PEDASA TARİH, KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ YAPILDI - Necdet SİVASLI - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









PEDASA TARİH, KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ YAPILDI - Necdet SİVASLI
Tarih: 01.05.2013 > Kaç kez okundu? 2478

Paylaş










KONACIK BELEDİYESİ TARAFINDAN



DÜZENLENEN FESTİVALE FUNDA ARAR



ŞARKILARI DAMGASINI VURDU…







Bodrum’un Konacık Beldesi’nde her yıl geleneksel hale getirilerek düzenlenen Pedasa Tarih, Kültür ve Sanat Festivali, bu yıl da beklenenin üzerinde başarılı bir organizasyonla gerçekleştirildi. Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun’un yoğun çalışmaları ile her yıl daha da markalaşan ve uluslar arası boyut kazanan festival, sadece Konacıklılar tarafından değil, Bodrum, hatta Muğla’nın birçok yerinden Konacık’a akın akın gelen izleyicilere unutulmaz etkinlikler ve görüntüler sergiledi.







Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, beldede sadece belediyecilik alanında değil, sosyal alandaki başarılı çalışmaları ile de tanınıyor. Tosun, çalışmaları, etkinliklerdeki başarıları ile sadece Konacık’lıları değil, tüm Bodrum’u kucaklıyor. Konacık’ı kısa zaman içinde Bodrum’un en geli� �en, en sevilen ve örnek gösterilen bir beldesi haline getiren Mehmet Tosun’u Bodrumlular Bodrum Belediye Başkanlığına da en yakın aday olarak gösteriyor.







Konacık Belediyesince düzenlenen 5. Uluslararası Pedasa Tarih, Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamının ikinci gününde Ünlü Sanatçı Funda Arar da sahne alarak, Bodrum halkına unutulmaz bir konser verdi. Funda Arar, yeni ve eski şarkıları ile birlikte izleyenlere müzik ziyafeti çekti.







Konacık Belediyesi Halı Saha Üstü Etkinlik Alanında düzenlenen Funda Arar konserini; Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Keskin, Bodrum İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hakan Demirörs, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün, Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Mumcular Belediye Başkanı Birol Aydın, MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran, Hakim ve Savcılar, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Danacı, Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aytekin Çanakçı, Konacık Pedasa Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Dilek Nergiz, siyasi parti belde başkanları, çok sayıda davetli ve yaklaşık 15 bin kişi ilgiyle izledi.







Konser öncesinde, sahne alan Grup Fesleğen’in arkasından Konacık Belediyesi El Sanatları Merkezi’nde beldedeki kadınların yaptıkları ve Bodrum’un yöresel kıyafetlerinden oluşan Temel Devren defilesi yapıldı. Defilede yaklaşık 30 amatör manken birbirinden çeşitli devrenleri sergiledi.







Daha sonra ünlü sanatçı Funda Arar sahneye çıktı. Arar, sevilen hareketli ve slov şarkılarından örnekler sundu. Arar'ın eski ve yeni şarkılarına konser alanını dolduran binlerce kişi hep bir ağızdan eşlik etti.







Konser arasında sanatçıya çiçek taktim eden Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, belediyenin internet sitesinde ve cep mesajı yoluyla yaptıkları anket sonucunda belde halkının Funda Arar'ı tercih ettiğini ve kendilerini ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.







Ünlü sanatçı Funda Arar ise, Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun’a ve kendisini dinlemeye gelen misafirlere teşekkür ederek, konserine devam etti.







Yaklaşık 2 saat sahnede kalan sanatçı Funda Arar, eski ve yeni şarkılarını kendisi dinleyen yaklaşık 15 bin kişi ile birlikte söyledi.







Konser, 10. Yıl Marşı ve havai fişek gösterileri ile sona erdi.







e.mail: necdetes@mynet.com





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 44
Dün Tekil 1505
Bugün Tekil 1595
Toplam Tekil 4076377
IP 18.118.200.136






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























16 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


T rk milletindenim diyen insanlar her eyden nce ve mutlaka T rk e konu mal d r.
(Mustafa Kemal ATAT RK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.192 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu