Akademik İncelemeler Dergisi Makale Çağrısı - Arş. Gör. Handan AKYİĞİT - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









Akademik İncelemeler Dergisi Makale Çağrısı - Arş. Gör. Handan AKYİĞİT
Tarih: 02.01.2013 > Kaç kez okundu? 3505

Paylaş


“Dünyada ve Türkiye’de Kimliğin Yükselişi ve Kimlik TARTIŞMALARI”

Akademik İncelemeler Dergisi’nin gelecek sayısında Kimlik, Kültür ve Toplumsal Değişim Sürecinde Osmanlı’dan Günümüze Kimlik ve Siyaset, Kültürel Kimlik ve Medya, Dünyada Ve Türkiye’de Kimlik Tartışmaları Kapsamında Dil Politikaları, Eğitim Politikaları, Kamusal Alan Uygulamaları ve Yeni Yaklaşımlar, Moderniteden Post-Moderniteye Geçişte Kimlik, Ortadoğu’da Toplumsal Devrim Sürecinde Mezhepsel Farklılıkların Etkisi ve Kimlik Siyasetleri konusu gibi birçok alt başlığın ele alınması hedeflenmektedir. Bu nedenlerden dolayı kimlik konusunu tüm yönleriyle ve bir bütün olarak ele almayı hedefleyen Akademik İncelemeler Dergisi’nin gelecek sayısında, Türkiye’nin farklı yerlerindeki ve Dünya’nın farklı ülkelerindeki birçok akademisyeni ve araştırmacıyı bir araya getirmeyi amaçlamaktadır.

“Kimliğin Yükselişi ve Kimlik Tartışmaları” başlıklı yeni sayımızda yine disiplinler arası kurulacak işbirliği ile farklı sosyal bilim alanlarından tüm akademisyenlerimizi, konuyla bağlantılı sorunların çözümüne yönelik önerilerin ortaya çıkmasını sağlamak, farklı bakış açılarından konuların ele alınarak zenginleştirilmesi için katkıda bulunmaya davet etmekteyiz.

Makale son gönderim Tarihi: 1 Nisan 2013.

Makale yazım kuralları:

Makale özetlerinin (abstract) 90-120 kelime arasında ve anahtar kavramlarının (keywords) 5-6 adedi geçmemelidir.

Makaleler 10-20 sayfa aralığından olmalıdır. Yazar(lar)ın tam adları ve çalıştıkları kurumlar, iletişim bilgilerinin dipnot olarak ana metin başlığında yer alması gerekmektedir. Dergimize özel konu başlığı dışında da yazı kabul edilmektedir.

Makale Dilleri: Dergimiz Türkçe’nin yanı sıra İngilizce de makale kabul etmektedir.

İletişim: Dergiye makale göndermek için mksan@sakarya.edu.tr ya da

hakyigit@sakarya.edu.tr adresine mail gönderebilirsiniz.

Telefon: 0264 295 73 20

Taranan İndeksler: International Political Sciences Abstracts (IPSA),

Worldwide Political Science Abstracts (WPSA),

Public Affairs Information Service (PAIS),

Sociological Abstracts,

EBSCO,

ASOS Index.

Akademik İncelemeler Dergisi hakemli bir dergidir ve yılda üç sayı olarak yayınlanmaktadır. Ayrıntılı Bilgi için http://www.aid.sakarya.edu.tr adresini ziyaret ediniz.

AKADEMİK İNCELEMELER DERGİSİ- (AİD)

JOURNAL OF AKADEMIC INQUIRIES (JAI)

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ, ESENTEPE Kampüsü 54287 Serdivan/Sakarya





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 45
Dün Tekil 1505
Bugün Tekil 1241
Toplam Tekil 4076022
IP 18.222.115.120






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























16 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


T rk milletindenim diyen insanlar her eyden nce ve mutlaka T rk e konu mal d r.
(Mustafa Kemal ATAT RK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.096 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu