korkusu yok. Anadolu Türkleri uluslararası birçok meselelerde hep adil davranmışlardır.

İspanyol Yahudilerinden 5 bin kişiyi Osmanlı padişahı bağrına basıp ölümden kurtarmıştır.

Çeçenler, Ruslar tarafından öldürülürken, onların insani haklarını savunmaya çalışmıştır Türk halkı.

Irak’ta esirlere insanlık dışı aşağılama uygulama yapıldığında, Türk Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tepki göstermiştir. Ki, o zaman Arapların ne kralı ne çobanı henüz tepki göstermemiştir.

Çinlilerin Türk düşmanlığında oynamadığı rezil oyun kalmadı… Hepsini anormal şekilde oynadı.

Kızını ipeklerini hediye etmeden, kardeşi kardeşe düşürmeden başlayıp… bugünlerde bütün Dünya Türklerinin ve Avrupalıların Ata mekânı Doğu Türkistan’da, Uygur Türklerini soykırım yapması… sayısı kum gibi Çin askerlerini Doğu Türkistan’a doldurması, masum Uygur Türklerinin oğlanlarına kısırlaştırma iğneleri vurmaları, Uygur kızlarını Çin bölgesine mecburen götürerek seks kölesi yapmaları…. kanalizasyonun demir kapaklarını açarak, ölü-diri Uygur çocuklarını kanalizasyona atmalar…

Yakın ki 100 yılda katledilen Uygur Türkleri sayısı 35 milyondur.

Ey dünya alem, buna soykırım demeyip, neye soykırım diyeceksiniz?..

Dünyanın en büyük teşkilatı Birleşmiş Milletler Konsey üyeliğinde, soykırım suçlusu, kan içer katil Çin 1/5 olup, oturmaya devam edecek mi?..

Dünya adaletini, Çin’in bu kadar çiğnemesine 7 milyar insan seyirci kalacak mı? Eğer seyirci kalırsa, bugün Uygur’un başına gelen yarın başkasının başına gelmez mi?

Birleşmiş Milletler Teşkilatı’nın Çin’i aralarından ayıklamaya, cezalandırmaya gücü yetecek mi?..

Derhal NATO’yu Doğu Türkistan’a (Uyguristan’a) göndererek, soykırımı durdurabilir mi?.. Ya da hem suçlu, hem güçlü, hem hilekar, hem yalancı Çin’in hokus-pokus oyununa teslim olarak Uygur Türklerinin yeryüzünden silinmesini seyredecek mi?

Biz inanıyoruz ki, insanlık henüz ölmedi. Çin zalimlerinin başka bütün insaniyet kalbinde adalet anlayışı var… 08.09.2009

Zeynure İsa

Adres:

Çelebidere Yokuşu Sok.

Selçuk Apt. No: 6 Yeniköy - İstanbul

Tel (Ev) : (0212) 223 65 82 Gsm: 0536 579 45 85







Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 70
Dün Tekil 1947
Bugün Tekil 513
Toplam Tekil 4077241
IP 3.15.221.136






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























17 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Tanr nasip eder, mr m vefa ederse; Musul, Kerk k ve Adalar geri alaca m. Selanik de dahil Bat Trakya'y T rkiye hudutlar i ine kataca m.
(Mustafa Kemal ATAT RK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.287 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu