MİTİNGE DAVET TERÖRE KARŞI HALK MİTİNGİ - Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul Yetimler Derneği Ankara Şubesi - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









MİTİNGE DAVET TERÖRE KARŞI HALK MİTİNGİ - Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul Yetimler Derneği Ankara Şubesi
Tarih: 26.09.2012 > Kaç kez okundu? 2977

Paylaş


Derneğimiz Atatürk ilkelerini amaç edinerek; Cumhuriyetin kazanımlarını korumak ve kollamak amacıyla 1915 yılında Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulmuştur. Bugün Mutafa Kemal’den aldığımız güçle ve sorumlulukla tırmanan teröre karşı tepkimizi ifade etmek için 13 EKİM 2012 de Tandoğan’da “Teröre Karşı Halk Mitingi” düzenliyoruz.



Vatanın bütünlüğünü korumak ve kollamakla yükümlü olan biz askerler, teröre karşı gözümüzü, bacağımızı, kolumuzu ve de canımızı vererek şehitlik ve gazilik mertebesine erişmekteyiz.



TBMM’yi oluşturan siyasi partilerin, bugüne dek terörü bitirecek önlemler almak yerine aksine teröristlere taviz veren tutumları karşısında Şehit aileleri ve Gazileri olan bizler acımızın, halkımızın da acısı olduğu bilinci ile sesimizi yükseltiyoruz.



Biz neden gözlerimizi bacaklarımızı, kollarımızı bu vatan topraklarında bıraktık? Neden bu vatan uğruna şehit olduk, gazi olduk? Neden analarımız babalarımız, yakınlarımız arkadaşlarımız bu acıları çekti, çekiyor? Neden !… Neden !…



Siyasi irade, sorunu TBMM’de çözmek yerine, teröristleri muhatap almaktadır. Bu yanlış bir yoldur. Doğru olan yol yukarıda da belirttiğimiz gibi terörün kaynaklarını kurutmak, ülke içinde kardeş ve birliği pekiştirmektir.



Bizler, halkımızdan bu ülke için canlarını vermiş olanlara ve gazilere saygı bekliyoruz. Gaziler olarak biz, kayıplarımıza karşın ülkemizin bütünlüğünü istiyoruz. Ülkeyi bölmek isteyen ve bu gücü dayandıkları emperyalist ülkelerden alan terör örgütlerine karşı doğru bir siyaset uygulanmasını talep ediyoruz.



Buradan tüm siyasi partilerimizi uyarıyoruz; Sesimize kulak veriniz! Vatanımızı bölmeye, birliğimizi yok etmeye kalkışmayınız! Bizler bu uğurda, canımızı, kalan diğer organlarımızı feda etmeye ve de şehit olmaya hazırız…



Bu kararlılığımızı kanıtlamak üzere 13 EKİM 2012’de, saat 13.30’da, yüreği vatan sevgisi ile çarpan herkesi Tandoğan Meydanına “Teröre Karşı Halk Mitingi” ne halkımızı davet ediyoruz.



YER : Tandoğan Meydanı

TARİH : 13 EKİM 2012

SAAT : 13.30



(Miting alanına Türk Bayrağı ve Atatürk posteri dışında bir başka bayrak, flama vb. alınmayacaktır)



Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul Yetimler Derneği

Ankara Şubesi

(0530 370 42 39)





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 39
Dün Tekil 1505
Bugün Tekil 1527
Toplam Tekil 4076308
IP 18.217.73.187






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























16 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


T rk milletindenim diyen insanlar her eyden nce ve mutlaka T rk e konu mal d r.
(Mustafa Kemal ATAT RK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.311 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu