MERKEL’İN DÜŞÜNDÜRTTÜKLERİ ! - Özcan PEHLİVANOĞLU - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









MERKEL’İN DÜŞÜNDÜRTTÜKLERİ ! - Özcan PEHLİVANOĞLU
Tarih: 25.02.2013 > Kaç kez okundu? 2402

Paylaş


Alman Şansölyesi Angela Merkel; Türkiye’yi ve Türkiye’de konuşlu Alman askerlerini ziyaret için yurdumuza geldi...

Kahramanmaraş’ta Gazi Kışlası’nı mesken tutan Alman askerleri ziyaret eden Merkel, görüşme sonrasında Türk gazetecileri dışarı çıkarttırarak, Alman gazetecilerle kapalı bir toplantı gerçekleştirdi.

Merkel’in bu gezisine, şimdilik “milli”lik sıfatı taşıyan Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve Kültür Bakanı Ömer Çelik’de zaman zaman eşlik etti.

Merkel’in beden dili, muzaffer bir komutan edasındaydı. İpleri ABD ve İngiltere’nin elindeki küçücük Alman Ordusu’nun, Türk Yurduna yerleşmesi anlaşılan Merkel’i çok memnun etmiş.

Buna karşılıkta, bizim tarafı temsil eden Milli (!) Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ında gardı çok düşüktü. Öyle ya, tarihe böyle bir bakan olarak geçmek yani milli onur ve haysiyet sahibi insanlar için, herhalde çok zor olsa gerek!!!

Merkel’in dediklerinden şunu anladık ki; bu patriotlar Türkiye’yi, Suriye’ye karşı koruyacakmış. Her halde biz kendimizi tek başımıza Suriye’ye karşı koruyamayacak güçteyiz ki; patriotlar yolu ile üyesi olduğumuz NATO ülkelerinden yardım alıyoruz.

Bu bana Osmanlı – Türk İmparatorluğu’nun yıkılış döneminde, başta Almanlar olmak üzere kendi ülkelerinden kaçan Polonyalı, Macar ve İngiliz askerleri Ordumuzun başına getirdiğimiz günleri ve çok yakın zamanda Bosna’daki müslümanların katliamına destek veren ve teşvik eden Hollandalı’ları hatırlatıyor.

Yanya’da Türk Ordusu’nun istihkam mevki planlarını 200.000 drahmi karşılığında Yunan Ordusu’na satan Alman subayları ben biliyorum da, Türk olmayan AKP ve yandaşları bilmiyor...

Türk Ordusu’nun belini kıran operasyonları yapanları Cenab-ı Allah iki cihanda kahretsin ki; onlar bizi Suriye’ye karşı, elin hiç bir zaman dost olmayacak gavuruna muhtaç hale düşürdüler... Ya da bunu bahane ettiler !

Türk Ordusu ve Suriye Ordusu vede Türkiye ile Suriye birbiri ile mukayese bile edilemeycek iki ordu ve ülke...Ne oldu da; Türkiye Suriye’ye karşı patriotlara ihtiyaç duyar hale geldi? Hani dünyanın 17. büyük ekonomisi ve savaşma gücü yüksek en iyi üç ordusundan biriydik?

Birileri Türk Milleti ile fena oynuyor. Onu, tarihin gizli sayfalarındaki tuzaklara bir daha düşürmek için, sünepe yerli işbirlikçiler görev başında... Merkel’in ve diğer patriot sahibi ülkelerin savunma bakanlarının Türkiye’ye gelişlerinde buna bir kez daha gördüm ki; sanki burası bir müstemleke! Gelmiş etrafı teftiş ediyorlar ve Türk gazetecileri dışlayarak kapalı kapılar arkasında toplantılar yapıyorlar.

Öte yandan iş başında olanlar, ihanetle müzakereyi sonlandırmaya çalışıyor. İhanet yumağını geviş getirerek destekleyenlerde el ovuşturuyor. RTE – Merkel – Obama – A. Öcalan – F. Gülen işbirliği hayırlı olsun... Kime karşı; Suriye’ye...Güldürmeyin beni !





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 34
Dün Tekil 1927
Bugün Tekil 617
Toplam Tekil 4066751
IP 18.223.106.100






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























10 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


T rk hakanlar ve T rkmen Padi ahlar devlet i lerinde hatunun fikirlerini st n tutar.
(N ZAM L-M LK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.311 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu