AMAN DİKKAT! LÜTFEN DİKKATLİ OLUN… - Doç. Dr. M. Murat HATİPOĞLU - TURAN-SAM : TURAN Stratejik Ara?t?rmalar Merkezi - http://www.turansam.org









AMAN DİKKAT! LÜTFEN DİKKATLİ OLUN… - Doç. Dr. M. Murat HATİPOĞLU
Tarih: 23.04.2012 > Kaç kez okundu? 2661

Paylaş


Bu yazıda yer alan bazı detaylar Fransız yasalarına göre suç olabilir. Yan etkileri için lütfen avukatınızla görüşünüz…

Eğer bu yazıyı uçakta okuyorsanız, Fransız hava sahasına girip girmediğinizi kontrol edin. Şayet gemideyseniz ve Fransız kara sularına yaklaşıyorsanız veyahut otoyoldaysanız ve Fransız sınırına geliyorsanız, dikkatli olun; Birazdan suç işleyeceksiniz ve tutuklanabilirsiniz.

Bir yıl hapis yatabilirsiniz, ayrıca binlerce Avro para cezası da ödeyebilirsiniz. Zira şimdi okuyacaklarınız Fransız yasalarına göre suç içermektedir. Eğer siz de yazılanları “makul” ve “mümkün” görürseniz, siz zaten suçlusunuz…

Eğer 1915’te olanlar gerçekten soykırım ise, neden Ermenistan bu konuda Türkiye’nin teklif ettiği “tarafsız bilimsel komisyon” kurulmasını reddetti?

Hangi amaçla Ermenistan Türk tarafının yoğun diyalog çabalarını akamete uğratıyor ve imzalanan protokolleri uygulamıyor?

Neden Ermenistan Türk tarafının kendisine “soykırım olmadığını ispat eden” 100 civarındaki belge konusunda -aradan uzun yıllar geçmesine rağmen- henüz cevap vermedi?

Ermenistan hangi amaçla Türk araştırmacılara soykırım iddiaları konusunda Ermeni arşivlerinde araştırma yapma izni vermiyor?

Sizce bu sorulara cevap bulmak gerekmez mi?

Eğer gerektiğini düşünüyorsanız, siz suçlusunuz! Şaşırmayın inkârcı olmak suçtur! Bu sizin yaptığınız da inkârcılık suçudur!

Hapse gireceksiniz!

Mahkûm olacaksınız!

Belki size turuncu mahkûm kıyafeti giydirirler!

İçeride dikkatli olun, mümkünse çetelerle iyi geçinin!

Çocuklarınıza sık sık yazmaya kalkışmayın veya evet, sadece mektup yazın

Aman sizi ziyaret etmesinler, etkilenirler…



Kızmayın, bu yazının başında uyarıldınız. 21. Yüzyıldasınız, Avrupa’dasınız. Belki de Avrupa Birliği vatandaşısınız. Ama bunlar sizi kurtarmaya yetmez.

Ne 100.000 sayfadan fazla Avrupa müktesebatı ne de Merkel’in övündüğü Avrupa’nın eski Yunan, Roma, Hristiyan ve Musevi kökleri… Hiç birisi sizi kurtarmaz.



Çünkü Fransa’da giyotin bu defa özgür düşünce için kuruldu. Şayet 1915 olayları hakkında kendi fikriniz varsa, bazı iddialara şüpheyle bakıyorsanız veya bu konuda kesin bir kanaat için fazla okumak, araştırmak gerektiğini düşünüyorsanız, o giyotin aslında sizin sahip olduğunuz haklar ve özgürlükler için kuruldu.



KAYNAK: http://www.diplomatikgozlem.com/TR/belge/1-9016/aman-dikkat-lutfen-dikkatli-olun.html







Yorumlar









Aktif Ziyaretçi 23
Dün Tekil 1388
Bugün Tekil 1265
Toplam Tekil 4062655
IP 18.118.145.114






TURAN-SAM PRINTED ISSN: 1308-8041
TURAN-SAM ONLINE ISSN: 1309-4033
Journal is indexed by:





























7 Sevval 1445
Nisan 2024
P
S
P
C
Ct
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


K rler ar s nda ayna satma, sa rlar ar s nda gazel atma.
(MEVLANA)


Ekle kar









Anasayfa - Amaç - Hedefimiz - Mefkuremiz - Faaliyetler - Yönetim - Yasal Uyarı - İletişim

Her Hakkı Saklıdır © 2007 - 2023 TURAN-SAM : TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezi
Sayfa 1.287 saniyede oluşturulmuştur.

TURAN-SAM rssTURAN-SAM rss
Google Sitemap

"Bu site en iyi mozilla firefox'ta 1280x960 çözünürlükte görüntülenir."

Turan Portal v1.3 | Tasarım TURAN-SAM , Kodlama Serkan Aygün

Turan Nedir?, Bilimsel Dergiler, En popüler Bilimsel Dergi, Endeksli Bilimsel Dergiler, Saygın Bilimsel Dergi, Türk Dünyasının en popüler ve en saygın Bilimsel Hakemli Dergisi, SSCI, SCI, citation index, Turan, Türk Devletleri, Türk Birligi, Türk Dünyası, Türk Cumhuriyetleri, Türki Cumhuriyetler, Özerk Türkler, Öztürkler, Milliyetçi, Türkçü, Turancı, Turan Askerleri, ALLAH'ın askerleri, Turan Birliği, Panturan, Pantürk, Panturkist, Türk, Dünyası, Stratejik, CSR, SAM, Center for Strategical Researches, Araştırma, Merkezi, Türkiye, Ankara, İstanbul, Azer, Azeri, Azerbaycan, Bakü, Kazakistan, Alma-Ata, Astana, Kırgız, Bişkek, Kırgızistan, Özbekistan, Özbek, Taşkent, Türkmen, Türkmenistan, Turkmenistan, Aşxabad, Aşkabat, Ozbekistan, Kazakhstan, Uzbekistan, North, Cyprus, Kıbrıs, MHP, AKP, CHP, TURKEY, Turancılık, KKTC, Vatan, Ülke, Millet, Bayrak, Milliyet, Cumhuriyet, Respublika, Alparslan Türkeş, Atatürk, Elçibey, Bahçeli, Aytmatov, Bahtiyar Vahabzade, Yusuf Akçura, Zeki Velidi Togan, İsmail Gaspıralı, Gaspırinski, Nihal Atsız, Alptekin, Kürşad, Tarih, Kardeş, Xalq, Halk, Milletçi, Milliyetçi, Yürek, Ürek, Türklük, Beynelxalq, Arbitrli, Elmi, Jurnal, Nüfuzlu