PEHLİVANOĞLU PAMUKOVA’DA... - Av. Özcan PEHLİVANOĞLU - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









PEHLİVANOĞLU PAMUKOVA’DA... - Av. Özcan PEHLİVANOĞLU
Tarih: 07.04.2013 > Kaç kez okundu? 2365

Paylaş


Pamukova Eskiyayla Rumeli Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin konuğu olarak 8 Nisan günü Pamukova ya gelecek olan Pehlivanoğlu Dernek tarafından düzenlenen fotoğraf sergisinin açılışından sonra Belediye Atatürk Kültür Merkezinde “100. Yılında Balkan Savaşları” adlı konferans verecek.

Rumeli Balkan Stratejik Araştırmalar Merkezi (RUBASAM) ile aynı zamanda MHP MYK üyesi olan Özcan Pehlivanoğlu nun konferansı halka açık olup, tüm vatandaşlarda izleyebilecekler.

8 Nisan Pazartesi günü saat 14.00 da Pamukova Belediyesinin de katkılarıyla Derneğin çalışması sonucu ilk defa ilçede yapılacak olan Fotoğraf Sergisine Sakarya Valisi Mustafa Büyük ün de katılması bekleniyor.

Dernek başkanı Mehmet Yavuz “İlçemizde 2004 yılında kurulan, derneğimize yakışır bir kültür etkinliği yapmak için yönetim olarak karar aldık. Büyüklerimizin 126 yıl önce gelip yerleştiği Eskiyayla da yaşam içinde bulunduğumuz Pamukova ilçesinde etkilendiğimiz ve etkilediğimiz, yeri geldiğinde sevinçlerimizi, üzüntülerimizi paylaştığımız yakın çevremizi fotoğraflarla çevremizdeki görüntüleri paylaşmayı düşündük ve fotoğraflarla anlatmaya karar verdik.” dedi.

“Devletine, milletine bağlı insanlarımızın böyle bir ekinlikle bir araya gelmesi kültür etkinliği ile dahada bir birlerini anlamalarını sağlamak için “Yaşadığımız Doğal Çevre” adlı etkinlikte buluşturmak istedik.” diyen başkan

“Balkanlardan gelen devletine, milletine bağlı bizlerinde tarihte unutamadığımız Balkan Savaşlarında uğradığımız soykırımı nedeniyle çektiklerimizi paylaşmak adına değerli araştırmacı ve yazarımız olan Av. Özcan Pehlivanoğlunu da davet ettik. Kendileri bizleri kırmadı ve sergi açılışımız olan 8 Nisanda ilçemize gelerek konferans verecekler.

Sergi açılışımızdan sonra saat: 16.00 da Pamukova Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi 1. katında tüm halkmıza açık olarak verilecek konferansa herkesi bekliyoruz” dedi.

Günle ilgili program şöyle:

8 Nisan Saat: 14.00 da sergi açılışı.

Günle ilgili konuşmalar.

Serginin gezilmesi.

Saat: 16.00 ile 18.00 arası. Özcan Pehlivanoğlu nun konferansı.

Sergi 8-9-10-11-12 nisan tarihleri mesai saatleri içinde herkese açık olacak.

















Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 45
Dün Tekil 1947
Bugün Tekil 632
Toplam Tekil 4077360
IP 3.141.244.153






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























17 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Tanr nasip eder, mr m vefa ederse; Musul, Kerk k ve Adalar geri alaca m. Selanik de dahil Bat Trakya'y T rkiye hudutlar i ine kataca m.
(Mustafa Kemal ATAT RK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.096 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu