MHP'Lİ BAŞARAN “BODRUM’U AYAĞA KALDIRACAĞIZ…” - Necdet SİVASLI - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









MHP'Lİ BAŞARAN “BODRUM’U AYAĞA KALDIRACAĞIZ…” - Necdet SİVASLI
Tarih: 10.03.2013 > Kaç kez okundu? 2439

Paylaş


BAŞKENT GÜNLÜĞÜ / NECDET SİVASLI



e.mail: necdetes@mynet.com



MHP'Lİ BAŞARAN “BODRUM’U



AYAĞA KALDIRACAĞIZ…”



Bir yıl sonra yapılacak yerel seçimlere en hızlı şekilde hazırlanan yerlerden biri de, turizmin kalbi olarak nitelenen Bodrum’u gösterebiliriz. Hemen hemen bütün siyasi partilerin çıkaracakları adaylarla Bodrum’u kazanma mücadelesinin oldukça çekişmeli, hararetli ve heyecanlı geçeceğini şimdiden söyleyebiliriz. Bu yarışta, MHP kana dının son derece iddialı oluşu, Bodrum için yeni projeler üretmeye başlaması, çıkaracağı aday ile de ipi göğüsleyeceği ifade ediliyor.



MHP’yi Bodrum’da bugüne kadar yaptığı çalışmalarla ayağa kaldıran İlçe Başkanı Asım Başaran ile Bodrum’un geleceğini konuştuk. Başaran “Partimizi her seçimde ayağa kaldırdık, bu başarımızı önümüzdeki yerel seçimde de göstererek, bu kez Bodrum’u ayağa kaldıracağız” diyor. Bodrum’un geleceğinin de ipotek edildiğine vurgu yapıyor “Bodrum’un geleceği bankalara ipotek edilerek göz boyamaya yönelik hamlelerle Bodrum’a büyük zararlar veriliyor” diyerek bir başka önemli konuya dikkatleri çekiyor.



BODRUM SEÇMENİNİN TERCİHİ



Kazanmanın ilk koşulu iddialı olmak, iddianın hedefe ulaşmasını sağlamak için de çalışmak proje üretmek gerekiyor. Şimdi MHP cephesinde bütün bunları görebiliyoruz. Zaten MHP Bodrum İlçe Başkanı Asın Başaran da bu konudaki iddialarını ortaya koyuyor, Bodrum Belediye Başkanlığı seçimini kazanmak için her türlü kadroya ve donanıma sahip olduklarının altını çiziyor.



Kısa bir anımsatma yapalım. Bodrum, 1984 yerel seçimlerinden günümüzü kadar belediye başkanlıklarını ANAP, SHP, CHP ve DYP gibi adaylarla yönetildi. Bugünkü siyasi tabloya baktığımızda bu partiler arasında MHP’yi göremiyoruz. Asım Başaran da bu noktaya dikkat çekiyor, “Bu tablo, Bodrum seçmenini n tek partiye şartlanmadığı gerçeğini gösteriyor. Şimdi sıranın MHP’ye geldiğini söylemek istiyorum” diyor. MHP İlçe Başkanı Başaran “Yerel seçimlerde kentin kaderini belirleyecek olan Bodrumlular, (Hangi parti kazanacak?) tartışmasına odaklanmak yerine ( Kim Belediye Başkanı olacak?)sorusuna cevap arayacaktır. Bodrum için Belediye Başkanlığına kimin geleceği ve o koltuğu layığı ile kimin yönetebileceğini ve kim hakkını verip Bodrum’u hak ettiği yere taşıyabileceğinin hesabını yapacaktır” diyor.



“ÇAĞI KUCAKLAYACAĞIZ”



Şimdi dilerseniz MHP Bodrum İlçe Başkanı Asın Başaran’ı dinleyelim:



“ Siyasi kaygılardan uzak, sadece Bodrum ve Bodrum halkına hizmet etmek amacı ile Bodrum’un kendi siyasi kültürünün gereği olarak problemlerini tartışabilecek ve ortak akıl ile belirlenmiş projelerle çağı kucaklayabilecek birikime sahip kadrolarımız vardır. Partimizde oluşturduğumuz heyetlerle Bodrum’un temel sorunlarını aşacak projeler geliştiriyoruz. Bu alanda Türkiye’nin önemli üniversitelerinden bilimsel destek alarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Temel sorunların yanında Bodrum için prestij projeleri de hazırlayıp, dünya kenti yapma iddialarımızı hayata geçireceğiz. Çağı kucaklayacağız. Hedefimiz, ekonomik, sosyal, kültürel ve turizm alanında örnek, öncü ve örnek bir kent inşa etmektir. Parti olarak da diğer siyasi partilere örnek olacak adımlar atacağız. Olan ile yetinmeyeceğiz, olması gerekenleri planlayıp, hayata geçireceğiz.



Asım Başaran dolu mu dolu, heyecanlı mı heyecanlı. Adeta kadroları ile kendilerini Bodrum’a adamışlar. Konuşmalarından bunu hemen sezinleyebiliyoruz. Özellikle “İddia ediyoruz, Bodrum’u ayağa kaldıracağız” derken, o yüzündeki heyecanı, coşkuyu burada satırlara dökmekle anlatmak mümkün değil. Söylemlerinde hep “Biz” kelimesini kullanıyor. Bu işlerin kadro işi olduğunu, birlik ve bütünlükle sağlanabileceğinin de inceden mesajlarını vermeye çalışıyor.



“KENTİN ÖNÜNDE ENGELLER VAR”



MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran, Bodrum’un önünde engellerin olduğunu, Bodrumluların AKP’ye mahkûm, CHP’ye mecbur olmadıklarını, önümüzdeki seçimde Bodrum’luların bu engelleri ortadan kaldırmaya hazırlandıklarını belirtip, şunları söylüyor:



“Kentin önünde engeller vardır. MHP olarak bu engelleri kaldırdığımızda çağ ile buluşacak, kültürel birikime ve çağları aşacak imkân ve potansiyele sahip bulunduğumuz anlaşılacaktır. Bodrum’un anlatacak ve anlatılacak bir hikâyesi vardır. Kısır çekişmelerden yorulan Bodrum’u ayağa kaldırarak yeni ufuklarla buluşturma mücadelesi içerisindeyiz. Yıllardır Bodrum’u yöneten zihniyetin kazandırdıklarının yanında kaybettirdiklerini düşünmek gerekmektedir. Bunu gerçekleştirecek nefes, yürek ve enerji MHP’de vardır. Bodrum’un önünü açacak kadroların buluşma adresi MHP’dir. Herkesi, taassupları aşarak Bodrum için el ele vermeye ve gönüllerini birleştirmeye davet ediyorum."





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 26
Dün Tekil 1927
Bugün Tekil 1450
Toplam Tekil 4067584
IP 18.191.46.36






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























10 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


T rk hakanlar ve T rkmen Padi ahlar devlet i lerinde hatunun fikirlerini st n tutar.
(N ZAM L-M LK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 2.193 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu