... ve, Bir avuç Vatan haini, TÜRK milletine akıl vermek üzere görevlendirilir... - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









... ve, Bir avuç Vatan haini, TÜRK milletine akıl vermek üzere görevlendirilir...
Tarih: 21.04.2013 > Kaç kez okundu? 2540

Paylaş




... ve, Bir avuç Vatan haini, TÜRK milletine akıl vermek üzere görevlendirilir...





"63 akıl fukarası"nın içinde bakınız kimler var: ermeni ethem mahçupyan, ermenilerden özür dilemek için kampanya başlatan prof. dr. baskın oran...



"63 akıl fukarası" gittiği her bölgede tepki gördü, saçma sapan projenin mimarları ise yandaş medyaya talimat verdi: akıl fukaralarına gösterilen tepkileri yayımlamayın, haber yapmayın...



AKİL ADAMLAR... :) biz akılsızız ya, bu akiller bize akıl vermeye geliyorlar, ha-ha-ha



TÜRK Milletiyle dalga geçiyorlar akılları sıra. Peki Ülkemizin kurucusu ne demişti? "TÜRK Milleti Zekidir, TÜRK Milleti çalışkandır!". Bunlar ise TÜRK Milletini sahipsiz gördüler her halde, bu yüzden 63 AKİL ADAM TÜRK Milletine akıl verecekmiş :-)



Milleti önce muhtaç duruma düşürüp, sonra millete kömür-makarna dağıtarak oy toplamayı marifet sananlar, şimdilerde de patates ve bağırsaktan çekilmiş kıyma ile milleti kandırmaya çalışıyorlar. Birkaç zavallının ellerine para tutuşturup, boş meydanları doldurmaya çalışyorsunuz, Bir de dünkü meydana baktınız mı? İZMİR den bahsediyorum, sizin, "3-5 çapulcu" diye hakaret ettiğiniz bu halk, TÜRK MİLLETİ, dün size meydanda gözdağı verdi, en az 1,5 milyon kişinin meydanlara döküldüğü bakıyorum gözünüzü çok korkuttu. Bu yüzden, MHP'ni kapattırmak için satın aldığınız densiz gazeteciler vasıtasıyla MİLLİYETÇİ kesime dört koldan saldırıyorsunuz.



ULAN, Siz bu milletin Milliyetçilerine, Vatanseverlerine mi "çapulcu" dersiniz? Milliyetçilik ve Vatanını sevmek ne zamandan çapulculuk oldu? Milliyetçi olmayan toplumların kalkınamayacğını bilmiyor musunuz yoksa? Ülke topraklarını satmaya ne ad koyalım peki? Ülkede satılmadık kurum bırakmadınız. Bütün stratejik kurumları ecnebi ve TÜRK düşmanlarına satmayı babayiğitlik mi sanıyorsunuz yoksa? Tapu Kadastro Kayıtları, son 10 yılda Türkiye Topraklarının %10 unu ecnebilere satıldığını teyit ederken siz bu cesareti nerden alabiliyorsunuz?



Türk Milliyetçilerini ayaklarınızın altına alacakmışsınız. Siz kimsiniz be..



TÜRK'e kefen biçenin ölümünün korkunç olacağını sanırım halen bilmiyorsunuz.



ANAYASA'da net olarak çizgilerle belirlenmiş Kurucu Milletin TÜRK olduğu bir ülkede, TÜRK'e saldırmayı moda haline getidiniz. Atatürk'e kafir deyip, sövmeyi alışkanlık edindiniz. ULAN, o sövdüğünüz ATATÜRK var ya, o olmasaydı, şimdi TÜRKİYE olmazdı, biliyor musunuz?! ve, siz bu ülkede Mümin insanların oylarını alarak işbaşına geldiğinizi iddia ediyorsunuz ki, İSLAM dininde VATAN sevgisi ve şehitlik kavramlarını her halde kıt aklınızla okuyamadınız. Peki, VATAN olmasaydı, nerede ibadet edecektiniz? Bu millete akılsız diyerek, millete akıl veremeyeceğinizi de öğreneceksiniz. Bu millet size akıl verir.



Kanser hastası Üniversite öğrencisine dilenci muamelesi yapmak mı sizin Vatanseverliğiniz? Osmanlıymışsınız ya, Osmanlı'da böyle kepazelikler mi vard? Milletine "ananı da al git!" demek, Millete hakaret etmek mi Osmanlı felsefesi? Siz önce gidin bir Osmanlı Tarihini okuyun, sonra, adaletten bahsedin.



40 bin kişinin katil teröristle masaya oturmakla, IMF'ye borcumuz bitti diyerek, Teröristi darağacından kurtarıp, sonra bunu MHP'nin boynuna atmayı mı siyaset zannediyorsunuz siz?



Bu ülkede MHP ve ülkücüler olmasaydı siz bu ülkeyi 5 dakikada satardınız...



Şimdi ise ülkeyi satmanızın önündeki engeli, TÜRK MİLLİYETÇİLERİNİ, ÜLKÜCÜLERİ, VATANSEVERLERİ, ÜLKESİ uğruna canını feda eden şehitleri, şehit ailelerini sindirmeye çalışıyorsunuz.



Sonra da TV lere çıkıp zangır zongur Muhalefet bize iftira atıyor, olmayanları uyduruyor diye masum numarası yapmayı marifet bildiniz.



Gözümüzle gördüğümüze, kulağımızla işittiğimize mi inanalım, yoksa sizin uydurmalarınıza mı?



Pek yakında, bu aşağıladığınız ve hor gördüğünüz TÜRK Milleti size gerekli cevabı verecektir.





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 40
Dün Tekil 1349
Bugün Tekil 1282
Toplam Tekil 4074558
IP 18.117.107.90






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























15 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Asil yetimler anadan babadan de il, ilim ve ahlaktan yoksun olanlard r. (HZ. AL )


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.692 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu