TÜRKİYE LİSANSÜSTÜ ÇALIŞMALAR KONGRESİ KONYA'DA BAŞLIYOR..! - İLMİ ETÜDLER - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









TÜRKİYE LİSANSÜSTÜ ÇALIŞMALAR KONGRESİ KONYA'DA BAŞLIYOR..! - İLMİ ETÜDLER
Tarih: 28.06.2012 > Kaç kez okundu? 2694

Paylaş


Türkiye Lisansüstü Çalışmalar Kongresi, sosyal bilimler alanında 2002 yılından beri kurumsal faaliyetler yürüten İlmi Etüdler Derneği'nin (İLEM) disiplinlerarası sosyal bilim çalışmalarını teşvik etmek üzere düzenlediği çalışmalardan birisi olarak doğmuştur. Türkiye Lisansüstü Çalışmalar Kongresi, Türkiye’de yaşanan özgün akademik üretim sorununu aşmaya yönelik kuşatıcı yöntem ve yaklaşımları teşvik ederek, lisansüstü çalışmaların niteliğinin artırılması yönünde ortaya konan çabalara katkı sağlamayı hedeflemektedir.



Daha geniş sosyal bilim çevreleri ile bilgi ve birikimin paylaşılması, lisansüstü çalışmalar yapan araştırmacı ve uzmanların ortak dil ve yöntem geliştirmelerine imkân sağlamak gibi amaçlarla ortaya çıkan Türkiye Lisansüstü Çalışmalar Kongresi her yıl farklı bir üniversite ile işbirliği içerisinde düzenlenecektir.



2012 yılında birincisi düzenlenecek olan Kongre, İlmi Etüdler Derneği (İLEM), Global Politikalar Araştırma Merkezi (GLOPOL) ve Selçuk Üniversitesi işbirliği ile Konya Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda Konya Dedeman Otel'de gerçekleştiriliyor.



"Kent ve Değişim" özel teması yanında 12 farklı disiplinden 30 oturumun gerçekleşeceği Kongre'de toplam 120 sunum gerçekleştirilecektir. Böylece nice genç dimağın titiz emeğinin ürünü olan metinler bir bilgi şöleni eşliğinde ortak heyecanımızı yükseltecek ve geniş bir yelpazede entellektüel zeminin inşasına zengin bir katkı sunmuş olacaktır.



Türkiye akademyasının atan nabzı olmaya aday bir çaba olan Türkiye Lisansüstü Çalışmalar Kongresi bu yıl olduğu gibi sonraki yıllarda da ilmi heyecan ve coşku eşliğinde icra edilmeye devam edecektir.





Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 40
Dün Tekil 1787
Bugün Tekil 1460
Toplam Tekil 4069381
IP 3.22.61.246






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























11 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


Sevgim - Millete!
Vurgunlu um - Azadl a ve adalete!
itaatim - Hocalar ma!
Borcum - Dostlar ma ve meslekta lar ma!
Nefretim - Yalanc lara ve iki y zl lere!

(Eb lfez EL BEY)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.096 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu