ZİRVE, ZIRVA ve HAREKAT - Prof. Dr. Nurullah AYDIN - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









ZİRVE, ZIRVA ve HAREKAT - Prof. Dr. Nurullah AYDIN
Tarih: 23.08.2012 > Kaç kez okundu? 2608

Paylaş


Savaşları kapitalistler planlar,

Silah tüccarları organize eder,

Aptallar başlatır,

Ve masumlar ölür.



Türkiye, terör nedeniyle şehitler verirken, bazıları pişkinlikle sırıtıyor.



İslam ülkeleri kan gölü. Şeytanın/İblisin müridleri Dünyanın hakimleridir. İslam ülkelerini yönetenler ise İblisin emrinde olan Ticani, Vahhabi, Haşhaşi İslamcılarıdır. İslamcı görüntüdeki şebeke, ilahi mesajı bırakmış, büyük şeytanın ırgatları yani emirerleridir.



Balkanlarda başlatılan, Yugoslavya'yı parçalayan etnik kimlik ayrıştırma projesi, Füze Kalkan projesi ile birleşince ABD-İngiltere-İsrail şer üçgeni Türkiye'yi ileri karakol yapmak, hareket merkezi görevini yürütmek, yetkilileri de sözcü yapma yoluna gittiler.



Bölge ülkelerinde olduğu gibi Türkiye'de de İç savaş senaryosu uygulamaya konulmuştur.



Türkiye tarih boyunca iç savaş yaşamadı. Norveç Kraliyet akademisinde Türkiye'de iç savaş senaryoları ile ilgili toplantılar yapılmıştı.



ABD'nin 2012-2020 yılları için öngördüğü bölge haritası bugünkü haritadan çok farklıdır.



Balkan haklarını ayrıştırarak Türklerden koparan, kadim millet Ermenileri ayrıştırıp düşman yapan, Arapları ayrıştıran haçlı birliktelik şimdi de güneydoğu bölge halkını ayrıştırma stratejisini uygulamaya koymuştur. Bu stratejik gerçeğe göre olanlar yorumlanmadıkça kaosun artması kaçınılmazdır.



Bölge ülkelerinde uygulamaya konulan etnik ve mezhep ayrışması projesi, PKK adlı sanal örgüt eliyle Türkiye'de gerçekleştirilmeye çalışılıyor.



PKK, PEJAK PYD örgütleri, Barzani, Talabani ordusuyla bütünleşmiştir.

Türkiye Irak, İran ve Suriye dörtgeninde Kürt devlet projesinin yapılanmasını sağlanmıştır.

Körfez savaşı sırasında 3000 Peşmerge CIA tarafından Guam adalarına eğitim için götürülmüş, Barzani'nin özerk bölgesinde silahlı gücü oluşturulmuştu.



150 bin kayıp silahın ABD ordu envanterine olmasına rağmen kayıp diye yansıtılmıştı. Bu silahlar Barzani ordusuna verilmiştir. PKK'da ABD malı silahların çıkması boşuna değildir. Kandil dağında ABD askerleri ile PKK askerlerinin görüşmeleri ağır silah da dahil cephane yardımına ilişkin itiraflar bilinmektedir.



Kuzey Irak'ta, Hatay’da, Türkiye İran ve Suriye bölgesine yönelik dinleme tesisleri, ABD'ce kurulmuştur. Barzani askerlerinin istihbarat eğitimini İsrail MOSSAD yürütmektedir.

Suriye teröristlerinin eğitimini sevk ve idaresini ise CIA-MOSSAD-M16 ve Türkiye İslamcıları yapmaktadır. Haçlı-İslamcı ittifak kan dökmekte vahşet uygulamaktadır.



İnsansız uçaklarla bölge, askeri hareketlenmeleri, koordinatları uydu ver yer haberleşme ağıyla Barzani- ABD-İngiltere-İsrail askeri yetkililerince tespit edilmektedir.



Türk ordu birlikleri haberleşme şifre ve kodları ABD ve İsrail teknolojisi ile içi içe olduğundan TSK'nın istihbarat ve haberleşme ağı takip edilmektedir.



Son saldırılar; PKK görüntüsü altında ABD-İsrail-AKP-Peşmerge ortak operasyonudur.

Amaç: Kürt yapılanmasının baltalanmaması, denize açılan Birleşik Kürdistan projesi, ve Ortadoğu petrollerinin enerji havzalarının denetim ve kontrolüdür.



İran'a yönelik harekata karşı çıkan Türkiye'yi işbirliğine mecbur etmektir. Irak'a yönelik askeri harekette yer almayan Türkiye'yi bu kez Suriye-İran operasyonuna zorlamaktır.



Kamuoyuna gerçekler açıklanmalıdır. Kim nasıl açıklayacak? Ya bendensin ya karşısın ikilemine sokulan ülkede, kim ya da kimleri cesaret edebilir ki!



Türkiye’yi yönetenler; ABD-İngiltere-İsrail kaos eylem planının seyircisi konumundadır.



Halkın yanıltılmaya devam etmesi, tehlikeli bir süreci başlatmıştır.

Halk aldatılıyor, duygular kabartılıyor. Yapılan açıklamalar anlam ifade etmiyor.

Halktaki infial kontrol edilemez noktaya gelebilir.



Türkiye, ABD-İngiltere istihbarat ağında ise; düşman hedef şifrelemesi, ABD-İsrail güvenliğini tehdit eden örgütlere göre kilitlenmişse, uydu ve yer haberleşme ağı ile tüm askeri faaliyetleri ABD ve İsrail takibinde ise, hangi güçle hangi silah sistemi ile hareket edileceğinin bilincinde olacaksınız.



Türkiye örtülü işgal altındadır.

Gaflet dalalet ve hıyanet içinde olan şebeke; Türkiye’nin kaderiyle oynamaktadır.

Ülke işgal altında ise; nelerin yapılacağı bellidir.



Günün Sözü; Akıllı, bilgili, cesur insan ne yapacağını bilen ve yapan insandır.





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 36
Dün Tekil 1927
Bugün Tekil 1612
Toplam Tekil 4067746
IP 3.22.181.209






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























10 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


T rk hakanlar ve T rkmen Padi ahlar devlet i lerinde hatunun fikirlerini st n tutar.
(N ZAM L-M LK)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.096 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu